Profile cover photo
Profile photo
Liza Hanum
81 followers -
.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸¸.•. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Sang pencinta & pencari ILMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •´¯`•.♥♥•.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸•´¯`•.♥♥¸.•.. " Salam perkenalan wat sume yg sudi singgah sini..........Apa yg di tulis di sini,itulah sebenarnya apa yg saya suke buat time2 bosan study.....Dan sekiranya blog nie lama tak update,saya ngah bz lah tu.....;
.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸¸.•. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Sang pencinta & pencari ILMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •´¯`•.♥♥•.¸¸.•´¯`•.♥♥.•´¯`•.¸•´¯`•.♥♥¸.•.. " Salam perkenalan wat sume yg sudi singgah sini..........Apa yg di tulis di sini,itulah sebenarnya apa yg saya suke buat time2 bosan study.....Dan sekiranya blog nie lama tak update,saya ngah bz lah tu.....;

81 followers
About
Liza's posts

Post has attachment
SELAMAT DATANG TAHUN 2017


Post has attachment
Bersawang dah nampaknya........I'll come back on 2017
Salam sayang semua.... Maaf......Lama betul nampaknya saya dah tak berkesempatan nak update blog ni...comments daripada sahabat2  juga tidak berbalas...blogwalking pun tak sempat. Insha Allah, doakan yang terbaik buat saya dan dipermudahkan segala urusan. A...

Post has attachment
BUSAN- 12 Julai-18Julai 2016
Assalammualaikum wbt.... Apa khabar semua...Harap semuanya berada dalam lindunganNya dan sentiasa sihat.... Alhamdulillah...minggu nie baru lega sikit nak update blog yg tak  seberapa nie..... Tak sempat nak tulis panjang...cukuplah sekadar interprem gambar...

Post has attachment
BUSAN- 12 Julai-18Julai 2016
Assalammualaikum wbt.... Apa khabar semua...Harap semuanya berada dalam lindunganNya dan sentiasa sihat.... Alhamdulillah...minggu nie baru lega sikit nak update blog yg tak  seberapa nie..... Tak sempat nak tulis panjang...cukuplah sekadar interprem gambar...

Post has attachment
BUSAN- 12 Julai-18Julai 2016
Assalammualaikum wbt.... Apa khabar semua...Harap semuanya berada dalam lindunganNya dan sentiasa sihat.... Alhamdulillah...minggu nie baru lega sikit nak update blog yg tak  seberapa nie..... Tak sempat nak tulis panjang...cukuplah sekadar interprem gambar...

Post has attachment
CABARAN KE BUSAN,KOREA SELATAN ...AFTER RAYA............HOREY YEAYYYYYYYYYYYYYYYYY
Kredit to  : Life In Limbo Lepas raya ni.....bermula 12-19 Julai 2016, Liza and Mr J akan ke Busan,Korea....menghadiri conference sambil berhoneymoon............yeayyyyyyyyyyyyy..Horeyyyyyyyy Pestime gi sana,excited bebenor....... Terujaaaa????Memamg teruja...

Post has attachment
SEHARIAN MENGERJAKAN NI..5 JENIS COOKIES SIAP UNTUK RAYA..........................
Assalammualaikum wbt..... Lama Liza tak bersiaran dengan menu ramdhan untuk berbuka....saje malas nak interprem gambar makanan-makanan kat sini.. Oleh kerana beberapa hari lagi kita akan menyambut Hari Raya.......... Jadinya,Liza interprem gambar2 kuih raya...

Post has attachment
JOM JOIN "RIANG RIA RAYA BlOGGER CONTEST" di LAZADA
Assalammualaikum wbt.... Macam tak pernah nak join mana2 contest online....jadinya,Liza nak meneraikan diri untuk join contest ni. v v v v Dan syarat-syarat nak join contest ni,cam pic yg Liza tepek kat bawah nie.... v v v Perggghhhh naik berpinor anak mata...

Post has attachment
JO JOIN "RIANG RIA RAYA BlOGGER CONTEST" di LAZADA
Assalammualaikum wbt.... Macam tak pernah nak join mana2 contest online....jadinya,Liza nak meneraikan diri untuk join contest ni. v v v v Dan syarat-syarat nak join contest ni,cam pic yg Liza tepek kat bawah nie.... v v v Perggghhhh naik berpinor anak mata...

Post has attachment
SATU HARI DI BILIK OPISKU ............
Assalammualaikum wbt.... Salam ramadhan yg ke 8.... Takde citer yg best....cuma nak habaq yg sekarang ni musim student tengah exam... Jadinya,mood sekarang sedang membz kan diri menyiapkan markah kerjakursus terutamanya yang takde exam nie... Student dah as...
Wait while more posts are being loaded