Profile cover photo
Profile photo
CikPuan Jiyah
103 followers -
Daughter. Sister. Life Partner. Mother. Author.
Daughter. Sister. Life Partner. Mother. Author.

103 followers
About
CikPuan's posts

Post has attachment
Tahniah buat sahabat
Alhamdulillah. Akhirnya sahabatku membina masjid juga! Syukur Ya Allah. Ya. Cikpuan tahu perjalanan cintanya.. 11 Tahun. Merentas onak duri. Pelbagai halangan dan akhirnya mereka berjaya melepasinya. Itulah usaha dan doa yang tidak putus. Alhamdulillah. Tak...

Post has attachment
Demam campak (Chicken Pox), Viral Fever (Demam Virus) ataupun Denggi??
Assalammualaikum & Hi, Akhir-akhir ni terlalu banyak berita yang mendukacitakan cikpuan. Bermula dengan serangan di Gaza, kemudian nahas #MH17 meskipun misteri #MH370 masih belum terungkai. Al-Fatihah buat mangsa-mangsa nahas yang beragama Islam juga buat m...

Post has attachment
CikPuan Jiyah commented on a post on Blogger.
alahai, syoknya dpt tanam pokok capsicum.. feveret kami husband and wife nih..

Post has attachment
Baby Story : Ragam Baby Nak Tumbuh Gigi
Assalammualaikum & Hi, Just a short entri sebab laju-laju kena siapkan kerja. Nak share macammana keadaan atau keragaman baby CikPuan masa nak tumbuh gigi. Actually tak sedar pun si #HanaDelisha ni nak tumbuh gigi sebab dia dah tak menggigit masa menyusu. M...

Post has attachment
CikPuan Jiyah commented on a post on Blogger.
scary!! risau pulak nk lps ank sendiri.. 

Post has attachment

Post has attachment
Creative 3D Art di The Atmosphere, Seri Kembangan
Assalammualaikum & Hi, Lama betul tak update entri. Bersawang sudah tengok blog ni. Kesian dia. Hehe.. Anyway hari ni CikPuan nak kongsikan satu tempat menarik bagi mereka-mereka yang duduk di Klang Valley ni. Bagi yang sukakan kelainan, suka bergambar, suk...

Post has attachment
Canary Garden .. dream house for everyone...
Assalammualaikum & Hi, Readers sekalian, pernah dengar tak Canary Garden? Ataupun Bandar Bestari Klang? Macammana pula dengan KSL City? Ha.. siapa yang duduk area Johor mesti kenal KSL City. Macammana pula dengan developer KSL City, which is KSL Holdings Bh...

Post has attachment

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded