Profile cover photo
Profile photo
Otto Suenson | Dedicated To Wine Since 1880
7 followers -
Otto Suenson Vinhandel har siden 1880 specialiseret sig i det bedste fra Californien, Frankrig og Italien og har i øvrigt Danmarks største udvalg af Bourgogne.
Otto Suenson Vinhandel har siden 1880 specialiseret sig i det bedste fra Californien, Frankrig og Italien og har i øvrigt Danmarks største udvalg af Bourgogne.

7 followers
About
Otto Suenson | Dedicated To Wine Since 1880's posts

Post has attachment
En stor tak til Paolo Bersighelli, fra Montalbera i Piemonte for en fantastisk lærerig eftermiddag i Otto Suenson Roskilde. Jeg er sikker på deres vine på Ruché druen fik mange nye venner den dag.
Photo
Photo
2014-05-22
2 Photos - View album

Post has attachment
Otto Suenson Vin 2014 Katalog.
Mød udvalgte producenter, læs om Bourgogne og Toscana og se vores samlede sortiment.

http://issuu.com/ottosuenson/docs/katalog
Photo

Post has attachment
Søndag den 4. maj slog Hotel og Restaurantskolen i Valby dørene op til det første officielle Danmarksmesterskab i blindsmagning.

Vinakademiet og magasinet Gastro stod bag arrangementet, som i al sin simpelhed gik ud på at blindsmage 12 vine i hovedrunden, hvorefter de 3 bedst placerede / dygtigste hold gik i finalen og skulle smage yderligere 3 vine. Der stillede 20 hold op i konkurrencen, med sommelierer fra de bedste restauranter i Danmark, glade amatører samt vinhandlere fra nogle af landets bedste importører. Otto Suenson Vinhandel var til stede med et hold bestående af Frederik Kreutzer, Anders Bühring og Henrik Olsen, som endte med at løbe med titlen og som nu kan kalde sig Danmarksmestre i Blindsmagning 2014.

Holdene kunne score point ved at gætte på en række forskellige elementer omkring vinene. Der blev tildelt point for rigtigt bud på alt fra land til druesort og marknavn på den enkelte vin.

Her kan du læse hvad Gastro selv skriver om konkurrencen:

Post has attachment
Bourgogne smagning - få billetter tilbage

Det er tid til vores smagning af 2011 Bourgogne! En årgang der smager fremragende som ung, med masser af charmerende frugt og fine balancerede tanniner. 
- Den 26. februar i vores forretning i Dr. Tværgade. 
- Billetter købes i forretningen. 
Vi har som altid sat et sortiment sammen, der kommer rundt i hjørnerne hos vores mange Bourgogne producenter. Der vil være vine fra bl.a. Ponsot, Lecheneaut, Chevillon, Lignier m.m.fl. 

Vi glæder os til at se dig.
Photo

Post has attachment
I morgen er det Valentine's dag og uanset om du skal fejre det med en god middag med din bedre halvdel eller ej, så har vi tilbehøret til en god aften.

Prøv eksempelvis den elegante og bløde bourbon-fadlagret Miltonduff 1995 single malt fra Signatory Whiskey.

Kig ind i butikken i Dr. Tværgade og hør mere om Signatory Whiskey eller få en snak om vin med drengene.
Photo

Post has attachment
Præsentation af Otto Suenson Vinhandel
- mød menneskerne bag Otto Suenson
Wait while more posts are being loaded