Profile cover photo
Profile photo
Mass Naim
635 followers
635 followers
About
Posts

Post has attachment
keep calm & counting days
wahhhhh tak sabar nya rasa... sekarang ni tengah counting days... kurang dari 5 hari je lagi tolak jumaat & sabtu (hari minggu untuk JB), ahad & isnin (amik cuti untuk checkup malaika 5 bulan) dan naik keje kejap 2,3 hari dan selebihnya habis kan terus cuti...
Add a comment...

Post has attachment
hunting food processor
bila dah jadi mak-mak ni semua benda nak utama kan anak dulu...aishhh... sekarang ni memandangkan malaika dah pun 5 bulan lebih... next month dia dah officially boleh makan solid food... dan aku pun dah officially resign end of this month dan dah jadi fully...
Add a comment...

Post has attachment
yang mana satu papa damia?
ada yang dah tau tu, tau lah kan... hubby ni dia kembar... seiras betul... semua sama... suara sama... cara ketawa sama... kekadang pakai baju keluar dari bilik pun boleh sama warna... corak je yang berlainan... kekadang cara posisi duduk pun boleh sama... ...
Add a comment...

Post has attachment
Isu tentang maksud nama DAMIA
Malam dua hari lepas aku dapat whatsapp dari member office bertanyakan tentang nama penuh anak aku... aku pelik tapi bagi je lah... sekali tu dia jawab macam ni :- "Damia tu macam x sesuai... cuba cek dgn pej agama..." "Untok makluman semua. Sekiranya sapa2...
Add a comment...

Post has attachment
Malaika Dhia Damia 5 bulan
3 haribulan hari tu genap Malaika 5 bulan... pejam celik pejam celik sekejap je rasa masa ni berlalu... dah makin besar dah Malaika ni... time ni lah terasa rindu dengan bau syurga, terasa rindu tengok dia tenang tido waktu masih merah lagi... hihi... tapi ...
Add a comment...

Post has attachment
resign ~~
Akhirnya 1 november 16 hari tu aku dah letak notis... agak lama sebenarnya aku fikir kan tentang hal ni... actually dari tahun 2014 dah ada niat untuk berenti kerja untuk duduk sama-sama dengan husband dan cari kerja yang berdekatan dengan area sana... tapi...
Add a comment...

Post has attachment
kisah susu untuk malaika
Salam semua, aku tak tau macam mana nak mula kan cerita... apa yang aku tau ini berkenaan dengan malaika dan susu FM yang dia minum... Sesungguhnya susu ibu itu lebih banyak khasiatnya daripada susu FM... semua ibu-ibu tau tentang itu... sama jugak dengan a...
Add a comment...

Post has attachment
Malaika Dhia Damia
Alhamdulillah 3 Oktober yang lepas anak mama genap 4 bulan... Syukur ya Allah... Dalam tempoh selama 4 bulan anak mama membesar dengan sihat dan sempurna... segalanya sempurna dimata mama dan papa... Walaupun ada sekali masa anak mama genap 3 bulan, anak ma...
Add a comment...

Post has attachment
Coretan : Pengalaman melahirkan secara induce
Ingin aku coret kan kisah kelahiran puteri sulong aku, Malaika Dhia Damia Binti Mohd Hafiz di blog agar aku dapat mengimbaunya semula dan dapat tunjuk pada bidadari aku satu hari nanti tentang perjalanan kelahiran nya... Cebisan coretan disebalik kelahiran ...
Add a comment...

Post has attachment
Anugerah Terindah : Our First Permata Hati
Assalamualaikum, Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi diatas kelahiran permata hati puteri sulong kami pada 3 Jun 2016 yang diberi nama Malaika Dhia Damia Binti Mohd Hafiz yang bermaksud " Bidadari Sinar Kebijakan " . Semoga dia sentiasa menjadi bidadari kam...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded