Profile cover photo
Profile photo
Noorsha Muhamad
92 followers -
Love will find you <3
Love will find you <3

92 followers
About
Noorsha's posts

Post has attachment
Status Baru Whatsapp
Assalamualaikum & Hi Sesape kat sini yang dah update whatsapp mesti dah tahu kan yang wasap dah bertukar wajah baru terutama bahagian statusnya yang dah jadi macam insta story.. sebenarnya insta story ni pun boleh dikatakan baru lagi dan bagi saya memang ja...

Post has attachment
Rain & Kim Tae Hee Officially Married
Assalamualaikum & Hi Its not too late to congratulate this couple of the year Rain & Kim Tae Hee , Happy Married life and Kioron Cukahae.. Im not the big fan of them but of course both was so famous in Korea.. Rain, world star that can sing, dancing and gre...

Post has attachment
Makan Keropok Lekor Je Harini
Assalamualaikum & Hi Keropok Lekor Special Alhamdulillah.. masih bernafas lagi di atas muka bumi Allah yang tercinta ni.. Hari ni nak kongsi lah sikit pasal pemberian yang tak seberapa dari kakak opis kita iaitu keropok lekor khas dari Terengganu.. Honestly...

Post has attachment
Silent is Better
Assalamualaikum & Hi Sometimes it makes you annoy to think that people don't like you if you didn't speak much but you will regret later feels that speaking will makes you annoy more.. geezz.. isn't you feel that?? huh.. The main point i wanna talk is that ...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum & Hi Lets Dance in The Rain

Post has attachment
First January 2017
Assalamualaikum & Hi Alhamdulillah.. Today is the First January of 2017 .. Would not believe it but yes.. we already in 2017.. Semalam takde nak celebrate sangat sebab alone and have to work kan.. haha.. Jadi bagilah peluang pada family family yang ada kat ...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum & Hi This is what we call consistency!! LOL

Post has attachment
Doa Nabi Yunus
Assalamualaikum & Hi Doa Nabi Yunus ketika dalam kesusahan.. Sabda Rasulullah SAW maksudnya : “ Sesungguhnya aku ketahui satu kalimah yang apabila dibaca oleh mereka-mereka yang ditimpa bala atau kesusahan, Allah akan lepaskan si pembacanya dari kesusahan. ...

Post has attachment
2016 Best Nine on Instagram
Assalamualaikum & Hi Those who wanna get this too go to 2016bestnine.com Thanks for the likes!! 

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum & Hi Me?? Don't trust a boy.. LOL
Wait while more posts are being loaded