Profile cover photo
Profile photo
ila nabilah
About
Posts

Post has attachment
sifat daany danish
dulu ramai tanya aku "kau suka daany tu sebab handsome?kaya?" "kenapa kau suka die?" "selain rupa dan kaya dye ape lagi buat kau stay nn dye" sebernanya aku tak tahu die tu kaya kalau nak kata aku stay sebab kaya rasanya tak realistic. kalau sebab rupa aku ...
Add a comment...

Post has attachment
medical students
Orang tanya ...ila susah tak belajar medic...ada junior tanya macam2 ... Meh aq citer sikit sepanjang aq belajar aku cakap memang nak nangis bile aku nak hafal structure badan manusia terutama muscle...depend korang amek medic bahagian apa...sakit otak dan ...
Add a comment...

Post has attachment
just....
Kau ingat tak masa kita mula- mula kenal kau tak suka pun dekat aku. Tapi aku kejar kau sebab time tu pertama kali aku jumpa kau berdebar jantung aku Sekarang  itu jadi memori takkan aku lupakan Kau ingat tak masa pertama kita nak berjumpa berdebar aku time...
Add a comment...

Post has attachment
i still can't
till now your presence still linger here everybody knows about it  everybody try to stop your presence but why you still here in my heart? till now i live alone just doing well my life just going non stop but my love had been stop by you how do i going thro...
Add a comment...

Post has attachment
what should i do?
they ask how was my day i'm said that i am okay but do you think i am okay without you the live without is so hard now i just move on what should i do ? even now i can't replace you do you know much i miss you and now i just alone they said forget you but s...
Add a comment...

Post has attachment
dia
pada mula aku tak pernah terfikir akan jatuh cinta dengan dia...tapi siapa sangka pertama kali jumpa aku dah terpaut hati dengan dia mungkin kerana wajah kacak dia buat aku terpesona . tapi semakin lama baru aku tahu rupanya sifat pendiam dan penyabar dia b...
Add a comment...

Post has attachment
JUST MISS HIM
everytime i'm post will talk about him! living without him make me miserable i think i can't live well.. but everytime i miss him i will think the memories about him!and i feel relief nak masuk 3 tahun aku still say dengan dia tanpa jemu dan lelah! setia ak...
Add a comment...

Post has attachment
the capital L
who is he? secret? my crush? mehh no! i just wanna know him ....sebab dia senyum sebjik cam arwah buat aku nak kenal dia! lagipon sape suh usya aku pdn muke ko! meh sini aq bgi usya aq kt ko! hahahahah
Add a comment...

Post has attachment
All about him
Even about 2 years aku still tak boleh move on! still miss him! truly miss him  harap masa boleh ulang balik just once je aku nak ucap selamat tinggal! tapi aku tahu takkan patah balik takkan jadi! i truly miss that dd!!!!!
Add a comment...

Post has attachment
him....
Yup dah begitu lama dia pergi tinggalkan aku disini Namun sekarang aku redha dan pasrah pemergian dia... Ramai tanya aku macam mana aku tahan dengan dia? How aku layan dia? Okay aku ceritakan di sini At first aku tahu dia sakit memang shock! aku rasa macam ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded