Profile cover photo
Profile photo
AQu Zack
167 followers -
"Life is easy, keep it simple"
"Life is easy, keep it simple"

167 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
「Review」Hotplate Mushroom Chicken
Assalamualaikum semuanya. Selamat pagi. Bersua lagi kita hari ni. Tengah kemalasan tapi nak buat simple review tentang menu yang lain yang terdapat di MerryLand Sibu. Seperti yang korang tahu, minggu sebelum sebelum ni aku ada cerita pasal menu MerryLand ya...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
BBQ Chicken Rice
Assalamualaikum dan selamat pagi semuanya. Kembali bersama Zaki di pagi Rabu yang ceria ini. Seperti yang Zaki nyatakan sebelum ni di post yang sebelum ni juga yang Zaki akan kerap dan akan update blog sekerap mungkin. Seperti biasa, rutin harian Zaki awal ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Musim Sakit
Assalamualaikum semua. Sekarang ni musim sakit. Demam lah, kes selesema burung lah. Macam - macam lagi lah kalau nak disenaraikan. Jadi secara amnya semua orang tak terlepas daripada sakit ni. Tetapi bergantung juga dengan ketahanan sistem imun badan seseor...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HeLLo HeLLo !! I'm Back!
Assalamualaikum. First of all, HELLO EVERYONE! Ingat aku lagi tak? Haaa lama kan aku away dari dunia blogging. Bukan lah sesaja aku nak away begitu lama, tapi memandangkan laptop dah rosak, mood nak berblogging tu terus FADED  away. Well malas tu ye, salah ...
Add a comment...

Post has attachment
#freelanceblogger  
#sarawakblogger  
#giveaway  
#entertainment  

Baru berkesempatan nak PUBLISH! Kehkehkeh.. dekat 2 minggu dah buat entri ni
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway by Kamamimi
First Giveaway by Kamamimi Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari! Ditaja oleh : Kamamimi  |  Nur As  |  Kasut Kusut  |  NaD Dea  |  Mohd Noor Shawal  |  BudakVanilla  |  Syahirah  Valiant  |  Cik N.A  |  Kemanyerla  |  Mrs. A  |  Norihan bt Yusuf...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded