Profile

Cover photo
Fd SuiSui
Lived in Norway
24 followers|38,642 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
 
Skummelk nøtteblandinger m maskin whey protein 
1
Add a comment...

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
 
Del lime ts aple acider ts cayanne pepper
1
Add a comment...

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
 
appelsiner
oransje

Å miste noen ekstra pounds er ikke en lett oppgave, så vil du gå ned i vekt på bare fem dager? Jeg vet du kan si det er umulig, men det er ikke en diett med bare appelsiner er veien til denne vekttap suksess, 4 pounds i bare to dager høres flott ut! Med bare noen få kalorier og beriket med kraftige antioksidantegenskaper som gjør den til en av de fruktene som hjelper avgifte kroppen og hjelp i vekttap. Det er en 2 ukers diett bestående bare av appelsinjuice og selvfølgelig vann. Du kan drikke så mye friskpresset økologisk appelsinjuice som du vil.

 

Appelsiner inneholde de følgende essensielle vitaminer: A, B1, B2, B6, C, E, biotin, niacin, pantotensyre, og folsyre. De inneholder de følgende mineraler: kalsium, kobber, jern, magnesium, mangan, fosfor, kalium, selen og sink. Appelsiner inneholder også alle de 18 kjente aminosyrer. Så hva mer kan jeg si? Orange er frukten for et effektivt vekttap og det forbedrer også helsen din også, det styrker immunforsvaret og beskytter mot infeksjoner. For kvinner i fertil år, appelsiner er en stor kilde til folsyre kjent for å bidra til å forhindre neural-tube fødselsskader, faktisk, den har mange flere fordeler. Bare det å være på diett vil spare mange turer til legen.

 


 
Spioneringen som en av de beste super mat for vekttap, har orange kosthold fått sin popularitet gjennom årene, rik på fiber oransje gjør at du føler deg mett lenger og spise mindre, så det er en go! Men på grunn av sin surhet, forbruker for mye oransje kan komplisere enkelte eksisterende lidelser, inkludert halsbrann eller sure oppstøt, hvor magesyre beveger seg inn i spiserøret, forårsaker brystsmerter.

 

De oransje dietten fungerer ved å forbruke appelsinjuice første om morgenen og deretter hver 2 timer etter at eller drikke 3 glass per dag og drikker vann hvert 15. minutt, og når du føler sult bare ha et glass vann. En diett som fungerer for alle, men en lege bør konsulteres først. Alt vi ta internt har bivirkninger i store mengder og oransje er ikke annerledes, for mye kan gi noen bivirkninger på grunn av sin surhet. Alvorlige allergiske reaksjoner på sitrusfrukt kan forårsake luftveisproblemer eller anafylaktisk sjokk, men det er en diett du vil definitivt ønsker å prøve, mange har gått ned i vekt på den.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
24 people
mangcung nung's profile photo
sai hmo's profile photo
Victor Thang's profile photo
KoogleTV's profile photo
Banti Nayak's profile photo
Lian Lian's profile photo
Dingdi Sui's profile photo
‫سالار الغالي‬‎'s profile photo
Song Chay's profile photo

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
 
Kombinasjonen av natron og sitronsaft har generert både uenighet og spenning. I hjertet av debatten er ideen om at å drikke sitronsaft og natron kan beskytte mot risikoen for kreft. Men denne informasjonen kan tas med en klype salt. Mange matvarer og medisiner er merket "anti-kreft", spesielt naturlige elementer som har antioksidant og alkalisering egenskaper. Men bare fordi de har disse egenskapene betyr ikke at de kan hjelpe oss å unngå kreft, i hvert fall inntil vitenskapen kan finne en kreft kur. Kombinasjonen av natron og sitronsaft har generert både uenighet og spenning. I hjertet av debatten er ideen om at å drikke sitronsaft og natron kan beskytte mot risikoen for kreft. Men denne informasjonen kan tas med en klype salt. Mange matvarer og medisiner er merket "anti-kreft", spesielt naturlige elementer som har antioksidant og alkalisering egenskaper. Men bare fordi de har disse egenskapene betyr ikke at de kan hjelpe oss å unngå kreft, i hvert fall inntil vitenskapen kan finne en kreft kur.


Husk at natron og sitron, samt andre matvarer som tomater, jordbær, fersken eller druer, tilbyr vitaminer og mineraler i tillegg til gunstige enzymer som kan bidra til å forebygge sykdommer i en liten prosentandel av befolkningen. Men de er ikke en kur i seg selv - de er litt hjelp, men ikke en direkte og idiotsikker løsning.

Et godt kosthold som inneholder elementer som sitron og natron er definitivt gunstig for helsen, som er en sunn livsstil. Men de kan aldri forebygge sykdommer 100 prosent. Det blir sagt, la oss se hva slags fordeler du får av å drikke et glass sitronsaft med baking soda.You vet at sitroner inneholder mange naturlige helsemessige fordeler, som å hjelpe fremme fordøyelsen. Tilsett litt natron og du får en fantastisk blanding for å forbedre fordøyelsessystemet. Det er en stor anti-syre, som også bidrar til å bekjempe oppblåsthet. Dette er en fin måte å starte dagen - dette midlet bidrar til å rense leveren og gi en god dose av vitamin C, kalium og gode antioksidanter for å møte dine daglige behov. Hva mener vi med sitron og natron å være en stor regulator? Å drikke vann med natron bidrar til å regulere nivået av dårlig kolesterol, LDL, og dermed forbedre vår hjerte health.t er veldig enkelt. Bare helle et glass mineralvann (ikke for varmt eller for kaldt) og tilsett en teskje natron, og saften av en halv sitron. Bland godt og drikke i morgen og i løpet av detox.

svært viktig å ikke drikke dette på full mage - alltid om morgenen og før du spiser. Ta det i to påfølgende uker, deretter hvile i to til. Overdreven bruk av natron kan føre til alkalose, så det er best å veksle to uker på og to uker av. Husk også at det ikke er hensiktsmessig å ta denne medisinen hvis du lider av gastriti Personer som lider av høyt blodtrykk eller hjerteproblemer bør også avstå fra å ta denne medisinen på grunn av nivåene av natrium. Bascially, er dette en veldig enkel løsning som bidrar til å forbedre fordøyelsessystemet og har flere fordeler. Som for sin kreft-bekjempelse berømmelse, er det best å ta dette med en dose skepsis. Kan det forebygge kreft? For øyeblikket har studier ikke bekrefte dette. Middelet har store fordeler for helsen din, men det er verdt å huske at det er ikke en mirakelkur. Personer som lider av høyt blodtrykk eller hjerteproblemer bør også avstå fra å ta denne medisinen på grunn av nivåene av natrium. Bascially, er dette en veldig enkel løsning som bidrar til å forbedre fordøyelsessystemet og har flere fordeler. Som for sin kreft-bekjempelse berømmelse, er det best å ta dette med en dose skepsis. Kan det forebygge kreft? For øyeblikket har studier ikke bekrefte dette. Middelet har store fordeler for helsen din, men det er verdt å huske at det er ikke en mirakelkur. Ifølge en studie utført ved University of Pennsylvania, kan umettet fett i avokado bidra til å stabil dårlige kolesterolet å forebygge tilstoppede arterier. Dette er bare én ting som skjer når du spiser avokado hver dag.En mange mennesker er bekymret for kolesterolnivået. Dette lipid, til stede i blodet, kan hope seg opp i store mengder, og skaper flere karproblemer som setter din helse i fare.

På noen måter, bærer kolesterol ut en nødvendig rolle i kroppsfunksjoner for å gjøre ulike viktige organer fungere optimalt. Men på grunn av et dårlig kosthold, kan kolesterolnivået øke til ganske farlige nivåer. En av de mest bekymringsfulle måter, slik som det som skjer med andre sykdommer, er det til å begynne med kan det være ganske vanskelig å oppdage uten spesifikke symptomer.

Faktisk er millioner av mennesker i dag antas å lide av høyt kolesterol, uten selv å vite det.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
 
(FROKOST) til kokte egg 2 tomater grønn te uten suger. (Lunsj) 1,) to eggehviter 120gram kokt eller bakt fisk og et glass grønn te -Snack,) 1apple middag) vegetabilsk av damp brokkoli, canliflower, gulrøtter erter grønne bønner Etac med en kopp grønn te. (Second Day ) 2boiled egg, 1banna av grønn te (middag) 120gram cottage cheese skive jag en kopp melk med lite fett (Tre Day (Breafast) 2 kokte egg og en kopp tomatjuice. (lunsj) to wihtes 120gram kokt rødt kjøtt og en kopp grønn te. (middag) bakt potataes grønn salat og grønn tehttps://youtu.be/7pgRZHI1lwM
 ·  Translate
1
Add a comment...

Fd SuiSui

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Fd's Collections
People
Have her in circles
24 people
mangcung nung's profile photo
sai hmo's profile photo
Victor Thang's profile photo
KoogleTV's profile photo
Banti Nayak's profile photo
Lian Lian's profile photo
Dingdi Sui's profile photo
‫سالار الغالي‬‎'s profile photo
Song Chay's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Norway - Uropa - Rogaland
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Single
Fd SuiSui's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
MITAM PINIH AN ZUL KHO LO
laihlalyrics-nak.blogspot.com

Jesuh nih ka hnu a zul tu ding cu, a mah vailam tah kha i put in Chungkhar unau nu le pa a kal tak lai, Jesuh hnu zulh cu kut kaa bi a si Pa

Viber - Free Calls and Messages.
www.viber.com

Viber lets everyone in the world connect. Freely. Millions of Viber users call, text, and send photos to each other, worldwide- for free. Cu

Viber
market.android.com

With Viber, everyone in the world can connect. Freely. More than 200 million Viber users text, call, and send photo and video messages world

Bible
market.android.com

Bible.is offers mobile access to more languages and Bible translations than any other Bible App, and includes dramatized Bible Audio and The

Snapchat
market.android.com

Experience a totally new way to share today. Snap a photo or a video, add a caption, and send it to a friend (or maybe a few). They'll view

Quick & Healthy Weeknight Dinner Recipes : Pictures : Recipes : Cook...
www.cookingchanneltv.com

For a quick weeknight dinner that's also delicious and healthy, try these recipes from Cooking Channel.