Profile

Cover photo
Keshilli Rinor Tearca
Lives in 1224 Tearce, Macedonia
2 followers|159,309 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca shpërndan mish Kurbani
Edhe gjatë kësaj Feste të Kurban Bajramit nuk mungoi zemërgjerësia e vëllezërve tanë. Këshilli Rinor Tearca siguroi mish kurbani për 20 familje nga O.H.Merhamet dhe për 27 familje nga një banor i fshatit Tearcë B.M.  Zoti i shpërbleftë dhe jua shtoftë bereq...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca organizon pastrimin e varezave me rastin e Kurban Bajramit
Me sukses u realizua edhe aksioni radhës. U pastruan varezat e fshatit si pregaditje për festën e Kurban Bajramit, që është traditë vizita e tyre gjatë këtyre festave. Kjo iniciativë u përkrah edhe nga disa banor të fshatit. I falemenderojm të gjith ata që ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca shpërndan 56 pako me rastin e festës së Bajramit
Mbaruam me sukses edhe kete aksion te radhes. Shperndajtem 56 pako ushqimore me vlere prej 10 euro ne 34 familje te fshatit Tearce. Zoti i shperbleft te gjithe ata qe ndihmuan ne realizimin e ketij aksioni.
 ·  Translate
Këshilli Rinor Tearca shpërndan 56 pako me rastin e festës së Bajramit. 3:25 PM Keshilli Rinor Tearca 0 comments. Mbaruam me sukses edhe kete aksion te radhes. Shperndajtem 56 pako ushqimore me vlere prej 10 euro ne 34 familje te fshatit Tearce. Zoti i shperbleft te gjithe ata qe ndihmuan ne ...
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca ndihmon K.F. Tearca
Sot me date 22.08.2015 Keshilli Rinor Tearca i dhuroi Klubit futbollistik Tearca fanella sportive me te cilat do te garojne ne ligen e trete.  Faleminderojm te gjithe ata qe ndihmuan kete aktivitet, kurse klubit tone i urojm sukses ne garat e liges se trete.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca shpërndan 56 pako me rastin e festës së Bajramit
Mbaruam me sukses edhe kete aksion te radhes. Shperndajtem 56 pako ushqimore me vlere prej 10 euro ne 34 familje te fshatit Tearce. Zoti i shperbleft te gjithe ata qe ndihmuan ne realizimin e ketij aksioni.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Tearca ndihmon Kumanovën
Sot disa antare te Keshillit Rinor Tearca u solidarizuan me banoret e lagjes se trimave ne Kumanove te prekur nga sulmet e policise maqedonase. U dorzuam pako ushqimore per 24 familje ne shtabin e emergjences ne kete lagje. Keto pako u pregaditen nga mjetet...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca shpërndan 27 pako ushqimore familjeve nevojtare
Aktivistët e Këshillit Rinor Tearca nuk kanë të ndalur. Ata sot ju shpërndanë 27 familjeve nevojtare pako ushqimore për nderë të festët së Kurban Bajramit që edhe ata të ndjehen të barabart me të tjerët. Edhe ky aktivitet u realizua me sukses. Faleminderit ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca ndihmon K.F. Tearca
Sot me date 22.08.2015 Keshilli Rinor Tearca i dhuroi Klubit futbollistik Tearca fanella sportive me te cilat do te garojne ne ligen e trete.  Faleminderojm te gjithe ata qe ndihmuan kete aktivitet, kurse klubit tone i urojm sukses ne garat e liges se trete.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Tearca ndihmon Shipkovicën
Disa te rinj te Tearces nuk munden te rine duarkryq pa ju dale ne ndihme kesaj radhe pervec ndihmes materiale e dhan edhe ndihmen fizike ku ju dolen ne ndihme banoreve te fshatit Shipkovic. Iniciativa e organizuar nga Keshilli Rinor Tearca ishte e suksesshm...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Tearca ndihmon Shipkovicën
Disa te rinj te Tearces nuk munden te rine duarkryq pa ju dale ne ndihme kesaj radhe pervec ndihmes materiale e dhan edhe ndihmen fizike ku ju dolen ne ndihme banoreve te fshatit Shipkovic. Iniciativa e organizuar nga Keshilli Rinor Tearca ishte e suksesshm...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Aksioni i pastrimit të varrezave me rastin e festës së Bajramit
Fotografi nga aksioni i suksesshem gjate pastrimit te varrezave.  Ju faleminderit te gjitheve per pjesmarje.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Keshilli Rinor Tearca

Shared publicly  - 
 
Këshilli Rinor Tearca shpërblen nxënësit e mektebit
Sot pas namazit te drekes nxenesit e mektebit te fshatit Tearce prezentuan para xhematit programin e pregaditur me rastin e perfundimit te leximit te Kuranit. Pas permbylljes se programit nenesve ju shperndajten diploma dhe gjithashtu nga nje dhurate nga Ke...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
1224 Tearce, Macedonia
Basic Information
Gender
Decline to State