Profile cover photo
Profile photo
Kevin Voetelink
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Een tijdje terug las ik een quote, weet niet van wie die was, die als volgt ging: “Geef een arm iemand 100 Dollar, en hij komt terug met de nieuwste Nikes. Geef een rijk iemand 100 Dollar, en hij maakt er 1000 Dollar van.” In het begin vond ik deze quote een beetje denigrerend, totdat ik hem op een andere manier ging interpreteren. Lees meer op mijn site!
Add a comment...

Post has attachment
Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik een fulltime baan, en ben ik de eigenaar van twee websites. Hoewel ik met beiden erg blij ben, ben ik nog niet tevreden. Ik wil meer. Er is een stevige fundering gelegd, eentje waarop doorgebouwd kan worden. Waarom zou ik dan stoppen bij de fundering? Waarom zou ik niet verdergaan met bouwen? Ik wil dan ook niet stil blijven staan, en wil weer een volgende stap zetten. Maar waar moet ik beginnen?

Lees op mijn site het antwoord op deze vraag!
Add a comment...

Post has attachment
Ik ben iemand die van stilte houdt, en niet altijd wilt praten. Dat lijken sommigen maar vreemd te vinden, en die vinden dat je kaken voortdurend in beweging moeten zijn. Wat ik daarvan vind? Dat kan je lezen op mijn site.
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag was ik een boek aan het lezen, en dat ging nog geen eens over dit onderwerp, waarover werd geschreven over geestelijken die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het verzet zaten. Opmerkelijk, en daardoor moest ik denken aan of er misschien andere opmerkelijke dingen gebeurden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Waren er bijvoorbeeld Joodse nazi's? In dit artikel kan je lezen of ik een antwoord op de vraag heb kunnen vinden.
Add a comment...

Post has attachment
Ik wil dat deze site een eigen identiteit heeft. Dat is het belangrijkste wat uit mijn brainstormsessie over deze site is gekomen. Maar wat is een eigen identiteit precies, en hoe creëer je dat? Lees meer op mijn site!
Add a comment...

Post has attachment
Hoewel ik heel vaak in stilte schrijf, vind ik het toch ook erg lekker om muziek op te hebben staan wanneer ik een nieuwe tekst aan het schrijven ben. Zo nu ook, maar ik kwam er ook achter dat niet altijd dezelfde muziek helpt in het schrijfproces.
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag las ik op de site van de Volkskrant dat Warren Buffett een groot probleem heeft. Hij heeft veel te veel geld om uit te geven. Nu ben ik de beroerdste niet, en wil ik hem graag helpen om van zijn kopzorgen af te komen. Daarom schrijf ik hem deze brief.
Add a comment...

Post has attachment
Op het moment ben ik druk bezig met het zoeken naar onderwerpen, waarover ik op deze site kan gaan schrijven. Die zoektocht kan ik niet moeilijk noemen, maar ook zeker niet makkelijk. Het makkelijke eraan is, dat er overal wel iets te vinden is om over te schrijven. Het moeilijke is, dat het nog maar de vraag is of ik er over wil gaan schrijven. [Lees meer op mijn site!]
Add a comment...

Post has attachment
Het verbaast mij nog wel eens hoe makkelijk het schrijven van nieuwe teksten ging voor mijn oude sites. Inspiratie genoeg. Nu lijkt dat op de een of andere manier heel wat moeilijker te gaan, en daarom is het tijd voor een nieuw plan. Het brainstormen kan gaan beginnen!
Add a comment...

Post has attachment
Is de New Nintendo 2DS XL het waard om te kopen, of kan je hem beter links laten liggen? In dit artikel kan je lezen wat mijn mening is.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded