Profile cover photo
Profile photo
Mish Eyryn
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Memorable Day In Langkawi
Entry kali ni untuk berkongsi satu lagi tempat menarik yang ada kat Malaysia ni yang nurin dah lawati . Tengok kat tajuk pun mesti ramai yang dah tahu tentang tempat ni iaitu Pulau Langkawi ! Pulau Langkawi ni sememangnya terkenal dengan tempat-tempat menar...
Vacay In Malaysia
Vacay In Malaysia
nurinassyahirazahari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Penang Trip Yaww !
Hari ni nurin teringin sangat nak update dan nak share satu lagi tempat best yang nurin dah pergi . Dan yang pasti trip nurin kali ni lebih jauh dan lagi best ! Iye laa , sape laa yang tak seronok kalau dapat berjalan jauh kan . Kali ni nurin nak share pasa...
Vacay In Malaysia
Vacay In Malaysia
nurinassyahirazahari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pantai Teluk Kemang , Port Dickson :)
Haii blogger ! Kali ni nurin berkesempatan nak update satu lagi tempat best yang ada kat Malaysia ni . Mungkin ramai yang dah tahu tempat ni . Lagipun tempat ni ada kat Negeri Sembilan dan macam biasa , sebelah negeri je laa bagi nurin . Kali ni nurin nak s...
Add a comment...

Post has attachment
Bukit Gambang Waterpark , Pahang
Yeayhh ! Dalam kesibukan dengan assignment , tetap jugak luangkan masa untuk update blog travel ni . And kali ni nurin nak share dengan korang tempat yang memang best and debommm kat Malaysia ni . Apa lagi kalau bukan Bukit Gambang Waterpark ! Tempat ni ter...
Vacay In Malaysia
Vacay In Malaysia
nurinassyahirazahari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Fly To Miri , Sarawak :)
Alhamdulillah , still
ada kesempatan nak update blog travel ni . Kali ni nurin nak share dengan
korang trip jauh pulak ! Hehee , sampai keluar semenanjung laa jugak jauhnya tu
. Trip kali ni nurin pergi Sarawak Bumi Kenyalang laa pulak . Tak keluar Malaysia...
Vacay In Malaysia
Vacay In Malaysia
nurinassyahirazahari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jeram Toi , Negeri Sembilan :)
Assalamualaikum... Kali ni nurin nak share trip ke Negeri Sembilan pulak . Sebelah negeri je laa sebab nurin kan orang Melaka . Nak sampai sana pun tak sampai 2 jam sebab memang dekat dengan rumah nurin . Kitorang plan nak pergi sana pun sebab nak sambut bi...
Add a comment...

Post has attachment
Gua Tempurung , Perak ! Here I Come :)
Assalamualaikum .... Hari ni baru nurin ada kesempatan nak update blog ni . Dah nama pun blog vacation kan , so kali ni nurin nak share tentang perjalanan nurin dengan keluarga masa pergi Perak hari tu . Dekat Perak ni sebenarnya banyak tempat-tempat best t...
Vacay In Malaysia
Vacay In Malaysia
nurinassyahirazahari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SDSI 2013 :)
Haii belog ! Teringin nak update pasal semalam . Ohh sebelum tu , macam tak sangka kita dah dalam bulan Disember and tinggal sebulan je lagi kita nak masuk ke tahun baru 2014 . Cepatnyaa masa berlalu sampai tak perasan dah banyak kenangan dan benda benda ya...
Add a comment...

Post has attachment
Outdoor Photoshoot ,
Haii encik belog ! Still banyak masa terluang and teringin nak update something . Nak story mory pasal outdoor photoshoot wedding kawan ryn semalam . Haihh , dalam penat penat pun tetap jugak ikut sebab pengantin nak . Tempat memang cantik , memang comel ka...
Add a comment...

Post has attachment
Besties Wedding 30.11.2013
Haii belog ! Semalam memang busy tahap kritikal sampai takde masa nak hapdet , nk blogwalking or nak online . Sebab semalam hari bersejarah and hari bahagia untuk kawan baik ryn , Fatin Atiqah bt Mohd Tolhar . Tak sangka dia laa yang paling awal kawen dalam...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded