Profile cover photo
Profile photo
Anna Schouten (Ook Anna doet dingen)
4 followers -
Blog: www.ookannadoetdingen.com
Blog: www.ookannadoetdingen.com

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Benieuwd waar Leonie ter Veld (27) van foodblog Gewoon wat een Studentje 's avonds eet de recepten voor haar blog klaarmaakt? Haar interieur is nu te zien in een nieuwe Thuisbeeld!

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/05/thuisbeeld-interieur-leonie-veld/

Post has attachment
Afgelopen week knutselde, stempelde en tekende ik erop los tijdens de workshops bij het DIY met Viking event. Favoriet: stempels maken. Kijk mee en leer!

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/05/event-diy-viking/

#diymetviking

Post has attachment
Ik kan echt niet wachten tot de zomer er is! I know, het is pas mei, maar ik vind dat het toch alvast tijd is voor een summer wishlist. Maxi-jurken, espadrilles en badkleding - worden we daar niet gewoon blij van?

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/05/wishlist-summer-fashion-badkleding/

Post has attachment
Ik ging langs bij Leonie ter Veld (27), foodblogger Gewoon wat een Studentje 's avonds eet, en sprak haar over het geheim achter haar succes en haar toekomstplannen. Lees je mee?

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/04/achter-de-schermen-leonie-ter-veld/

Post has attachment
Een nieuwe Thuisbeeld in mijn eigen appartement, met vandaag: de 'slaapkamer'! Tussen aanhalingstekens, want een kamer is het niet echt te noemen...

Plus: verrassing! Ik mag jullie een kortingscode voor een Emma Matras aanbieden. Yes!

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/04/thuisbeeld-slaapkamer-kortingscode/

Post has attachment
Afgelopen weekend vond de Pop-up Gaard plaats in Utrecht: een markt waar verschillende creatieven en kunstenaars hun werk tentoonstelden. Ik keek er mijn ogen uit - wat een prachtige spullen! Kijk je mee?

http://www.ookannadoetdingen.com/2017/04/event-pop-up-gaard-utrecht/

Post has attachment
Vandaag krijg je een kijkje in het mooie huisje van kunstenaars Sven Signe Den Hartogh (24) en Nina van der Meer (24)! Een interieur boordevol tweedehands items, platen en boeken <3.

http://bit.ly/thuisbeeldsvennina

Post has attachment
Afgelopen weekend was ik in Amersfoort te vinden: in het Mondriaanhuis, op een boot en in oud klooster Mariënhof. Dat alles ter ere van 100 jaar De Stijl! Kijk je mee?

http://bit.ly/destijloadd

Post has attachment
Er staat een nieuw interview online! Ik ging langs bij creatievelingen Sven Signe den Hartogh (24) en Nina van der Meer (24), en sprak ze over hun ontmoeting, levensweg en uiteenlopende werkzaamheden.

http://bit.ly/svenninaoadd

Post has attachment
Zoals beloofd zou ik jullie snel een kijkje geven in mijn nieuwe appartement. Vandaag: de urban jungle in de woonkamer. Die kan natuurlijk niet ontbreken in het huis van een heuse #crazyplantlady ;-).

http://bit.ly/thuisbeeldjungle
Wait while more posts are being loaded