Profile cover photo
Profile photo
Yvette Damhuis
About
Yvette's posts

Post has attachment
Remember, remember the 5th of November!!!
Global Burgerlijke Ongehoorzaamheid - Mass Sociale Strike:
#5N #BillionsMaskMarch

Post has attachment
Kom op mensen. Iedereen weet dat t de foute kant op gaat met Nederland als Rutte II de kans krijgt!!
Iedereen word genaaid. waar zijn die o,zo trotse nederlanders gebleven?

"Op zaterdag 21 september 2013 is er een vreedzame protestmanifestatie in Den Haag.
Voorlopig is de locatie vastgesteld op het Plein bij de Tweede Kamer."
https://www.facebook.com/events/174906919352801/


Op vrijdag 20 september begint er al een protest in Den Haag
https://www.facebook.com/events/622092337819330/

Voor mensen voor wie Den haag te ver is is er ook een protest in Amsterdam, die word georganiseerd door diverse instanties.

"Het is tijd voor een grote ommezwaai. Kom daarom ook op 21 september naar de dag van de ommezwaai. Met hoop, verandering en optimisme maken we een einde aan de sfeer van negativisme en cynisme, die momenteel over ons land hangt."
https://www.facebook.com/events/703989696295438/

SLUIT JE AAN EN KOM OP VOOR JE RECHTEN!!!!

Post has attachment
Er is een [b]memo van 24 november 1997[/b] opgedoken die in het bezit is van onderzoeksjournalist Greg Palast van “Vice Magazine”  waaruit blijkt dat een kleine kliek Amerikaanse top bankiers van een aantal zeer grote banken in het geheim met de hoogste ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben samengespannen om de regelgeving voor banken  zodanig te omzeilen, aan te passen en te veranderen, met als doelstelling dat de rijkdom en welvaart van alle landen in de wereld tijdens de uitvoering van dat plan permanent in handen zou komen van deze bankierskliek. De  landen zouden hierdoor volkomen afhankelijk van hen worden. http://cencura.hol.es/2013/09/machtsgreep-door-bankiers-en-politici-bewezen-door-vice-magazine/

Post has attachment
Het is een demonstratie voor een afscheid van de combinatie van neoliberale politiek, sociale afbraak en toenemende overheidsrepressie en -spionage, waar we nationaal en internationaal mee te maken hebben.

Mensen boven markten, zorg voor iedereen in plaats van zorgen voor de meesten, privacy boven controlestaat, vrijheid boven illegaliteit, waardigheid boven dwangarbeid, milieu boven winstbejag, rechtvaardigheid boven wanbeleid, bio in plaats van monsanto, geen EU van de banken maar internationale solidariteit, echte democratie in plaats van corpocratie, vrede boven haat en nijd, sociaal in plaats van neoliberaal beleid, verbondenheid boven etnische strijd, kom dus massaal naar Den Haag, want het is tijd!

Het Is Genoeg!

https://www.facebook.com/events/174906919352801/
http://www.bovendien.com/actualiteit/actualiteit/het-is-genoeg

Post has attachment
English (Deutchs, Nederlands Below)
please share: It would be hard to make this stuff up. Australia’s legendarily irresponsible mining industry has a new plan: while the planet faces catastrophic climate change, build the world’s largest coal mining complex, and then build a shipping lane to that port straight through the greatest ecological treasure we have - the Great Barrier Reef!

https://secure.avaaz.org/en/australian_coal_disaster_global/?slideshow

Es ist unvorstellbar: Australiens Bergbauindustrie hat einen neuen skandalösen Plan. Obwohl unser Planet akut vom Klimawandel bedroht ist, soll im Norden Australiens die weltgrößte Kohlebergbau-Anlage errichtet werden. Und der Schifffahrtsweg zum Hafen soll quer durch einen unserer größten Umweltschätze verlaufen -- das Great Barrier Reef!
https://secure.avaaz.org/de/australian_coal_disaster_global/?slideshow

Hoe verzin je het? De legendarisch onverantwoordelijke mijnbouwsector in Australië heeft een nieuw plan: ze willen het grootste kolenmijnbouwcomplex bouwen en een zeevaartroute aanleggen dwars door de grootste ecologische schat die we hebben – het Great Barrier Reef - en dit terwijl de wereld wordt geconfronteerd met catastrofale klimaatveranderingen!

Eén van de hoofdinvesteerders Aurizon, weet dat dit verschrikkelijke plan verwoestende gevolgen heeft. Ze zijn aan het twijfelen en wij kunnen hen het beslissende duwtje in de juiste richting geven zodat het project wordt afgeblazen. Eén van de belangrijkste potentiële financierders heeft zelfs gedoneerd aan klimaatactivisme!

We kunnen Aurizon helpen hun financiering terug te trekken en misschien zelfs de Australische premier overtuigen te interveniëren als een miljoen van ons de komende dagen ons ongeloof over dit krankzinnige plan betuigt. Hiervoor is Avaaz bedoeld, laat je stem horen voor gezond verstand.
https://secure.avaaz.org/nl/australian_coal_disaster_global/?dPfajbb

Post has attachment
Awesome movie
Man and Animals can be together with mutual respect!

Post has attachment

Post has attachment
Heeft u zonnepanelen?
je krijgt gratis energie.....moet er vervolgens een factuur over sturen naar jezelf........en daarna moet je ook nog omzet belasting gaan betalen.....euhm......de logica ontgaat me volledig ff.
http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/heb-je-zonnepanelen-dan-ben-je-ondernemer
Wait while more posts are being loaded