Profile cover photo
Profile photo
George Hari Popescu
1,829 followers -
Communicator with a rich experience in teaching, journalism and content creation.
Communicator with a rich experience in teaching, journalism and content creation.

1,829 followers
About
George Hari's posts

Post is pinned.
Irina de la Taxify a ieșit aseară mai tîrziu în oraș, pentru că-i era un pic teamă de protestul taximetriștilor contra aplicațiilor de ridesharing. Spunea că ia taxiul și ea cînd merge să se distreze în oraș, dar de cele mai multe ori ajunge tot la celebrele aplicații, din cauza comportamentului grobian al taximetriștilor “legali” și al faptului că aceștia stabilesc tariful propriu, în funcție de moaca/sexul/vîrsta clientului și de alte coordonate pe care numai ei le știu.

În lungul drum în care am străbătut cu ea Bucureștiul de la est la nord, a povestit cum a transportat un tort mare, niște uniforme de liceu și pe Măruță care, deși ieșise de la emisiune obosit, era tot simpatic. Ea iese pe traseu în general noaptea și le dorește viață lungă aplicațiilor de ridesharing, pentru că i se pare că ele ajută la diminuarea numărului de mașini personale din orașul aglomerat.

Dacă vreți să încercați #Taxify, introduceți codul HARI la Promoții, ca să primiți o cursă de 15 lei.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.mtakso.client
iPhone: https://itunes.apple.com/ro/app/taxify-transport-taxi-app/id675033630

Post has attachment

Post has attachment
Despre grozăviile provocate de gruparea ISIS aflăm din mass-media. Dar o tragedie este cu atît mai profundă cu cît o cunoaștem prin mărturiile nemijlocite cum este aceasta.

Jinan este nevoită să plece în exod cu familia, după ce Daesh intră în sat pentru a face ce știe mai bine: să omoare și să chinuie. Se desparte de soțul ei și de ceilalți și este închisă aproape 3 luni într-o închisoare specială a teroriștilor, alături de alte femei.

Post has attachment
Aveți drum prin parcul IOR, începînd de diseară și pînă duminică?

Academia de Poliție, RO edition:

1️⃣ Un polițist filmează cu telefonul un gîndac în birou și ministra-i zice că trebuia să depună cerere cu 15 zile înainte ca să obțină aprobarea filmării;
2️⃣ Un polițist sună la 112, ca să anunțe că e singur în patrulă și sunt prea multe infracțiuni în desfășurare, cam una la 2-3 minute.

În curînd, pe Blu-ray și pe țevi!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Un producător de încuietori inteligente a făcut un experiment prin care peste 250 de clienți au primit acasă cumpărăturile comandate online, când ei nu erau prezenți. Iată mai multe știri interesante din e-commerce, din ultimele zile.

RO: http://www.gpec.ro/blog/stirile-saptamanii-inteligenta-artificiala-comunitati-online-plati-mobile
EN: http://www.gpec.ro/blog/en/weekly-news-artificial-intelligence-smart-locks-mobile-payments
Wait while more posts are being loaded