Profile cover photo
Profile photo
George Hari Popescu
1,821 followers -
Communicator with a rich experience in teaching, journalism and content creation.
Communicator with a rich experience in teaching, journalism and content creation.

1,821 followers
About
Posts

Post is pinned.
Uitasem să povestesc un pic despre cursa Taxify de acum 3 zile: șoferul povestea cum un client credea că tariful pe minut se pune numai la așteptarea în trafic, dar de fapt e chiar aplicat la durata călătoriei, deci diferit de taxiurile obișnuite. Pe de altă parte, șoferul Mihai spunea că a învățat să ignore înjurăturile din trafic ale taximetriștilor “clasici” și că nu e surprins de ultimele statistici de la TomTom, care plasează Bucureștiul pe locul 1 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa.

Vreți să încercați #Taxify, mai ales că pînă în 28 august tariful e de 0,65 lei/km? Puneți cod HARI în aplicație, pentru 20 de lei credit la prima cursă.
▶️ Android + iPhone: https://taxify.eu/.

Povești cu Taxify: http://cyberculture.ro/2017/07/05/taxify-romania-ridesharing/

Pentru că în weekend sunt cursele lungi, să vă mai zic cu @Taxify . Șoferul era nemulțumit de nervii, claxoanele și imprudențele partenerilor la trafic. Cam atunci cînd a terminat fraza, ne-a sărit în față un camionaș care tocmai schimba banda. M-am prins mai tîrziu de ce nu a înjurat șoferul: pentru că a continuat cu o altă poveste care începea cu “duminica trecută, tocmai ieșeam de la biserică…”.
🚕Vreți să încercați #Taxify? Puneți cod HARI în aplicație, pentru 20 de lei credit la prima cursă.
▶️ Android + iPhone: https://taxify.eu/.

(Celelalte experiențe cu Taxify: http://www.cyberculture.ro/2017/07/05/taxify-romania-ridesharing/)

Cred că ultima cursă +Taxify a fost cu cel mai vorbăreț șofer. Nici n-am urcat bine în mașină, că s-a pus pe turuit despre: furtuna din București, trafic, musca din mașină, colectarea selectivă a deșeurilor, mersul cu bicicleta în București, păcănele, avocați buni… Nici nu-mi aduc aminte tot. La final, ne-a dat o carte de vizită cu serviciile lui de șofer de limuzină și masaj la domiciliu.

🚕Vreți să încercați #Taxify? Puneți cod HARI în aplicație, pentru 20 de lei credit la prima cursă. ▶️ Android + iPhone: https://taxify.eu/.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
În stilul lui caracteristic, Cristian China Birta explică de ce va fi groasă situația dacă se va adopta directiva privind reforma copyright-ului în UE. Azi - teaser-ul, mîine - clipul (la fel de savuros, promit). De acționat, puteți acționa astfel: https://apti.ro/copyright-reform/actioneaza.

Ultimele două curse cu Taxify au fost simpatice:
➊ Pentru prima oară, am mers cu un Dodge (ce barcă imensă, cît loc!) și am vorbit cu șoferul despre mașini autonome și zburătoare; el spunea că o să fie introduse la noi încă de la început, pentru că la noi merge bine net-ul :-)
➋ Pentru prima oară, am făcut o cursă cu escală și mi-am dat seama că e mai ușor pentru șofer să schimbe destinația din aplicație, decît pentru client; șoferul a ținut neapărat să-mi arate pe Youtube ce pat îi va face lui ăla micu’ al lui - o combinație de pat cu tunel de joacă și hamac deasupra, totul în formă de copac.
Nu-i rău, mereu e distractiv să stai de vorbă cu șoferii!
🚕Vreți să încercați #Taxify? Puneți cod HARI în aplicație, pentru 20 de lei credit la prima cursă. ▶️ Android + iPhone: https://taxify.eu/.

Post has attachment

1️⃣ elefant.ro​ pregăteşte lansarea platformei marketplace
️2️⃣ Livrarea cu drone se lansează în Reykjavik
️3️⃣ Auchan Romania​ intră pe piața online.ro
️4️⃣ Ce fac românii noaptea? Cumpără haine online, evident!
️5️⃣️ Cu Alibaba, zâmbești și plătești

️🇷🇴 http://www.gpec.ro/blog/stirile-saptamanii-elefant-drone-auchan-fashiondays-alibaba
🇪🇺️ http://www.gpec.ro/blog/en/weekly-news-elefant-drone-auchan-fashiondays-alibaba

Post has attachment
Dă vorba mai departe, că altfel ești bun(ă) de plată în UE în viitor!
Wait while more posts are being loaded