Profile cover photo
Profile photo
Azlinda.I Ismail
71 followers -
Pengedar Sah Shaklee di Pandan Indah dan membuat penghantaran seluruh Malaysia!
Pengedar Sah Shaklee di Pandan Indah dan membuat penghantaran seluruh Malaysia!

71 followers
About
Azlinda.I's posts

Post has attachment
Ni kenapa orang dulu-dulu selalu suruh cepat dapat anak lepas kahwin.

Untuk pasangan yang baru berkahwin dan nak merancang anak, boleh lihat umur palingbideal untuk hamil dan kenapa digalakkan hamil pada umur tertentu.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/04/umur-ideal-untuk-hamil.html

Post has attachment
Best gila dah tak payah pakai cermin mata. Tak payah operate mahal-mahal. Cukup dengan 2 perkara ni je.

Muda-muda dah rabun dekat macam saya ni, stress oii! Asyik kena ejek macam orang tua.

Sampai malu la nak pakai reading spec tu kan. Sekarang dah bebas tak ada spec lagi. Lalalalala..happy oiii.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/04/katarak-mata-dah-tak-perlu-pembedahan.html

Post has attachment
Mati akibat serangan jantung sewaktu memandu bukanlah suatu perkara yang boleh dipandang remeh. Serangan jantung atau stroke ketika memandu membahayakan pemandu serta orang sekeliling yang boleh jadi mangsa kemalangan.

Post has attachment

Post has attachment
15 perkara kecil ini boleh bantu anda melakukan perubahan besar kepada diri anda.

Anda yang sedang bersedih, kehilangan kerja, bisnes down, masalah keluarga...cubalah.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/03/jadikan-diri-anda-lebih-positif-dan.html

Post has attachment
400,000 rakyat Malaysia disahkan pesakit buah pinggang. 40,000 daripadanya berada pada tahap 5 dan perlu dialisis.

Huh! Dulu waktu saya kena buah pinggang bengkak, ingatkan tak serius pun. Bila usia dah meningkat, serius takut bila dikenangkan kalau benda tu tak dikawal dan buat tak kisah je.

Kalau korang pernah mengalaminya, atau ada ahli keluarga yang menderita sakit buah pinggang ni, janganlah bersedih ya. Cuba cari jalan pnyelesaiannya. Linda sanggup kongsikan pengalaman dengan korang ya!

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/03/dah-ada-400000-pesakit-buah-pinggang-di.html

Post has attachment
Liciknya penipuan online oleh awang hitam di Malaysia. Kalau-kalau korang jenis cepat gelap mata dengan tipu daya diorang ni, hati-hatilah.

Ni antara modus operandi penipuan online yang giat dijalankan kat Malaysia ni. Korang dah terkena yang mana?

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/03/cara-penipuan-online-oleh-awang-hitam.html

Post has attachment
Nah sejarah awal vitamin.
Korang makan la pelbagai jenama vitamin sekalipun, tapi hakikatnya, inilah sejarah awal penemuan vitamin.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/03/pengetahuan-am-asal-usul-vitamin.html

Post has attachment
Pagi-pagi Jumaat ni, tersyahdu pulak bila teringat kisah anak-anak.
Mujurlah dah jadi work at home mommy ni, bolehla hadap anak membesar setiap masa.
Sebab satu hari nanti saya akan rindu dengan keletah diorang semua ni.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/03/anak-bila-dah-tantrum.html

Post has attachment
Nak cepat. Busy melampau mengalahkan Perdana Menteri katanya.

Tapi mood memasak terpaksa ada walaupun kadang-kadang rasa macam beli je la kaau dah malas tahap gaban.

Maka terhasil lah udang masam manis versi mak sibuk dan nak cepat.

http://sihatdengansaya.blogspot.com/2017/02/udang-masak-masam-manis-versi-mama-sibuk.html
Wait while more posts are being loaded