Profile cover photo
Profile photo
Amyz Lie
76 followers -
alam kami
alam kami

76 followers
About
Posts

Post has attachment
Sebelum mula cerita Amelyz, up gambar Alam. Hehe. Ni gambar masa lepas ambil dia balik sekolah. Ceria kan? Sebelum ni, bila ambil dia balik sekolah, muka straight je tak ada perasaan. Ni beritahu nak ambil gambar, terus sengih. Eleh! Alhamdulillah~ Kadang…
Add a comment...

Post has attachment
Cuti. Dari 1hb sehingga 4hb. Untuk pantau anak-anak yang mula bersekolah. Alam dan Amelyz. Alim masih di nurseri, walaupun dia yang paling beriya-iya nak ke sekolah dan melalak bila aku beritahu dia kena pergi taska. Drama boy -_- Alam, darjah 2 tahun…
Add a comment...

Post has attachment
Bismillah hir rahman nir rahim. Hari ini 31 Disember 2017. Hari terakhir tahun 2017. Tahun yang penuh dugaan, tahun penuh cabaran. Allah hu akhbar. Kadang-kala tak tahu mana kekuatan itu datang. Kadang rasa nak menangis berhari-hari. Tapi tahu ianya tidak…
Hari Terakhir 2017
Hari Terakhir 2017
amyzlie.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Memang betul. Alamkhir tiada kecacatan fizikal. Kalau syndrome down tu kita boleh nampak fizikal dia macam mana. Autism spectrum pun nampak juga dari segi behavior dia memang berbeza dari anak-anak normal (tapi kalau orang yang tidak berpengetahuan tu,…
Dia Nampak Normal Je?
Dia Nampak Normal Je?
amyzlie.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku tidak sukar menerima diagnosis Alamkhir. Sebaliknya lega kerana akhirnya, aku boleh memahami keadaan dia. Boleh mencari apa yang perlu aku buat untuk membantunya. Tetapi yang paling banyak, kekesalan, kerana tidak cuba memahami sebelum ini, hingga aku…
Adhd & Alamkhir
Adhd & Alamkhir
amyzlie.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa berat badan naik bila stop diet/stop makan pil kurus. T_T
Add a comment...

Post has attachment
Swipe away 👻👻👻 in this #Halloween #GoogleDoodle Score: 24610
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded