Profile cover photo
Profile photo
Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor
2,138 followers -
Pagina oficială a Camerei Deputaţilor pe Google+
Pagina oficială a Camerei Deputaţilor pe Google+

2,138 followers
About
Posts

Post has attachment
Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, alcătuită din doamna deputat Cristina-Ionela Iurișniți și domnii deputați Sorin Mihai Cîmpeanu și Constantin Codreanu a participat, în perioada 7-10 iulie 2018, la cea de-a 44-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), desfășurată în Québec (Canada). În cadrul acestei reuniuni a fost aprobată constituirea Rețelei Tinerilor Francofoni. Acest
proiect are printre iniţiatori pe doamna deputat Simona Bucura Oprescu, Preşedintele Delegaţiei Parlamentului României la #APF.

Sesiunea plenară a avut ca temă "Bunele practici ale parlamentelor în era digitală" și a reunit 300 parlamentari din 58 secţiuni ale APF.
Parlamentarii francofoni au adoptat 14 rezoluţii ce au avut drept teme: protecţia datelor personale, Francofonia economică, educaţia în spaţiul francofon, sistemele de sănătate, criza migranţilor și lupta împotriva radicalismului religios.
PhotoPhotoPhoto
12.07.2018
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Domnul deputat Angel Tîlvăr, Coordonatorul Grupului pentru combaterea traficului de persoane din Parlamentul României, a prezentat Raportul asupra activității acestui Grup în anul precedent. Documentul menționat prezintă, în principal, date relevante pentru dimensiunea traficului de persoane în ţara noastră, trecând în revistă mecanismele puse la punct şi acţiunile întreprinse de către statul român în scopul prevenirii şi combaterii acestui fenomen.
Grupul pentru combaterea traficului de persoane a luat ființă în anul 2009 și pe parcursul existenței sale a contribuit la abordarea, din perspectivă parlamentară, a fenomenului menționat, în special în sensul îmbunătăţirii legislaţiei, informării opiniei publice, audierilor şi dezbaterilor în cadrul Comisiei pentru afaceri europene, organizării de conferinţe internaţionale, colaborării cu alte parlamente şi, nu în ultimul rând, elaborării unui raport anual, care să ofere atât pe plan intern, dar şi extern, o imagine a eforturilor pe care ţara noastră le depune pentru combaterea traficului de persoane şi a infracţiunilor conexe.
Conținutul Raportului poate fi consultat accesând următorul link:

http://www.cdep.ro/comisii/afaceri_europene/pdf/2018/rd_0704.pdf
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Programul, ordinea de zi și documentele comisiilor permanente ale Camerei Deputaților le puteți găsi aici:
http://www.cdep.ro/co/sedinte2015.lista
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Puteţi urmări declaraţiile politice ale deputaţilor din săptămâna 25 - 29 iunie, în plenul Camerei, pe canalul oficial de #YouTube:
https://www.youtube.com/user/camdeputatilor/videos
Add a comment...

Post has attachment
Camera Deputaţilor se convoacă în sesiune extraordinară în data de 2 iulie 2018, ora 14.00, pentru perioada 2 – 19 iulie 2018.
http://www.cdep.ro/pdfs/decizii/decizie_sez_extr_201807.pdf
#cdep
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded