Profile cover photo
Profile photo
Nur Zuriani
5 followers
5 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Mengajar Anak Membaca?
Bismillah... apa khabar semua? harap baik2 saja... sekarang di pertengahan oktober, mmg menuju akhir tahun 2017 sangat dah kan... mmg hampir hampir kabur, apa laa azam tahunan saya ye? heheheheh tersasar landasan sudah ni.. azam 1 - nak ajar dan nak tengok ...
Add a comment...

Post has attachment
Rindu keluarga dan link group telegram yang best
Bismillah, Assalamualaikum my sweet page dan my honorable reader.. tq tq for drop by. 14 oktober, in the middle of moment yg sgt strugle nak kejar dateline berkaitan markah pelajar. suasana sepi dan sunyi di opis ni.. huhuhuhu  sambil2 bukak blog.... sunyi ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Datang 1439H
Bismillah Assalamualaikum wbt Alhamdulillah, diberi kesempatan walau sedikit untuk mencoret sesuatu di laman kesayangan saya ni.. Hari ini, istimewa kan.... selami dengan mata hati.. moga yang baik2 mengiringi langkah perjalanan kita semua.. insyaAllah aami...
Add a comment...

Post has attachment
Memorable Event 2017
Bismillah.. Assalamualaikum.. pantasnya masa, kita dah di bulan Ogos 2017. perasan tak, semua seolah berlalu begitu cepat. rasa baru je tulis post tentang nisrin masuk darjah 1, hari ni dah 8 bulan jadi budak darjah 1. hihihihi bila ada peluang nak mencoret...
Add a comment...

Post has attachment
10 tahun berlalu
Bismillah... menyelak kembali mukasurat kehidupan 10 tahun yang lalu 16 julai 2007 kali kedua menjejak kaki ke daratan politeknik sultan haji ahmad shah, ditempatkan di sana sebagai Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT - dc41).. kali pertama adalah sebagai or...
Add a comment...

Post has attachment
..nak tau 5 tips tak? sila klik.
Bismillah.. Assalamualaikum.. ...musim2 raya ni... boleh nyanyi "setahun sekali...syawal datang lagi.." tp kena ganti dengan "setahun sekali...update belog" heheheheh tau tak antara misi visi tahunan adalah mau jari menari secara konsisten di atas setiap mu...
Add a comment...

Post has attachment
Blogpost bergambar - Typical Hand Grasp Development
Bismillah... Assalamualaikum. minggu yang sgt2 busy, tp sy perlukan sesuatu utk salur keluarkan semua rasa tak best. defrost balik yg mana beku2, enegri kena kuat menuju minggu peperiksaan. dengan ini, nak kongsi sesuatu dengan ibu2. jom perhati anak2 kita....
Add a comment...

Post has attachment
EDU TOY - GENIUS ART BUTTON yang best
Bismillah.. Assalamualaikum.. salam ceria buat pembaca post ini.. a short survey... ada tak dikalangan pembaca post sy ni ibu2 bapa2 yg sentiasa mencari alat, mainan, bbm, aid atau apa sahaja yg dpt membantu perkembangan anak2? kalau ada... kita serupa.. by...
Add a comment...

Post has attachment
Set Menjahit Hijaiyyah
Bismillah Assalamualaikum wbt Nak kongsi sesuatu produk the best. hihihihi produk homeschool / bahan bantu mengajar ni nama penuhnya - set menjahit huruf hijaiyyah.. idea dan usaha dari seorang Ustaz yg juga guru anak-anak awal usia. satu-satunya di malaysi...
Add a comment...

Post has attachment
Sharing Slot - Buku AutoCAD dalam Kejuruteraan Elektrik & Elektronik
Bismillah.. Assalamualaikum.. sementara tunggu waktu lunch hour nak settlekan urusan sekolah kafa anakanda, saya nak kongsikan sesuatu dalam blog saya ni.. nak kongsi tentang buku seperti dalam tajuk berikut : Tajuk Buku : AutoCAD dalam Kejuruteraan Elektri...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded