Profile cover photo
Profile photo
ombak bergigi
208 followers
208 followers
About
ombak bergigi's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
haahahahaa, bau busuk bau hanyir... sye mmg tak suka

Post has attachment
terima kasih join. tunggu pengumuman yer, hari khamis nanti ^^

Post has attachment
#DapurDara: Ayam Masak Pedas.
Assalammualaikum. Here, the first recipes for you all guys. Simple, easy and not take the long time. Jangan malas dara dara sekalian. Tak perlu keluar banyak duit untuk resepi ni.  Hehehee Selamat Mencuba.  " Ayam Masak Pedas " 1) 4 ulas bawang kecik 2) 2 u...

Post has attachment
Awak, Kawan Yang Paling Baik Pernah Saya Berkawan.
Assalammualaikum。 Salam sadis untuk kau. Semalam saja terjah terjah blogger yang meningkat naik. Entri yang menarik diorang tulis, memang terbaik lah. Macam aku, sedang sedang saja. Tiada yang menarik perhatian pembaca. Aku cuba luahkan apa yang aku rasa da...

Post has attachment
Aku Anak Nelayan.
Assalammualaikum. Jujur, aku katakan, aku anak nelayan. Aku dibesarkan dengan duit titik peluh seorang nelayan iaitu Abah aku. Abah aku tak seperti ayah, papa korang. Kerja di pejabat, berkerjaya. Boleh dikatakan cukup untuk tampung hidup korang. Makan cuku...

Post has attachment
A Day With My Best Friend.
Assalammualaikum. Maaf lah terhilang pulak dari blogging. Seminggu tak ada entri yang menarik, rasa bersawang pulak. As a student, memang banyak assignment. Ni pon ada yang tak siap lagi. Aku curi sedikit masa untuk taip entri ni. Alhamdulillah berjaya publ...

Post has attachment
Senarai Peserta Bloglist OmbakBergigi
Assalammualaikum. Saya memohon maaf tak sempat nak update senarai peserta,  alhamdulillah hari ni ada kelapangan masa.  Terima kasih kepada yang join. Okay, ini senarai list peserta ye :) Rajin rajinlah singgah blog diorang yang sporting tu. Jangan lupa fol...

Post has attachment
Mata Berpinor!
Assalammmualaikum. Macam biasalah hari Ahad, my works is makan dan membuta. Aku tak ada kawan nak ajak melepak. Aku tak ada duit nak shopping. Duit ala ala kadar jer aku ada. Nak buat part time aku risau nanti tak focus dengan study. Aku tak nak merosakkan ...
Wait while more posts are being loaded