Profile cover photo
Profile photo
NORHASIKIN HARIS
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Aktiviti Hujung Minggu Kami
Gud morning..mood bosan kena pergi kerja sebab cuti dah tinggal sikit..so kena gi keje..disebabkan semua orang tak ada..bos-bos pun tak ada..so apa lagi boleh update blog yang banyak pending.. So hari nie aku nak cerita tentang hari minggu kami.. Hari sabtu...
Add a comment...

Post has attachment
BesDey My LoveLy Girl ♥Nur Husnina Karmila♥
30 September 2009 Tarikh lahir my baby..Nur Husnina Karmila...hepi besdey my darling..ibu sayang adik...Terasa cepat betul masa berlalu..dah besar anak ibu, membesar dengan sihat, bijak. Besdey nina en hubby bawa kami ke The garden alamanda ..tempatnya best...
Add a comment...

Post has attachment
Raya tahun Nie..2013 * Gelagat Kami- part 2*
Part 2 untuk gambar raya kami...gambar-gambar nie semua sambutan raya untuk Kementerian Kesihatan Malaysia..untuk sambutan raya kali nie ke...
Add a comment...

Post has attachment
Raya tahun Nie..2013 * Gelagat Kami- part 1*
Salam pagi khamis..hari nie pc komputer aku tak boleh berfungsi..entah ler apa sebabnya..baru 2 minggu lepas aku puji pc aku nie bagus sele...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
BULAN DISEMBER 2012

Bulan yang paling ...paling menyesakkan dada...close account..huh..ditambah lagi dengan rakan sepejuangan nak bersalin..so den tanggung koje..mmg ler masyuk..tp...seksanya..mak ai..kalah perdana menteri sibuk nyer..harap2 ok ler..tak ade yang sangkut lah bil2 nie...

Kes audit pun tak abis lagi nie..tue pun satu..ape yang nak diauditnyer..audit benda yang sama..kesalahan yg diterima benda yang sama..Bayangkan berkali2 audit datang..adalah dalam 10 kali dalam setahun..baucer yang sama di auditnya..asyik2..masuk kan baucer keluarkan balik baucer..sampai dah lunyai baucer dikeje kan..tak sampai 2 tahun dah boleh buang kat tong sampah..huhhhuuu..gile nak buang...takut mak u..tag line baucer perlu disimpan dalam masa 7 tahun...Habis kalu keluar masuk baucer jer namanye..tak sampai tujuh tahun kut..

Okler cukup ler untuk petang nie aku nak mengisi ruang yang pertama aku..sbb aku rasa nie jelah jalan untuk aku luahkan perasaan..wah laju gitu menaip..aku akan buat review2 novel gak nanti..sbb aku kan kaki novel..tp tau ler skrg dah lambat sangat sikit nak habiskan sesebuah novel tue...so maybe seminggu sekali aku akan review..wah syikin kata sesak dada bulan disember sempat lagi baca novel????..hahahahaha...jawapannya..sesibuk mana pun den nie..berangan tetap berangan mmg tak boleh kikis...
Add a comment...

BULAN DISEMBER 2012

Bulan yang paling ...paling menyesakkan dada...close account..huh..ditambah lagi dengan rakan sepejuangan nak bersalin..so den tanggung koje..mmg ler masyuk..tp...seksanya..mak ai..kalah perdana menteri sibuk nyer..harap2 ok ler..tak ade yang sangkut lah bil2 nie...

Kes audit pun tak abis lagi nie..tue pun satu..ape yang nak diauditnyer..audit benda yang sama..kesalahan yg diterima benda yang sama..Bayangkan berkali2 audit datang..adalah dalam 10 kali dalam setahun..baucer yang sama di auditnya..asyik2..masuk kan baucer keluarkan balik baucer..sampai dah lunyai baucer dikeje kan..tak sampai 2 tahun dah boleh buang kat tong sampah..huhhhuuu..gile nak buang...takut mak u..tag line baucer perlu disimpan dalam masa 7 tahun...Habis kalu keluar masuk baucer jer namanye..tak sampai tujuh tahun kut..

Okler cukup ler untuk petang nie aku nak mengisi ruang yang pertama aku..sbb aku rasa nie jelah jalan untuk aku luahkan perasaan..wah laju gitu menaip..aku akan buat review2 novel gak nanti..sbb aku kan kaki novel..tp tau ler skrg dah lambat sangat sikit nak habiskan sesebuah novel tue...so maybe seminggu sekali aku akan review..wah syikin kata sesak dada bulan disember sempat lagi baca novel????..hahahahaha...jawapannya..sesibuk mana pun den nie..berangan tetap berangan mmg tak boleh kikis...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded