Profile cover photo
Profile photo
adah firaisaa
51 followers
51 followers
About
adah's posts

Post has attachment
5 bulan selepas bergelar isteri
nothing to write actually. ini je sempat share. hehehhee... ada masa kan ku chat2 na.... badan xberapa sihat sebab ehem2.. ehhehehhe

Post has attachment
cik adah bakal jadi puan adah.
salam sejahtera smua pembaca2 blog berhabuk milik adah firaisaa. maaf... line internet yang sekejap ada sekejap tak ada membantut nafsu update blog. hehehehe... yang hanya berkesempatan adalah update di laman muka buku dan juga intagram sahaja.  hari ini.. ...

Post has attachment
Cinta Hatiku Encik Naga (Abang naga akhirnya jadi realiti)
Assalamualaikum! ya Allah... bersawangnya blog adah ni.... hahhahaha... mintak maaflah.. semuaya berlaku dengan pantas. tak sempat adah nak kejar tau!  Alhamdulillah... anak pertama hasil hobi menulis ni akhirnya dah keluar versi cetak.. siapa sangka kan? d...

Post has attachment
Bunga Spanar
Selamat pagi sayang.. ecececece.. hehehhee..  BUNGA SPANAR> insyaAllah bakal memulakan manuskrip ni secepat yang mungkin selepas selesai hal pak cik naga tu okay. cerita ni asalnya datang daripada mimpi saya. dua hari berturut-turut mimpi benda yang sama. a...

Post has attachment
ABANG NAGA LULUUUUUS!!!!
Harraz dan Marha....  Alhamdulillah... setelah bertukar kepada beberapa penerbit.. akhirnya dengan deraian air mata.. aku mengucapkan syukur kerana hasil penat lelah selama ini bagaikan sudah terbayar. itu belum betul-betul terbit tu.... itu baru dapat beri...

Post has attachment

Post has attachment
Pelupuk Hati - Teaser
hai.. hari ini saya dah di penghujung final exam.. jadi.. ada teaser baru!! hhehee.. Tengku Bazilah tersenyum. Menantu? Kahwin dengan siapa? Dia hanya punya dua orang anak lelaki, seorang sudah layak berkahwin, Tengku Ash Johan, seorang lagi masih di tingka...
Wait while more posts are being loaded