Profile cover photo
Profile photo
Siti Fatimah
590 followers
590 followers
About
Posts

Post has attachment
Ucapan Tahniah @ convo on 1/8/17
Actually course yang aku ambil ni di tanggung oleh syarikat.. Alhamdulillah... Dah syarikat nak taja pengajian aku, so apa lagi aku grab lah kan.. Thanks pihak management... aku share the moment kat group wassup.. pergh.. kembang kembang aku bila dapat wass...
Add a comment...

Post has attachment
Open House @ Bank Muamalat
Bank Muamalat dekat je ngan office. terjah jer lah bila di jemput.. kami pergi satu geng... banyak juga juadahnya ni jer yang aku makan.. Nasi tomato lepas makan terus balik office.. kita sambung kerja yer..
Add a comment...

Post has attachment
My Convocation _ MEF Academy
1/08/2017 my convocation day on HRM course anjurah HRDF.. kita daftar dulu k thanks pada yg snap picture ni.. hahahaha... hahahaha.... picture ni aku masukkan dalam wassup group familly... tetiba my biras cakap ada jejaka sedang perhati.. hahahaha... sponta...
Add a comment...

Post has attachment
PERASMIAN PESTA DURIAN
Ada perasmian kat Permandangan Indah balik pulau saja la pergi sebab my klik ajak sapa sapa yang tak kenai jenis jenis durian kat Pulau Pinang ni boleh la tau lepas ni yer.. Tapi... susah betul nak snap gambar durian sebab tempat dorang display durian tu  s...
Add a comment...

Post has attachment
Jemputan Rumah Terbuka SOCSO
Dapat jemputan rumah terbuka Socso Penang  Me with my praktikal student..( Suhaila) En.Wan and Me sedap makanan kat sana.. rambang mata  Bergambar dengan Pengurus Socso G'town.. nak kena balik awal sebab 
Add a comment...

Post has attachment
Hari Sukan Tabika Kemas Permatang Damar Laut
23/07/2017 Aleesya masuk acara formula 1 seawal 7.00 pagi dah berkumpul kat tabika nak gerak ke USM  yang bertudung tu la Aleesya... berkumpul untuk raptai.. habis raptai semua acara sukan tahunan pun bermula... hehehe... dapat number dua .  Ok la daripada ...
Add a comment...

Post has attachment
Kami Rasmi Dulu
hehehe... pengantin dok sibuk makan kami rasmi  dululah pelamin ni.. Anak dara yang suka posing mosing.. hiksss...  eh..kita pun nak juga tau.. with bakal sepupu... doa doakan lah yer.. ajak my biras, Imah untuk join sekali.. Note: untuk kenang kenangan....
Add a comment...

Post has attachment
Kenduri my GM
Dapat jemputan kenduri kahwin my GM, \ nakkena pergi ke selangor nun.... jauh la pulak... car pool je lah dengan geng geng HR sebelah utara sian my little girl kena tinggai... huhuhuuu... time ni hubby hantar aku kat RNR Juru sementara nak tunggu staff Sung...
Add a comment...

Post has attachment
Kenduri Adik Ma_ Geng Cucur Udang
Cousin hubby kawin.. Kami sekeluarga ambil bahagian menggoreng cucur udang... saat mula menggoreng.. abang mie dan kak Imah  Akak tak menggoreng tapi busy body Rembat Ais Malaysia.. lama tak makan, sekali sekala sedap la pulak  sedondon kami semua berbaju h...
Add a comment...

Post has attachment
Pasukan Hoki SKPDL
Anakku Naiim.. ibu tak dapat bersama samamu di padang hoki  ibu tak sempat melihatmu beraksi.. Namun dari kejauhan ibu melihat setiap detik gambar gambar yang  di post oleh gurumu di wassup group..  Ibu tak pernah letih berdoa untuk setiap kejayaanmu.. Ibu ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded