Profile cover photo
Profile photo
Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
30 followers
30 followers
About
Posts

Post has attachment
Me date 03 Mars do të filloj kursi i Gjuhës Gjermane për nivelin A2 - Fillestar i Avancuar. Kursi zhvillohet me metoda interaktive duke përdorur mjetet e fundit të teknlogjisë për dëgjimin, leximin dhe shkrimin. Libri i përdorur për këtë kurs është CORNELSEN. Kursi zhvillohet sipas standarteve të CEFR (Common European Framework of Reference for Foreign Languages). Kursi do të zhvillohet në 50 Seanca nga 60 minuta, frekuenca e numrit të seancave dhe orari i zhvillimit të kursit do të përcaktohet nga Grupi. http://ow.ly/tPvpu
Add a comment...

Post has attachment
Me datë 05 Mars do të filloj kursi i Gjuhës Gjermane për nivelin A1 - Fillestar. Kursi zhvillohet me metoda interaktive duke përdorur mjetet e fundit të teknlogjisë për dëgjimin, leximin dhe shkrimin. Libri i përdorur për këtë kurs është CORNELSEN. Kursi zhvillohet sipas standarteve të CEFR (Common European Framework of Reference for Foreign Languages). Kursi do të zhvillohet në 50 Seanca nga 60 minuta, frekuenca e numrit të seancave dhe orari i zhvillimit të kursit do të përcaktohet nga Grupi. http://ow.ly/tPves
Add a comment...

Post has attachment
Me datë 21 Shkurt fillon kursi përgatitor për provimet e IELTS (International English Language Testing System) në dy nivele GENERAL dhe ACADEMIC. Personat që duan të çertifikojnë njohuritë e tyre të gjuhës angleze mund të marrin një CRASH COURSE përgatitor për IELTS, ITK ju siguron sukses në rezultatin e dëshiruar.
Apliko Online: http://www.itkalbania.com/oferta-lajmerime-evente/194-ielts-general-dhe-academic
Add a comment...

Post has attachment
Me datë 25 Shkurt do të fillojë kursi për Kontabilitetin Praktik i cili nis me konceptet bazë në kontabilitet, me plotësimin dhe kontabilizimin e dokumentave bazë të arkës, bankës, magazinës, shitjeve, blerjeve, listëpagesave, ditarëve, formularëve të deklarimit të detyrimeve tatimore, bilancit dhe pasqyrave financiare, etj. Shënim: Kursi zhvillohet paradite, nga ora 11:00 - 12:30

Apliko Online: http://www.itkalbania.com/oferta-lajmerime-evente/195-25-shkurt-kontabilitet-praktik
Add a comment...

Future Generation kërkon të punësojë operatorë telefonik Gjermanisht Folës. Kandidatët duhet të kenë aftësi të mira komunikimi dhe të gatshëm të punojnë në grup. Jeni të mirëpritur të dërgoni CV tuaja në hr@futuregenerationonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Shkarkojeni Falas: Teknikat e Negociimit - Negociimi është mjeti kryesor për të marrë atë që dëshiron nga të tjerët.Është një komunikim me dy drejtime, i krijuar për të arritur një marrëveshje kurju dhe pala tjetër keni interesa të përbashkëta dhe të kundërta.

http://www.itkalbania.com/publikime-dhe-e-books/176-teknikat-e-negocimit
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded