Profile

Cover photo
Csaba Barát
Lives in Nyíregyháza
5,955 followers|399,800 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
hardver és szoftver imádóknak csináltam ez az oldalt, ahol információkkal segíthetjük egymást

https://www.facebook.com/groups/hardveresszoftverimadok/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
Amióta számítógépről jó minőségű zenét lehet lejátszani azóta voltaképpen károsak az élő koncertek. Rengeteg időt elvesznek. Főleg a zenészek életéből és munkájából vesz el rendkívül sok időt, teljesen feleslegesen. A zenészeket rendkívül nagy mértékben akadályozza abban hogy sok új zenét csináljanak, mivel sok idő amíg megtanulják a számokat, ráadásul az emberi agy nagyon rosszul használható pontos adatbázisként, ezért csak kevés számot tudnak normális minőségben fejben tartani. A lényeg hogy rendkívül nagy mértékben akadályozza az újabb zenék létrejöttét, de magát a zenét is sok helyen vissza fogja mert a könnyebb tanulhatóság kedvéért nem írják túl bonyolultra a számokat. Kizárólag azért van még mindig ez a rendkívül sok felesleges munka az élő zene körül mert ebből tudnak pénzt keresni, voltaképpen ez azt jelenti hogy a pénzkeresés szükségessége ebben az esetben is rendkívül sok időt vessz el a zenészektől és rendkívül sok felesleges munkát ad nekik, pedig a technológia pont azért van hogy időt és nem kívánt munkát spóroljanak vele. Ezért is lenne jó a nagyon távoli jövőben egy jól müködő feltétel nélküli támogatási rendszer, hogy a pénz keresés miatt ne kelljen felesleges munkákat elvégezni, csak akkor ha valaki igazi luxusban akar élni.
 ·  Translate
1
Gyenes Joki's profile photoCsaba Barát's profile photo
4 comments
 
a konkrét tények sületlenségek aham
 ·  Translate
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
A videóból kiindulva meg vannak a végtagjai, meg van a látása, meg van a hallása, valószínűleg nincs semmi komoly betegsége, van egy felesége is, nem is volt öreg. Igazából mindene meg volt ami kellhet egy embernek az élethez, még nagyon sok hasznos dolgot csinálhatott volna az életben, teljesen értelmetlen volt az öngyilkossága. Az élet szenvedéssel jár, pár év börtöntől nem lett volna sok baja, főleg hogy rengeteget olvashat, tanulhat, tévét nézhet stb.

https://www.youtube.com/watch?v=x_RJhjwFhzs&feature=youtu.be
 ·  Translate
17
Dork Rigmanowitz's profile photoZsolt Magyar's profile photoCsendes Zsolt's profile photoCsaba Barát's profile photo
6 comments
 
+Csendes Zsolt egyrészt csak egy polgár őr volt, jó ha egy két embernél be tudod segíteni a folyamat legelején hogy végre börtönbe kerüljön, másrészt a börtönben nem szoktak embereket megölni, biztonságosabb mint a szabad élet ahol naponta halálos balesetek és hetente gyilkosságok vannak, mindenki iszonyúan hülye aki szerint 3 év börtön miatt rendben van az hogy valaki öngyilkos lesz
 ·  Translate
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
Fűnyíró szorulás és elmozduló karok

A mostani fűnyíró is eljutott ahhoz a ponthoz, hogy az alja teljesen megszorult. Egy műanyag karika rész, amiben a kés is van, durván rászorult az alatta lévő részre, ami miatt nem bír forogni. Sokáig nem értettük, hogy mitől szorul meg, talán a csavarja húzott jobban be vagy a műanyag rész alatt lévő felgyülemlő nagyon vékony kosz? De egyik sem, a motor szellőztetést is végző műanyag karika alatt, középen van még pluszban egy pár milliméter magas műanyag rész, ez a használat során a súrlódástól és/vagy a nagy hő miatt vékonyabb lett, végül annyira vékony, hogy emiatt az egész karika rászorult. Ezen is átmegy a csavar, tettünk bele 2 csavar alátétet, hogy így 1-2 milliméterrel feljebb legyen a nagy műanyag karika amiben a kés is van, így végre annyival magasabban lett, hogy most végre kicsit sem szorul, így ismét jó lett a gép. Nagyon szörnyű, hogy a legkritikusabb részhez műanyagot tettek, nem pedig fémet, nagyon erőteljesen szembe ötlő a tervezett elavulás.

Ennek a fűnyírónak se voltak megfelelő erősségűek a két részből álló karjai(amivel tologatjuk a gépet). A két rész összeadásánál hiába van nagy darab, kézzel is csavarható ráhúzó, a kar felső része lehajlott munka közben, a két csavarója nem bírta annyira megfogni, hogy a felső rész ne menjen feljebb vagy lejjebb, igazán stabilan csak azóta tart, amióta több helyen beléjük fúrtunk pár nagy csavart, ami egymáshoz tartja a két részt.
 ·  Translate
1
Nandor Solymosi's profile photo
 
Vegyél újat elv. Nem is arra megy ki a játék, hogy rendesen meglegyen csinálva.
 ·  Translate
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
meleg van nyá
4
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
A fogyás.xlsx-t tovább fejlesztettem, most már mindent kitölt magától amit lehet, és jobb lett az elrendezés és 1-2 apróság. Szuperül segít a fogyókúrában

https://onedrive.live.com/redir?resid=e71dfb027d8379d%21195
 ·  Translate
1
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
az egyik legnagyobb ellenség, az iszlám, újabb komoly hódításra készül, szomorú hogy ezt engedélyezik

http://index.hu/belfold/2015/05/15/mecset_budapest_torokorszag_iszlam/
 ·  Translate
Megvan a látványvideó és a tervezőiroda is. Állítólag a Fehér úton lesz, és török pénzből épül. A követség nem kommentál, az önkormányzat elismerte, hogy tavaly megkeresték a törökök.
1
Farkas Győző's profile photoCsaba Barát's profile photoZoltán Janik's profile photo
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
Európa vezetői és ezek támogatói teljesen hülyék, még arra sem képesek hogy az országukat megvédjék az illegális bevándorlók százezreitől. Egy normális országban sokkal jobban odafigyelnek a határvédelemre, minden illegális bevándorlót elfognak vagy lelőnek. Az elfogottakat vissza toloncolják vagy pedig jól védett táborokban tartják őket, de semmiképen sem hagyják őket tovább menni. Európai országokban sok helyen normális határvédelem sincs, nem figyelik eléggé a határokat, nem lőnek senkire, az elfogott illegális bevándorlókat pedig később hagyják mindenfele járkálni. Európa a saját gyerekei jövőjét rombolja szét minden egyes illegális bevándorló pátyolgatásával.
 ·  Translate
1
Attila Skyler Magyari's profile photoCsaba Barát's profile photo
2 comments
 
usa és izrael szokott bombázni, nem az európai országok, de ha az európai országok lövik szét afrikát akkor sem kell onnan beengedni senkit a magunk kárára
 ·  Translate
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
Az átlagnál alacsonyabb emberek nagyobb valószínűséggel képesek tovább élni, mert a szívüknek, csontjaiknak és kitudja még miknek kevesebb terhelést kell elviselniük minden nap. Genetikailag az a menő aki kicsit alacsonyabb mint a mostani átlag, utódnemzésre érdemes átlagos vagy átlag alatti magasságú embert választani. Továbbá érdemes olyat választani aki szereti nagyon az informatikát, mert ez sokszor azt jelenti hogy bonyolult gondolatokra is használja az agyát rendszeresen, ez pedig azt jelenti hogy a további leszármazottai okosabbak lehetnek, mert az evolúcióban az a rész szokott tovább fejlődni amit az egyedek rendszeresen használni szoktak.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Csaba Barát

Shared publicly  - 
 
Sajnos az uTorrentet és a Bittorrentet telenyomták reklámmal, ráadásul sokszor erkölcstelen reklámokkal, "gazdagodj meg gyorsan..." stb. De szerencsére van a qBittorrent, ugyanolyan gyorsan tölt mint a másik kettő, nulla reklám van benne, ehhez is van magyarítás.
 ·  Translate
3
Csaba Barát's profile photoIllés Sándor Föőr's profile photoCselényi Zoltán's profile photoGyörgy Gerényi's profile photo
7 comments
 ·  Translate
Add a comment...
People
In his circles
4,007 people
Have him in circles
5,955 people
Kelly Smith's profile photo
zoltán rácz's profile photo
Lőrinc Lő Borbély's profile photo
Gianni Accornero's profile photo
Korku Besavi's profile photo
jen mandarino's profile photo
József Lovas's profile photo
Álmos Bartha's profile photo
Eric Tufts's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Nyíregyháza
Previously
Contact Information
Home
Email
Skype
barat.csaba
Work
Email
Skype
barat.csaba
Story
Introduction
A 100 főnél nagyobb cégek esetében a nettó minimálbért a duplájára kellene emelni Magyarországon, enélkül sosem fog előrébb lépni ez az ország.

Örökké szeretnék élni, jó lenne uralkodni egy egész bolygó felett.
Basic Information
Gender
Male
Birthday
September 11, 1984
Links
Csaba Barát's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Lenovo Z70 80 laptop (Lenovo / Intel Core i5 / 5200U / 8GB / 1TB / 17.3 ...
www.lenovo-shop.hu

Ár: 255 410 Ft | Lenovo , Intel Core i5 , 5200U , 8GB , 1TB , 17.3 , 1920 x 1080

TA-65® Receives Generally Recognized as Safe Status - T.A. Sciences
www.tasciences.com

NEW YORK, N.Y., November 19, 2014 – An independent expert panel has determined TA-65® to be Generally Recognized as Safe (GRAS) for use in a

Oddworld: New ‘n’ Tasty PC és Xbox One megjelenés
www.pcguru.hu

Végre kiderült, mikor jelenik meg az Oddworld: New ‘n’ Tasty PC-re és Xbox One-ra. Már nem kell sokat várni Abe visszatérésére.