Profile cover photo
Profile photo
Konfliktmægling, mediation, tilgivelse, forsoning v. Signe saxe Jessen
24 followers -
Jeg støtter mennesker til indsigt, forståelse og forsoning.
Jeg støtter mennesker til indsigt, forståelse og forsoning.

24 followers
About
Posts

Post has shared content
Konflikt i familien

Har I for mange #konflikter i familien? Taler I dårligt sammen? Er der skuffede miner, råben eller taler I ikke sammen længere?

En #familiekonflikt løses ikke ved at lægge låg på tingene. Den bliver som regel kun mere fastlåst, og familiesamværet bliver en prøvelse.

Løs konflikterne nu og her med effektiv konfliktmægling eller få individuel vejledning i hvordan du selv kan afspænde konflikterne.

Læs mere om #konfliktmægling i #familier og den erfarne #konfliktmægler Signe Saxe Jessen på Levlykkeligt Portalen ved at klikke lige her: http://levlykkeligt.dk/konflikt_i_familien_l%C3%B8s_konflikten_med_konfliktm%C3%A6gling
Add a comment...

Post has shared content
Går en konflikt dig på?

Er du følelsesmæssigt stresset af en konflikt? Er dine tanker optaget af problematikken og diskuterer du jævnligt med dig selv om skyld eller løsninger?

De små konflikter vi tager nu og her er ikke så stressende, for de kan rense luften og kommer ud af verden. Men en langstrakt konflikt og uoverensstemmelser pga. konflikter, som vi ikke rigtig får taget hånd om vil nage os. En #konflikt kan vi forsøge at gemme af vejen og lægge låg på. Men det kan nogle gange gøre den endnu mere presserende. Er vi dybt berørt kan det være særdeles svært at se klart og være konstruktiv.

Med konfliktcoaching finder du ind til kernen af den problematik du står i. Hvad er det for følelser du tumler med og hvad er det dybest set du ønsker dig? Får du mon sagt tingene så den anden forstår dig? Vi vil også sammen forsøge at undersøge hvordan det mon er at være i den andens sko. Undersøgelserne giver dig en dybere forståelse af jer begge. Du får en grundig støtte til hvordan du kan agere og kommunikere så du afspænder, åbner og skaber fornyet tillid imellem jer. Eller om nødvendigt støtte til at sige fra på en hensigtsmæssig måde.

Sessioner i #Konfliktcoaching hos #Konfliktmægler Signe Saxe Jessen hjælper dig til at forstå dig selv og din rolle på en ny måde, og vende destruktive tankemønstre til mere hensigtsmæssige for dig og dine omgivelser. Læs mere her: http://levlykkeligt.dk/m%C3%A6glingmediation
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#JULETILBUD: Giv i gave den populære #Mindfulness CD "Mind Master. Mindfulness for dig og mig - få ro på tanker, stress og uro"

Gratis prøvelyt

Juletilbud KUN i december 2014: Få tilsendt 2 Mind Master cd'er for kun 200 kr. inkl. porto. Til dig og en du holder af.

Her er et udpluk af én af de mange anbefalinger:
"Jeg har været sygemeldt med stress og købte i den anledning din cd. Den har været og er stadig en stor hjælp for mig og har vist sig at være den mest brugbare af dem jeg har fået fat i. ... "
Anja L. G.

En rigtig god og populær CD i mindfulness træning. Både for begyndere og øvede. CD'en er genoptrykt i 2. oplag. Af Signe Saxe Jessen, mindfulness træner.

Cd'en indeholder klassiske mindfulness øvelser hvor du mærker din krop, skaber #jordforbindelse , bevidst træner dig i at stilne dit sind, øver ikke-dømmende, accepterende #nærvær og #selvindsigt .

Som noget helt særligt indeholder cd'en #Sov Godt med afslappende guide og lyde af bølger og et track kun med bølger som du kan have kørende på repeat i baggrunden. "Sov godt" og "Bølger" er bruges både af børn og voksne.

Se juletilbuddet på #Levlykkeligt :
levlykkeligt.dk/populær_mindfulness_cd_få_2_kun_200_kr_inkl_porto_få_ro_på_tanker_stress_og_uro_juletilbud_0
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#Konfliktløsende samtaler: de 8 grundregler
#Blog af #Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

I #parforhold kører vigtige samtaler så let som ingenting af sporet. I bruger en masse ord og energi men det fører ingen vegne. Kender du det?

I forsøger at tale om det, at finde vej ud af konflikten. Du forsøger at få den anden til at forstå din vinkel. Men I lytter ikke ordentligt til hinanden. Afbryder. Det bliver en lille kamp - om ordet. Om at få ret og få den anden til at forstå. I kommer hverken i dybden eller til en forståelse. Og det dræner for energi.

Kører jeres samtaler alt for ofte af sporet? Så tag det alvorligt. Her er  de 8 enkle grundregler for en god samtale...

Læs blogindlægget på #Levlykkeligt, klik her:
http://levlykkeligt.dk/afsporet
Add a comment...

Post has attachment
Bryd konfliktens knude
#Blog af #Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

... Vil du stoppe en #konfliktoptrapning må du bryde det mønster der kører. Drop alliancerne og de indre dialoger; de ødelæggende forestillinger om den andens dårlige hensigter. Genoptag den direkte kontakt. Foreslå at I to taler sammen om problemet. Træk vejret dybt, sænk paraderne. Vis at konflikten går dig på, at du er ked af udviklingen. At du er villig til også at erkende din egen del af konflikten og finde en fælles løsning.

Allerede ved dette første skridt blokerer vi ofte. Vi tør ikke, eller vil ikke genoptage kontakten. Vi oplever os magtesløse eller stædige. Og i særdeleshed mangler vi #tillid...

Læs blogindlægget på #Levlykkeligt, klik her:
http://levlykkeligt.dk/bryd_konfliktens_knude
Add a comment...

Post has attachment
Tre måder at møde #konflikter
Blog af #konfliktmægler Signe Saxe Jessen

...Reagerer du impulsivt på følelserne skuffelse, vrede eller afmagt, sker det per instinkt - ligesom dyr. Du trækker dig væk fra personen eller "slår" igen. Impulsreaktionerne er nødvendige udveje af visse situationer. Men bestemt ikke i alle.

I mange situationer er det langt mere frugtbart at du kommer i møde og undersøger de egentlige bevæggrunde for personens handling eller hårde ord, det kan forandre hele situationen på kort tid.

Læs mere om de tre #konfliktmønstre på Levlykkeligt, klik her:
http://levlykkeligt.dk/tre_m%C3%A5der_m%C3%B8de_din_%E2%80%9Dfjende%E2%80%9D
Add a comment...

Post has attachment
Lykken er gode relationer
#Blog af Signe Saxe Jessen

I denne blog-følgeton skriver jeg om én af vejene til #lykke. Nemlig den vej der går igennem vores forhold til de mennesker vi har omkring os. For gode #venskaber, et godt #parforhold og #familieliv er hjørnestenene i et #lykkeligt liv. Men også forholdet til de mennesker vi dagligt skal omgås og fungere med.

Selvfølgelig er lykken dybest set at finde inden i os selv. Men det er i forholdet til vores medmennesker vi spejler os selv og genkender os selv. Det er til gengæld i misforholdet til andre vi netop ikke genkender os selv - og det er smertefuldt. ...

Læs resten af blogindlægget på #Levlykkeligt, klik her:
http://levlykkeligt.dk/lykken_er_gode_relationer
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Overvej din forståelse af succes  ;-) Dalai Lama tvister betydningen med et nyt fokus
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Undgå at leve i en negativ binding til (u)afsluttede relationer - Tilgivelsesbrevet

I denne måned er jeg som konfliktmægler og relationscoach med i PSYKOLOGI magasinet under artiklen "Afslut dine relationer ordentligt - og sæt dig selv fri". 

Det handler blandt andet om at kunne tilgive og om at komme videre. Hertil har de trykt mit forslag til en skabelon til et forsoningsbrev man kan skrive (uden at sende) for at få bearbejdet de følelser der holder én fast i en negativ binding til en relation - måske endda til en person man ikke har kontakt til mere. 
Man skriver også selv personens svar som man ville ønske det. 

Du kan købe bladet eller læse artiklen som Psykologimagasinet har lånt her fra min blog på levlykkeligt.dk:
http://levlykkeligt.dk/forum/frøken_fortuna/sådan_løser_du_selv_dine_konflikter
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded