Profile cover photo
Profile photo
Cik Saallaluna
43 followers
43 followers
About
Cik Saallaluna's posts

Post has attachment
jom bercuti di pekan pahang .dekat je´╗┐

Post has attachment
PERCUTIAN BAJET KE KEKUNANG TERING CHALET DI PEKAN PAHANG
Assalamualaikum semua. Saje nk share tempat best kat korang sesuai untuk percutian 'segera' macam saya selalu buat. ha ha ha. Cerita die camni. Sabtu 22 julai 2017 kami diWajibkan kerja sempena sambutan raya bersama Perdana Menteri di UMP Pekan Pahang. ­čĹÇ S...´╗┐

Post has attachment
PERCUTIAN KE MEDAN 4H3M TERBAIK! DAY 1
6Mei2017-Hari pertama Assalamualaikum hai korang. Sory lambat gile post sebab payah gak nak cari idea ┬átak tau mne nak start.┬á oke last month on 6-9Mei saya ade trip ke medan tapi urusan kerja. Tapi tak nk cite lah pasal urusan kerja tu. nk share tempat2 ca...´╗┐

Post has attachment

Post has attachment
PERCUTIAN BAJET KE PULAU KAPAS BAWAH RM300 SHJ!
Assalamualaikum korang.. Saje nk share percutian singkat VS percutian bajet kami. Sempena Anniversary kami yg ke 3 tahun 22Mac2017 . So kami ambil cuti 23-24 Mac. Alang2 nk balik kampung di Terengganu so kami decide nk lepak Pulau kapas 1 malam . Sebenarnye...´╗┐

Post has attachment
booking online senang , jimat, murah´╗┐

Post has attachment
BOOKING ONLINE PALING SENANG,MURAH DAN JIMAT GUNA TRAVELOKA!
Assalamualaikum Hai korang. Lame tak menulis sebab bizi sgt. ┬áKorang mesti selalu pergi bercuti dan booking hotel kan? Korang mesti ada lagi yang guna call untuk booking hotel kan? Dapat murah tak? Gov rate? Pada yang biasa booking online semestinya selalu ...´╗┐

Post has attachment
Chalet murah di Cherating
Assalamualaikum Hai korang┬á.. Saje nk share dengan korang. Perasan tak kalau kita plan nk g on the spot ke satu satu tempat percutian mesti tak jumpe search chalet murah kan.. sakit betul hati.time kite dah balik baru lah jumpe. Oke nk dijadikan cerita.. Al...´╗┐

Post has attachment

Post has attachment
SURPRISE MURAH SAMBIL MENDERMA KUANTANESE!
Assalamualaikum semua... Korang suke tak kalau dapat kejutan?of cozlah kan....di sini saya nk share project project yang saya surprisekan. ┬áUntuk pengetahuan korang,hasil ┬áproject surprise saya akan didermakan kepada yang berkenaan (etc tabung masjid/tabung...´╗┐
Wait while more posts are being loaded