Profile cover photo
Profile photo
n shahinaaz
About
n's posts

Post has attachment
Azanis scar serum Murah gilaaaa
Assamualaikum. Azanis scar serum adalah serum terlaris yg terbukti berkesan menghilangkam parut baru dan lama. Ramai yg telah mencuba serum khas parut INI. Bagi yg nak mendapatkan Azanis scar serum dgn harga terlajak murah, boleh whatsapp sy di 0192434104. ...

Post has attachment
khazanah bangsa
Assalamualaikum. :'( Mesti ramai yang dah kenal dengan nama ni. Nama Khazanah Bangsa dan tak asing lg dibibir2 masyarakat dimalaysia. Terutamannya org melayu. Sebab kononnya motif khazanah bangs a adalah untuk 'membantu orang melayu' meningkatkan taraf hidu...

Post has attachment
kisahnya jerawat
Assalamualaikum and hai. Bosannya malam2 ni tunggu Cik Abg bangun nak menyembang tak bangun2 pulak. janganlah dia bangun pulak tengah hapdet blog ni Syok baca review pasal produk2 jerawat.(nama manja dia jewawat) hukhuk. Macam2 org review ada yg pakai pro...

Post has attachment
bawal corak
Assalamualaikum. Ada yang minat pakai Tudung bawal? Dan cari bawal bercorak yg Murah Dan selesa? Bidang 45. Sehelai RM 9.90 3 helai RM 27 15 helai RM 110 Postage RM 6. Dah Murah? Dah puas pilih? Dah puas hati? Meh whatsapp shahin. 0192434104 0192434104 0192...

Post has attachment
law 346 : dissolution of partnership
Assalamualaikum Dan Hari readers. Lama tak update. Tiba2 update pasal law plk kan. Yelah tgh study law haa tetiba teringat blog plk. Rindu blogging. :D #update guna lenovo p780 . saje bgtau sebab phone ni superb best huhu. K nak cite dissolution of company....

Post has attachment
Banjir Malaysia 2014
assalamualaikum HAI!!! hmm issue apa sekarang ni ? december 2014.. yang tak pernah kita semua sangka tak pernah terfikir pun akan melalui pengalaman pahit macam ni. apa pun semoga apa yang Allah kurniakan ntk Hamba pilihannya akan membuatkan sesiapa sahaja ...

Post has attachment
name card!!
Assalamualaikum. #update guna lenovo :) Hari ni, nak announce my first name card! Yeay!! Maybe lepas ni akan ada name card yang diperbaharui dari semasa ke semasa. Yang ni personal, cuma ada calendar, dan info ID laman sesawang yang says gunakan. Seperti ig...

Post has attachment
KATERING
Assalamualaikum. hai hai hai salam sejahtera :) lama tak update blog kan? hari ni nak promote katering sesiapa yang nak tempah katering untuk sebarang majlis seperti : tunang nikah mesyuarat jamuan reunion raya atau apa2 majlis, boleh contact nombor  : 0192...

Post has attachment
Power Bank Pineng PN-929
Assalamualaikum. hai hai hai. hari ni Shahin nak promote power bank original pineng PN-929, 15000 MaH . Hot sekarang benda ni!! siapa nak cari power bank ni boleh contact Shahin k. 0192434104 sy ulang 0192434104. nak cari model lain pon boleh, tp nanti Shah...

Post has attachment
Indahnya sedekah :)

Wait while more posts are being loaded