Profile cover photo
Profile photo
azi hashim
18 followers -
Saya adalah independent distributor SHAKLEE yang sah. Jangan segan untuk bertanya tentang vitamin/suplemen untuk sihat & cantik :-)
Saya adalah independent distributor SHAKLEE yang sah. Jangan segan untuk bertanya tentang vitamin/suplemen untuk sihat & cantik :-)

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak Ke Bangkok Secara PERCUMA??
Ni haa...ada orang nak bagi FREE 5 BINTANG PERCUTIAN KE BANGKOK! Tapi paling best, bukan saya sorang je yang dapat. Anda pun berpeluang untuk dapat tau. Pernah dengar Bangkok? haaa...sapa tak kenal bandar yang penuh dengan tempat menarik dan shopping yang b...
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia Rambut Lebat & Sihat
Rambut asyik gugur je? Lama-lama botak kepala ni! Nak dapat rambut yang sihat kenalah tangani stress kulit kepala. Jadi hari ni saya nak syorkan satu produk dari Shaklee yang dapat menangani masalah stress kulit kepala dan rambut gugur. Memperkenalkan ramua...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Membeli Secara Online Supaya Tak Kena Tipu
Sekarang, membeli secara online atau pun dipanggil membeli
dalam talian sudah menjadi sebahagian gaya hidup rakyat Malaysia. Bukan apa,
mudah dan pantas tidak perlu ke kedai tetapi hanya dengan kuasa internet kita
boleh shopping! Dengan hanya beberapa klik ...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Ayam Masak Serai Mudah
Hari ni post pasal resepi lagi..haha Bila dah start memasak, baking dah jadi addicted plak. Saya ni dah tua anak 3 dah pun tapi bab memasak failed! Bolehlah sikit-sikit takdelah pro macam orang main campak-campak je bahan masuk kuali. So entry kali nak cite...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Roti Mudah & Sedap!
Minggu lepas saya cuba buat roti untuk anak-anak tau..sebelum ni tak pernah buat pon tiba-tiba je mood datang nak buat..haha. So hari ni saya nak share satu resepi roti yang mudah dan sedap bagi yang baru-baru nak start meroti. Sebab apa saya kata resepi ni...
Add a comment...

Post has attachment
Turunkan Berat Dengan Cepat Lepas Bersalin Dan Kembali Jadi Miss Universe
Dilema bagi seorang ibu yang baru lepas bersalin ialah masalah berat badan yang degil sangat nak turun dan kulit yang kusam. Kalau naik 10kg oklah ni naik sampai 20-25kg! Turunkan berat dengan cepat lepas bersalin supaya jadi anak dara balik. Saya turun 20k...
Add a comment...

Post has attachment
Turunkan Berat Dengan Cepat Lepas Bersalin Dan Kembali Jadi Miss Universe
Dilema bagi seorang ibu yang baru lepas bersalin ialah masalah berat badan yang degil sangat nak turun dan kulit yang kusam. Kalau naik 10kg oklah ni naik sampai 20-25kg! Turunkan berat dengan cepat lepas bersalin supaya jadi anak dara balik. Saya turun 20k...
Add a comment...

Post has attachment
AIA Takaful Terbaik dan Top kini!
Sekarang ramai sudah merasai kepentingan insurans. Tidak kiralah insurans hayat, medikal kad atau simpanan. Contoh kita boleh lihat medikal kad kini menjadi keperluan bagi setiap ahli keluarga dan sama pentingnya seperti insurans kereta dan sebagainya. AIA ...
Add a comment...

Post has attachment
15 Punca Uban Di Usia Muda Dan Cara Mengatasinya Sebelum Rambut Anda Bertukar Putih!
Uban bukan hanya masalah orang tua tapi dah jadi masalah bagi orang muda dah sekarang. Umur baru 20 dah muncul rambut putih. Artikel kali ini saya nak share tentang punca uban di usia muda dan cara nak atasinya. Kalau orang tua kita tahulah sebab dah tua me...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Berhenti Merokok Mudah Dan Berkesan!
Tahukah anda, orang yang merokok jangka hayat dia lebih pendek dari orang yang tidak merokok? Mereka juga akan dihinggapi pelbagai jenis penyakit kronik yang akan membunuh mereka dan ahli keluarga mereka. Dalam artikel ini saya kongsikan cara berhenti merok...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded