Profile cover photo
Profile photo
husna yusof
871 followers
871 followers
About
husna's posts

Post has attachment
PUAN HUSNA KEMBALI!
Assalamualaikum,   Salam Jumaat buat semua.. wahhhhh setelah sekian lama kita ni menyepi kini kembali memunculkan diri.. ramai gak Tanya lame hilang mane pergi,.. tak gi mana ada mereput ni haa.. hahaha   since lame tak memunculkan diri,, saja nk story2 sik...

Post has attachment
SUNAT ANAK PEREMPUAN di KLINIK MESRA
Assalamualaikum, salam ramadhan buat semua.. Alhamdulillah tadi telah selamat mengkhitankan (sunat) si rarah yer lah dia pun umur dah 4 bulan setengah,, org kata time yang molek lah utk sunatkan dia.. so alang2 harini ibu tak berapa sihat, dan ayahnyer pun ...

Post has attachment
Pengalaman Ibu - MENJAGA ANAK TIDAK SEMUDAH DISANGKA
Assalamualaikum, salam ramadhan, nampaknyer sawang blog semakin menebal.. mcm mcm bende nak di uruskan lepas abah meninggal haritu.. ni baru start nak relex, sedar tak sedar dah masuk ramadhan.. sesi mencari rezeki ramadhan pun tiba.. Alhamdulillah sejak me...

Post has attachment
AL-FATIHAH Buat ABAH (Mr.Os)
Assalamualaikum. mencari kekuatan dan tempat meluah, dan ini aku rasa tempat terbaik untuk aku luahkan segalanya.. menceritakan segalanya.. perkara yang paling aku takut, dan ianya benar2 berlaku dlm hidup, perkara yang paling berat aku kene tempuh..     8/...

Post has attachment
REVIEW- TAMBAH SUSU BADAN DENGAN Mamom Milkbooster Herbaworks
Assalamualaikum dan salam Jumaat yang mulia..   fuhhh mencabar betul bile dah upgread status bile jadi si ibu ni.. yer la semua bekejar, mane nak makan, mane nak mandi.. mana nak menyusukan anak, mana nak perah susu.. kann hanya ibu ibu je tau perasaan ni.....

Post has attachment
TUDUNG TERBARU WANITA ONLINE
Assalamualaikum.. sekarang mmg dah menjadi trend untuk sentiasa up to date pasal fashion, yer la semua nak berlumba-lumba nak make sure diri kita ni tak la kuno sangat, ape yang terbaru n trendy sentiasa kita tau kan.. hahaha kalo perempuan and level-level ...

Post has attachment
DIY- Hair Care
Assalamualaikum,, Monday blues nampak.. slalu Monday monday ni mmg rasa malas je kan nak buat kerja kann so mule la menerjah blog2 utk mencari mood sambil membaca bende bende berinformasi.. ewahhhh hehehe mcm la entry ni.. mmg sangat berinformasi buat wanit...

Post has attachment
BERSALIN DI HOSPITAL SELAYANG OK KE?
Assalamualaikum, sementara si kenit ni tido n mood rajin ni sampai baik kita type laju2 hahaha.. dlm entry lepas ada aku ceritakan pengalaman aku melahirkan natrah, and now aku nak cerita pulak pasal service yang aku terima di HOSPITAL SELAYANG yang mana ra...

Post has attachment
SAKIT BERSALIN - PART 2
Assalamualaikum,,  haaaaa dah baca pengalaman bersalin aku part 1?.. kalo belum meh baca part 1 dulu pastu sambung balik baca kat sini yer---> SAKIT BERSALIN - PART 1 baru la mcm drama melayu hahahahaha ok si kenit tengah tido so boleh la kita sambung sto...

Post has attachment
SAKIT BERSALIN- part 1
Assalamualaikum, alhamdulillah syukur semuanya telah selamat, dan skrg aku dah pun tukar title menjadi seorang ibu kepada lil girl seberat 3.05kg yang lahir pada 31/1/2016 pukul 12.33malam. Ni la die si pembuli ibu n ayah ni.. Khadijatul Natrah binti Mohd I...
Wait while more posts are being loaded