Profile cover photo
Profile photo
George Hari Popescu
1,836 followers -
Omuleţ.
Omuleţ.

1,836 followers
About
George Hari's posts

Post has attachment
Orașe mici, city break scurt, picioare umflate de la atît umblat. Recomandare și poze.

Post has attachment
Din știrile din ultimele zile, aflăm cum Coleto va colabora cu evoMAG, cum cetățenii europeni vor putea acces conținutul digital cumpărat indiferent de granițe și cum robotul Cassie ne va ajuta la shopping.

RO: http://www.gpec.ro/blog/stirile-saptamanii-coleto-evomag-apple-amazon-google-uber-snap-ue-cassie-robot
EN: http://buff.ly/2lTGkNK

Post has attachment
Concursul #YOUth Parlamentor 2.0 își propune să sprijine tinerii români care vor să transmită modul în care ei văd influența Parlamentului European în viața lor.

Post has attachment
Pentru perioada următoare, este recomandabil pentru producători și comercianți online să analizeze cu atenție contractele care acoperă activitatea lor de comerț online și condițiile care le oferă acces pe platforme, în așa fel încât să evite o investigație detaliată a Consiliului Concurenței.

RO: http://buff.ly/2kIU7Xl
EN: http://buff.ly/2kIHmMg

Post has attachment
Volumașul de doar 160 de pagini al lui Takashi Hiraide trece în revistă cîțiva ani din viața lui și ai soției, din epoca Showa, ani marcați de o casă foarte frumoasă în care au locuit în chirie, de niște vecini misterioși și, mai ales, de o pisică ce parcă a venit din altă lume și s-a dus în alta, la mijloc fiind tranzitul prin viața celor doi.

Post has attachment
Păi da, iubire e atunci cînd îi reinstalezi Windows-ul și-i devirusezi computerul. Dar pasiune e atunci cînd face ea singură toate astea și te mai și ajută cu Wordpress-ul și cu fișierele vectoriale! Iar iubire din interes e atunci cînd îi cumperi un Mac, să nu mai aibă probleme cu Windows-ul.
Photo

Post has attachment
De Ziua Internațională a Radioului, două povești personale:

http://buff.ly/2lBiQRh
http://buff.ly/2lBxurZ
Photo

Post has attachment
Brrlog* ne aduce un nou episod care explică modul în care funcționează noua noastră viață complex-digitală. Acum, despre presă.

*BRRlog este o comunitate creativă care-și propune să aducă împreună oameni cu opinii diferite, care simt nevoia să se exprime prin argumente și povești de impact.

Post has attachment
Colecția de sloganuri a ajuns la 420. Noile mele preferate sunt:

↪︎ Ies ca să nu plec
↪︎ Vrei să fiu prost? Scuze, dar nu-mi iese
↪︎ Vrem femei precum Codruța, nu ca Firea și Olguța

Post has attachment
Inițial, s-a numit "Omul care aduce cartea", era o scurtă emisiune la PRO TV. După ce postului respectiv nu i-a mai plăcut cartea, Dan C. Mihăilescu s-a mutat online, cu "Cartea de la ora 5", un proiect sponsorizat de eMag. În 1 februarie, Mihăilescu a anunțat că renunță la acest proiect. Este o moarte firească a unei activități plecate din pasiune și ajunse în rutină.
Wait while more posts are being loaded