Profile cover photo
Profile photo
Институт по Андрология
About
Posts

Post has attachment
Д-р Константинос Константинидис, хирург, уролог-андролог, е основател и президент на Международния институт по Андрология, председател на Европейския институт по Уро-генитална реконструктивна хирургия (UGRS) и директор на Клиниката по сексуална медицина към Медицински Център Атина.
#Уролог #Андролог #Хирург #ДрКонстантинидис
http://andrologia.bg/index.php?p=8&id=2
Add a comment...

Post has attachment
Протезата за пенис е алтернатива за справяне с еректилната дисфункция. Могат да бъдат поставени еластични или надуваеми пенис протези. Най-простите протези, представляват чифт гъвкави пръчки, които се имплантират в пениса чрез хирургична операция. При този вид, пенисът е винаги полутвърд. За да се осъществи полов акт е необходимо просто да бъде повдигнат с ръка, за да бъде позициониран в изправено положение.
http://andrologia.bg/index.php?p=11
Add a comment...

Post has attachment
Прочетете всичко за болестта на Пейрони в сайта ни.
Болестта на Пейрони - Induratio Penis Plastica (IPP) трябва да е установена 6 месеца преди да се реши прилагане на хирургична намеса. Това е така, защото IPP остава активна за около 6 месеца и ако се оперира в този период, съществува риск фиброза да се развие в друга област.

#Пейрони #Пенис #Изкривяване #Андрология #Урология
http://andrologia.bg
Add a comment...

Post has attachment
Желанието за един по-голям пенис не е нещо ново. Интервенцията за уголемяване (удължаване и удебеляване) се нарича ФАЛОПЛАСТИКА.
- Извършили сме над 1000 успешно интервенции до сега;
- Вземаме активно участие в развитието на хирургичните техники;
- Успяваме да осигурим увеличение на дължината на пенис с 3-6 см;
- Осигуряване увеличаване периферията (периметъра) на пениса с 2-3 см;
- Увеличаване големината на glans penis (главичката на пениса) с 30-50%; - Пациентът може да напусне болничното заведение още в деня на операцията;
- Невидими оперативни белези.

#Фалопластика #УголемяванеНаПенис #Пенис #Удължаване #Андрология
http://andrologia.bg
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Представяме ви:
Д-р Ангел Енчев - Специалист по пластична хирургия, хирургия при наднормено тегло, полова хирургия
Д-р Ангел Енчев е специалист по пластична, естетическа и реконструктивна хирургия. Следдипломната му квалификация и лекарският му стаж преминават в Гърция, след като печели стипендия като отличник от Медицинския университет в Пловдив.
Специализирал е в Бразилия и Германия по програми за работа с различни импланти и други иновации в областта на лечението на наднорменото тегло с лапароскопски методи. Няколко години е практикувал #пластична #хирургия в Гърция. Д-р Ангел Енчев има своя клиника по пластична хирургия - SYMETRIA Corporis Clinic и извършва консултации в София, Пловдив, Варна и Бургас. Операции се извършват само в болница Медлайн.
Често го наричат пластичния хирург на звездите, тъй като под скалпела му са лягали мнозина от VIP персоните у нас.
http://andrologia.bg/index.php?p=8
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Запознайте се с...
Д-р Костас Константинидис - ‪#‎хирург‬ ‪#‎уролог‬ - ‪#‎андролог‬
Той е основател и президент на Международния институт по Андрология, председател на Европейския институт по Уро-генитална реконструктивна хирургия (UGRS) и директор на Клиниката по сексуална медицина към Медицински Център Атина.
След завършване на специалността урология, той специализира ендоскопска урология и андрология в Western General Hospital of Edinburg и става асистент професор към болница St.Antoaine's University, Париж.
Учредител на International Society of Sexual Research (ISSIR), президент на International Association of Sexual Surgery (IASS), основател и президент на Hellenic Association of Human Sexuality Research (HAHSR), и е заемал длъжносттите президент на Mediterranean Association of Andrology (ΑΜΑ), генерален секретар на International Association of Male Sexual Surgery (IAMSS) и заместник-президент на International Society of Bio-Andrology.
http://andrologia.bg/index.php?p=8
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Имате ли еректилна дисфункция? Доверете се на специалистите и ще решите проблема! :)
0878 90 60 90 или iai@andrologia.bg
#андролог  
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded