Profile

Cover photo
Liza Hanum
Lives in Malaysia
60 followers|2,452,111 views
AboutPosts

Stream

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BEKAL SAYA HARI NIE PLAK....................
Assalammualaikum wbt...Lama saya tak berceloteh panjang kat blog nie...Maklumlah, tangan jadi malas nak menulis sgt, baik menulis benda2 yg lagi penting seperti buat nota kuliah untuk P&P nanti bile student masuk kuliah semula setelah bercuti semester hampi...
 ·  Translate
Assalammualaikum wbt...Lama saya tak berceloteh panjang kat blog nie...Maklumlah, tangan jadi malas nak menulis sgt, baik menulis benda2 yg lagi penting seperti buat nota kuliah untuk P&P nanti bile student masuk kuliah semula setelah bercuti semester hampir sebulan lebih .
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO#5 -BENTO SAYA HARI NIE,MAKAN BERJEMAAH DENGAN KAWAN2 DI OPIS
Assalammualaikum wbt... Hari nie saya rajin sikit...Buat bento tuk diri sendiri dan kawan2 saya... Menu utntuk brunch terus sebab hari balik awal kul 3.30...so, kalo lapar lagi....makan kat rumah je lah... Menu :  Beehoon goreng daging + sardin roll +telur ...
 ·  Translate
Menu paling simple untuk masak di rumah sebelum bawak bekal gi opis....Jadinya, jimat duit poket...takyah beli makanan kat cafe....Dah bawak makanan dai cafe di rumah. Yang nie untuk member dan yg kat bawah nie untuk saya sendiri... v. v. v. v. Tadaaaa..............sekian. Posted by Liza Hanum ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO # 4 - BRUNCH (BREAKFAST + LUNCH ) HARI NIE
Assalammualaikum wbt... Mood saya hari nie baik sangat2...alhamdulillah.Malah, kerajinan saya juga bertambah-tambah...almaklumlah sekarang student tengah cuti,jadinya mood bersantai2 di opis bermula setelah penat berhempas pulah menanda paper final student....
 ·  Translate
Saya masak jugak untuk menu LUNCH MrHb saya jugak...jadinya dia tak perlu keluar duit utk beli makanan tengahari sebab saya dah tolong masakkan menu pagi dan tengahari dia sekali...JIMAT KAN.....hehhee...Alang2, siap lepas utk makan malam punya...hahahahaha.
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO #3 - FOR BREAKFAST & LUNCH
Assalammualaikum wbt.... Bento hari ni agak meriah sikit....hehehe( azam tahun baru, 2015 ni nak buat penjimatan....masak ala kadar kat rumah dan berbento bawak gi opis) Oleh kerana rajin sikit hari nie,ROTI TELUR BAKAR untuk breakfast, NASI PUTIH n the GEN...
 ·  Translate
Selamat mencuci mata...menu2 nie semua dah masuk perut yer...sempat makan dengan member depan bilik sebab malas nak turun bawah gi makan...hehehehe.Makanya, kongsi rezeki sorang sikit dengan member walaupun menu sempoi jer....... Posted by Liza Hanum. Labels: BENTO, INILAH KISAHKU, ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO LAGI..............

 ·  Translate
INILAH KISAHKU (167) 2014 (32) KUIH (31) ROTI (30) IKAN (19) KEK (18) MEE (18) PHD (18) NASI (16) WESTERN (16) INILAH DUNIA (15) AYAM (14) TRAVEL (14) SAYUR (12) SEAFOOD (11) BISKUT (10) DESERT (9) PASTRY (9) GIVEAWAY (8) BUBUR (7) CUTI2 INDONESIA (7) DAGING (7) 2015 (6) AGAR-AGAR (6) APAM (6) ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
TOBAT DAAAA...TAK MAU JEJAK KAKI KAT SINI LAGI,APATAH LAGI NAK MAKAN......
Assalammualaikum wbt......Apa khabar semua?Moga-moga kawan semua berada dalam lindungan yg Esa.... Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah ...
 ·  Translate
Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah first time nak makan situ ( yelah,konon2nya nak belanja Hubby makan sempena bonus , tiba2...dengan layanan buruk "Pelayannya yg ...
1
Add a comment...
Have her in circles
60 people
Mohamad Iamail's profile photo
wan echa's profile photo
Nazlee Ismail PCL's profile photo
Wan Fatihanum Wan Rusli's profile photo
Nazrie Abdul Karim's profile photo
Affandi Muhammad's profile photo
Hani Fadhlina Abdul Rahman's profile photo
Karlisa Halim's profile photo
Agus Hamzah's profile photo

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO BENTI LAGI...................
                                               Sushi + kue tiaw goreng + limau  *******************************************************************************     Malas nak tulis panjang2...sekadar menjamu mata yer........ *****************************...
 ·  Translate
INILAH KISAHKU (171) 2014 (32) KUIH (31) ROTI (30) IKAN (20) MEE (20) KEK (18) PHD (18) NASI (16) WESTERN (16) INILAH DUNIA (15) AYAM (14) TRAVEL (14) SAYUR (13) SEAFOOD (11) BISKUT (10) PASTRY (10) DESERT (9) GIVEAWAY (8) BENTO (7) BUBUR (7) CUTI2 INDONESIA (7) DAGING (7) 2015 (6) AGAR-AGAR (6) ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
CEKODOK SAYUR ALA-ALA TAKOYAKI
Assalammualaikum wbt.... Selamat pagi...baru sempat nak bersiaran semula setelah bercuti2 selamat 3d2n .Hari ni cuti thaipusam, so...meh layan menu sarapan pagi saya yg memang sampai ke petang kenyang...Petang2 sikit baru masak balik tuk menu dinner.....ski...
 ·  Translate
Selamat pagi...baru sempat nak bersiaran semula setelah bercuti2 selamat 3d2n .Hari ni cuti thaipusam, so...meh layan menu sarapan pagi saya yg memang sampai ke petang kenyang...Petang2 sikit baru masak balik tuk menu dinner.....skip lunch sebab menu breakfast nie --->SANDWICH AYAM TOGEL (takde ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO #3 - FOR BREAKFAST & LUNCH
Assalammualaikum wbt.... Bento hari ni agak meriah sikit....hehehe( azam tahun baru, 2015 ni nak buat penjimatan....masak ala kadar kat rumah dan berbento bawak gi opis) Oleh kerana rajin sikit hari nie,ROTI TELUR BAKAR untuk breakfast, NASI PUTIH n the GEN...
 ·  Translate
Oleh kerana rajin sikit hari nie,ROTI TELUR BAKAR untuk breakfast, NASI PUTIH n the GENGS lauknya serta tak ketinggalan untuk desert , BUBUR CACAR LABU ( tanpa santan jugak,tapi guna susu cair--->langkah pendietan dan sambil berjimat...hahahaha). Resepi yg amat mudah dan simple untuk mengalas ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
BENTO LAGI..............
Malas nak tulis banyak2.....just layan gambar je yer... Sekian.
 ·  Translate
Malas nak tulis banyak2.....just layan gambar je yer... Sekian. Posted by Liza Hanum. Labels: BENTO, INILAH KISAHKU. Reactions: Tiada ulasan: Catat Ulasan · Catatan Lama Laman utama. Langgan: Catat Ulasan (Atom). DAISYPATH. Daisypath Anniversary tickers. LABEL ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
TOBAT DAAAA...TAK MAU JEJAK KAKI KAT SINI LAGI,APATAH LAGI NAK MAKAN......
Assalammualaikum wbt......Apa khabar semua?Moga-moga kawan semua berada dalam lindungan yg Esa.... Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah ...
 ·  Translate
Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah first time nak makan situ ( yelah,konon2nya nak belanja Hubby makan sempena bonus , tiba2...dengan layanan buruk "Pelayannya yg ...
1
Add a comment...

Liza Hanum

Shared publicly  - 
 
TOBAT DAAAA...TAK MAU JEJAK KAKI KAT SINI LAGI,APATAH LAGI NAK MAKAN......
Assalammualaikum wbt......Apa khabar semua?Moga-moga kawan semua berada dalam lindungan yg Esa.... Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah ...
 ·  Translate
Entri kali nie, bukan nak burukkan restoran seperti kat gambar nie, tapi nie kisah benar saya dan suami ALAMI masa nak pergi menjamu selera kat situ...Dahlah first time nak makan situ ( yelah,konon2nya nak belanja Hubby makan sempena bonus , tiba2...dengan layanan buruk "Pelayannya yg ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
60 people
Mohamad Iamail's profile photo
wan echa's profile photo
Nazlee Ismail PCL's profile photo
Wan Fatihanum Wan Rusli's profile photo
Nazrie Abdul Karim's profile photo
Affandi Muhammad's profile photo
Hani Fadhlina Abdul Rahman's profile photo
Karlisa Halim's profile photo
Agus Hamzah's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Story
Tagline
.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸¸.•. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Sang pencinta & pencari ILMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •´¯`•.♥♥•.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸•´¯`•.♥♥¸.•.. " Salam perkenalan wat sume yg sudi singgah sini..........Apa yg di tulis di sini,itulah sebenarnya apa yg saya suke buat time2 bosan study.....Dan sekiranya blog nie lama tak update,saya ngah bz lah tu.....;
Introduction
.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸¸.•. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Sang pencinta & pencari ILMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •´¯`•.♥♥•.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸•´¯`•.♥♥¸.•.. " Salam perkenalan wat sume yg sudi singgah sini..........Apa yg di tulis di sini,itulah sebenarnya apa yg saya suke buat time2 bosan study.....Dan sekiranya blog nie lama tak update,saya ngah bz lah tu.....;
Basic Information
Gender
Female