Profile cover photo
Profile photo
husna yusof
900 followers
900 followers
About
Posts

Post has attachment
KETUMBUHAN DIPAYUDARA - PART 5 (KEPUTUSAN)
Assalamualaikum n salam sejahtera alhamdulillah setelah lame menyepi kini baru ada ruang untuk kembali.. ok jom sambung dari cerita lepas tentang ketumbuhan yang di alamai.. setelah pegi final check up lalu untuk tau keputusan akhir dari doc... pagi pagi ak...
Add a comment...

Post has attachment
KETUMBUHAN DI PAYUDARA ( Ketumbuhan Membengkak & Pembedahan)- Part 4
Assalamualaikum,, bersambung dari entry lepas tentang tiba tiba je aku rasa sakit sedangkan dah aturkan untuk operation pada 4/2/18 tapi disebabkan tempat yang terdapat ketumbuhan tu tiba tiba jadi merah dan sakit. aku terus call dr.vena dan Doc minta aku t...
Add a comment...

Post has attachment
KETUMBUHAN PAYUDARA (Ultrasound & Biopsy) - PART 2
Assalamualaikum, Ok bersambung dari entry lepas --> KETUMBUHAN PAYUDARA -PART 1   dah baca ke? kalau belum baca boleh baca yang tu dulu then sambung kat sini ok... ok ni aku nk cerita prosedure seterusnya lepas doc sahkan lump tu ada,  aku pun dihantar ke...
Add a comment...

Post has attachment
KETUMBUHAN DI PAYUDARA (Mula Dikesan)- PART 1
Assalamualaikum,, Fuh fuh fuh tiup habok dulu kasi vakum dulu sawang sawang yang dah makin beranak pinak tu..  hai semuaaa lame btl rasenye aku tak membebel kat sini since buzy gile kerja yang menimbun nimbun... so ni dah dapat cuti dari doc for 2 weeks, te...
Add a comment...

Post has attachment
KETUMBUHAN DI PAYUDARA (Mula Dikesan)- PART 1
Assalamualaikum,, Fuh fuh fuh tiup habok dulu kasi vakum dulu sawang sawang yang dah makin beranak pinak tu..  hai semuaaa lame btl rasenye aku tak membebel kat sini since buzy gile kerja yang menimbun nimbun... so ni dah dapat cuti dari doc for 2 weeks, te...
Add a comment...

Post has attachment
PUAN HUSNA KEMBALI!
Assalamualaikum,   Salam Jumaat buat semua.. wahhhhh setelah sekian lama kita ni menyepi kini kembali memunculkan diri.. ramai gak Tanya lame hilang mane pergi,.. tak gi mana ada mereput ni haa.. hahaha   since lame tak memunculkan diri,, saja nk story2 sik...
PUAN HUSNA KEMBALI!
PUAN HUSNA KEMBALI!
newhusnayusof.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
SUNAT ANAK PEREMPUAN di KLINIK MESRA
Assalamualaikum, salam ramadhan buat semua.. Alhamdulillah tadi telah selamat mengkhitankan (sunat) si rarah yer lah dia pun umur dah 4 bulan setengah,, org kata time yang molek lah utk sunatkan dia.. so alang2 harini ibu tak berapa sihat, dan ayahnyer pun ...
SUNAT ANAK PEREMPUAN di KLINIK MESRA
SUNAT ANAK PEREMPUAN di KLINIK MESRA
newhusnayusof.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Ibu - MENJAGA ANAK TIDAK SEMUDAH DISANGKA
Assalamualaikum, salam ramadhan, nampaknyer sawang blog semakin menebal.. mcm mcm bende nak di uruskan lepas abah meninggal haritu.. ni baru start nak relex, sedar tak sedar dah masuk ramadhan.. sesi mencari rezeki ramadhan pun tiba.. Alhamdulillah sejak me...
Add a comment...

Post has attachment
AL-FATIHAH Buat ABAH (Mr.Os)
Assalamualaikum. mencari kekuatan dan tempat meluah, dan ini aku rasa tempat terbaik untuk aku luahkan segalanya.. menceritakan segalanya.. perkara yang paling aku takut, dan ianya benar2 berlaku dlm hidup, perkara yang paling berat aku kene tempuh..     8/...
AL-FATIHAH Buat ABAH (Mr.Os)
AL-FATIHAH Buat ABAH (Mr.Os)
newhusnayusof.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW- TAMBAH SUSU BADAN DENGAN Mamom Milkbooster Herbaworks
Assalamualaikum dan salam Jumaat yang mulia..   fuhhh mencabar betul bile dah upgread status bile jadi si ibu ni.. yer la semua bekejar, mane nak makan, mane nak mandi.. mana nak menyusukan anak, mana nak perah susu.. kann hanya ibu ibu je tau perasaan ni.....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded