Profile cover photo
Profile photo
Premium Health Products Ltd
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
„Premium Health Products“ е млада фирма на българския пазар. Предлага Лайфстайл медицинска козметика и хранителни добавки, натурални с хипоалергични съставки, изработени и произведени от подбрани гръцки производители.

Висококачествените козметични продукти са с прозрачни етикети - лепенки BRAILLE на Български език, специално разработени и проверявани ръчно една по една с цел да се четат от незрящите, а не с ‘декоративна’ функция.

Брайлова азбукасе нарича тактилна система за писане и четене, използвана от слепите и слабовиждащите хора по света. Брайлът представлява малки правоъгълни блокове, наречени клетки, съдържащи малки релефни точици. Броят и разположението на тези точици, определя значението на символите.
Първите продукти на нашият пазар с етикети Брайл на български език, залепени върху етикетите ‘на черно’, са вече факт. Фирменият сайт на „Premium Health Products“  е достъпен и за незрящи. Философията на фирмата е да продава  качество на реални цени и да създава емоционална връзка на марката с клиентите си. Богатата гама от продуктово разнообразие задоволява потребностите на всеки член от семейството.
Нашите клиенти са щастливи, усмихнати, притежават признателност, чувствителност и разбиране за живота.

Надяваме се скоро, всичките продукти на пазара да се предлагат със етикети Брайл, защото незрящите хора го заслужават.
„Premium Health Products“ съдържа природни вещества в концентриран вид и ни дарява с нежност от главата до петите.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded