Profile

Cover photo
Expected Value
14 followers|141,478 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Expected Value

Shared publicly  - 
 
Het heeft een tijd geduurd (excuses don’t win championships) maar hier is deel 2 van de 5 over conversies en conversie optimalisatie. Kom er na 5 delen achter hoe u het rendement van uw website in kaart kunt brengen. Blog + video.

Blog   --> http://goo.gl/ftEvb
Video --> http://goo.gl/wWljf
 ·  Translate
1
Add a comment...

Expected Value

Shared publicly  - 
 
Conversies; het startpunt van conversie optimalisatie. Lees deel 1 van de 6 en kom er na 6 delen achter hoe u het rendement van uw website in kaart kunt brengen.
1
Add a comment...

Expected Value

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Expected Value

Shared publicly  - 
 
Een nieuwe mijlpaal in het bestaan van Expected Value! Sinds kort zijn wij Google Adwords Certified Partner geworden. Lees het hier: http://www.expectedvalue.nl/2012/certified-partner/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Expected Value

Shared publicly  - 
 
http://www.expectedvalue.nl/2012/tijd-besparen-met-google-analytics-snelkoppeling/

Van tijd tot tijd zal ik een nieuwe feature behandelen. +1 ons en blijf op de hoogte.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Expected Value is opgericht in 2010. Expected Value betekent verwachtingswaarde. Wij hebben voor deze naam gekozen omdat wij alles wat er gebeurt op uw website meetbaar maken en hier een waarde aan koppelen. Wanneer dit allemaal goed staat ingesteld in uw web analyse tool (bv. Google Analytics) gaan wij aan het cijfer doelwaarde per bezoek per marketingkanaal zeer belangrijke inzichten opdoen. Dit cijfer is tevens de online vertaling van Expected Value. Zie de Google+ cover boven voor een visuele uitleg en tevens onze waardes van het laatste kwartaal. Vergeet niet deze pagina te +1en om zodoende op de hoogte te blijven van ons en het laatste nieuws over web analyse en zoekmachine marketing. Wanneer u ons lang genoeg volgt leert u hoe u inzicht in het rendement van uw marketingkanalen krijgt.
Introduction
Expected Value is een Web Analytics bureau gespecialiseerd in zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie gevestigd in Zoetermeer. Expected Value heeft 1 missie wat tevens onze conversie optimalisatie visie is: Zorgen dat meer bezoekers vaker doen wat u wilt op uw website! Op de zoekmachine marketing pakketten overzicht pagina vindt u onze producten. Wilt u weten wat online beter kan vraag dan 1 van onze gratis en geheel vrijblijvende online quickscans aan.

Contact Information
Contact info
Phone
079 2021010
Email
Skype
ydevandeutekom
Skype
tonijonkers
Address
Bredewater 16 2715 CA Zoetermeer