Profile cover photo
Profile photo
Gremonapot Profil
1 follower
1 follower
About
Gremonapot Profil's posts

Post has attachment
V nedeljo dame vabljene na posebni kolesarski dogodek - damsko 100tko!
Zbor bo ob 7.45 na parkirišču v Tacnu pred Policijsko akademijo, kjer bo sledil pregled opreme in razdelitev v skupine. Ob 8.00 sledi start proti Bledu, kjer bo ob 11.00 zbor, podelitev medalj in malica, ob 12.00 je predviden odhod nazaj proti Ljubljani.

Post has attachment
Izkoristite ugodnejšo prijavo na Alive Step Up - edinstven tek po stopnicah na najvišjo palačo v Sloveniji, ki bo 18. novembra že četrtič zapored potekal v Ljubljani.


Post has attachment
Tudi letos v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije na Siol.net poteka glasovanje za Naj planinsko kočo. Sodelujoče čaka več kot 100 bogatih planinskih nagrad. Ste že oddali svoj glas?

Post has attachment
V petek vabljeni na najbolj barvit in zabaven tek :)


Post has attachment
Še do petka, 23. junija, imate možnost za cenejšo prijavo na Kolesarski maraton Alpe Scott, ki bo potekal v nedeljo, 2. 7. 2017, s startom in ciljem v Športnem parku Mekinje v Kamniku.Navijači pa lahko sodelujete v natečaju za NAJ navijaško skupino.


Post has attachment
Ste si kdaj zaželeli, da bi v enem dnevu obiskali Krim in Mokrc. Zdaj imate priložnost. Pa ne le oba najvišja vrhova občine Ig, tudi stezice in poti občine, po katerih sicer verjetno na bi nikoli hodili.

Društvo Fran Govekar Ig v sodelovanju s Planinskim društvom Krim v soboto, 17. in nedeljo, 18. junija, vabi na tradicionalni dvodnevni pohod po mejah Občine Ig. Start bo ob 7.00 na Hipodromu Vrbljene.


Post has attachment
Dva tekaška namiga za vikend:
Tek na Katarino in Mini olimpijska norma!

V nedeljo, 18. junija vabljeni na zaključni dogodek akcije MOJA OLIMPIJSKA NORMA, ki bo potekal na atletskem stadionu Športnega parka Kodeljevo, kjer boste lahko lovili svojo olimpijsko normo in na 6. Tek in nordijsko hojo na Katarino.


Post has attachment
Ta vikend boste na račun prišli kolesarji vseh generacij, saj bo potekala največja kolesarska prireditev v Sloveniji – Maraton Franja BTC City, ki združuje kolesarske preizkušnje tako za najzahtevnejše kolesarje kot tudi rekreativce in otroke. Letošnja novost, na katero vas vabimo tokrat, pa je sobotna Pony štafetna dirka trojk na 800 m.

Tisti, ki vam množični dogodki niso najbolj pri srcu, imate priložnost, da se prav tako v soboto udeležite Zgodovinskega kolesarjenja po rimski cesti, kjer si boste na trasi v dolžini 25 kilometrov lahko ogledali tudi številne znamenitosti.

Pohodniki pa imate na izbiro dva pohoda, in sicer sobotnega rekreativno-turističnega in kulturnega Pohoda ob reki, ki povezuje – Kamniški Bistrici, v okviru katerega se boste lahko udeležili kar dveh dogodkov: Slamnikarskega sejma v Domžalah in prireditve Okusi Kamnika, ter nedeljskega 25. pohoda po Velikolaški kulturni poti, ki vas bo popeljal skozi rojstne kraje Frana Levstika, Josipa Stritarja in Primoža Trubarja.


Post has attachment
Ste za tekmovalno kolesarsko dirko? Potem vabljeni, da se v nedeljo udeležite 19. Vzpona na Katarino.


Post has attachment
Zavod Zeleni žep v soboto, 3. junija, ob 9. uri vabi na Pohod ob rimski dediščini.
Pomembne kulturno zgodovinske objekte in točke na trasi pohoda bo predstavil lokalni turistični vodnik. Na lokaciji bivšega vojaškega objekta bo postrežena rimska malica, odvijali se bosta tudi keramična in otroška delavnica.

Wait while more posts are being loaded