Profile cover photo
Profile photo
Revolutionary Socialist Media
47 followers -
Revolutionary Socialist Media
Revolutionary Socialist Media

47 followers
About
Posts

Post has attachment
Van de Nederlandse arbeider vraagt Mark Rutte steeds meer geld. Maar van groot-kapitalisten zoals Shell niets. Royal Dutch Shell ontwijkt namelijk al jaren de dividendbelasting. Geen probleem toch? Mark Rutte wil die belasting voor grote bedrijven namelijk afschaffen. De overheid is zeven miljard euro misgelopen? Dan haalt de neoliberaal Rutte het geld toch bij de arbeidersklasse! Nederland is al een belastingparadijs en daar is politiek rechts (met hulp van de PvdA) voor verantwoordelijk!!
Add a comment...

Post has attachment
Het is de grootste leugen van de VS. Dat je financieel rijk kunt worden door slechts hard te werken. Sinds de oprichting van de Verenigde Staten van Amerika is dit plaatje rond gepropagandeerd door de bezittende klasse. Niet zeuren, maar hard werken en je wordt vanzelf rijk. De Amerikaanse droom is echter een leugen, altijd al geweest. Amerika is rijk, maar die rijkdom is extreem ongelijk verdeeld. Het is de kapitalistenklasse gelukt om de arbeidersklasse te vergiften met de leugen dat ze rijk kunnen worden door in het systeem te geloven. Tegenwoordig prediken met name neoconservatieve politici nog de illusie van de Amerikaanse droom. De Republikeinse Partij beweert nog glashard dat iedereen een Donald Trump kan worden. Diezelfde Trump is echter alleen rijk door zijn vader Fred, die het fortuin van de Trump familie heeft opgebouwd!
De Amerikaanse droom is een leugen
De Amerikaanse droom is een leugen
revosocialistischemedia.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
The gap between the rich and poor is growing. The rich consume much more than the poor and produce much more waste. Trash has become a symbol of our times.
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuwe fascisme anno 2018 is niet direct hetzelfde fascisme van Mussolini, Hitler en Franco. De neofascisten van vandaag lopen rond in nette kleding en beweren ”keurige brave democraten” te zijn. Wat ze echter allemaal delen is hun diepe minachting voor democratische gelijkheidsprincipes. Bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid op religie. Want het neofascisme richt haar giftige politiek niet meer direct op de joden. Nee, de bloedvijand van extreem rechts is anno 2018: de moslims. Deze minderheid wordt neergezet als ”vijandig” en ”niet-Europees”. Neofascisten spelen goed in op de woede en frustratie van Europese arbeiders. Deze zijn terecht boos, aangezien alle regeringen van Europa neoliberale politiek bedrijven. Met populistisch taalgebruik en charismatische leiders willen de neofascisten zich versterken. Dat lukt alleen doordat politiek links geen socialistisch alternatief biedt en de werkende klasse min of meer overlaat aan de klauwen van extreem rechts!
Neofascisme
Neofascisme
revosocialistischemedia.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Heroic Young Palestinian Medic Murdered By ISRAELI OCCUPATION TERRORISTS!
Add a comment...

Post has attachment
Project Veritas is exposed once again as a right-wing hoax group. Problem is that too many people think James O'Keefe and his propagandists are genuine. Conservatives loved O'Keefe when he destroyed the Association of Community Organizations for Reform Now, with manipulated videos. Now Project Veritas tried to get many anti-Trump activists jailed by creating false videos. How much longer is the American government and media going to trust the right-wing hoax group that is Project Veritas?
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe Freedom Flotilla zal proberen om hulpgoederen te leveren aan het noodlijdende Gaza, dat al 13 jaar geïsoleerd wordt door de terreurstaat Israël. In 2010 liet de Israëlische bezetter merken dat ze geen hulpgoederen dulden. Op 31 mei vielen commando’s de vloot aan waarbij zes activisten gedood werden. Israël beweerde dat ze het recht hadden om zich te ”verdedigen”, dat is wat zionisten altijd beweren wanneer ze massamoorden van Israëlische soldaten proberen goed te praten. Dat de activisten het recht hadden om zich te verzetten is meer dan duidelijk. Hun schepen waren in internationale wateren en werden in feite aangevallen door Israël. Het is goed mogelijk dat de nieuwe Freedom Flotilla opnieuw aangevallen zal worden. Nadat de terreurstaat vijftig Palestijnse demonstranten aan de grens met Gaza dode, is het regime van massamoordenaar Benjamin Netanyahu er niet vies van om piraat te spelen in internationale wateren. Natuurlijk zullen Amerika en Europa de kant van Israël kiezen en alles in het werk stellen om de tocht van de Freedom Flotilla zwart te maken. De pro-Israëlische NOS is daar een ster in!
Freedom Flotilla vaart weer naar Gaza
Freedom Flotilla vaart weer naar Gaza
revosocialistischemedia.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
De zogenaamde ''linkse'' Volkskrant doet erg veel moeite om het beleid van Nicolas Maduro in Venezuela te omschrijven als socialistisch. Tot de opkomst van Chavez (1999-2013) had de media van het kapitaal alleen Cuba om te hetze tegen het socialisme. Hugo Chavez voerde echter geen socialisme in en liet de heersende klasse in Venezuela niet onteigenen. Van een socialistische revolutie was dus geen spraken. Maar de Volkskrant denkt blijkbaar dat Venezuela wel socialistisch van aard is. In hun kop staat geschreven ‘’ In Venezuela blijft voorlopig een straffe socialistische wind waaien’’. Daarmee wordt de leugen versterkt dat het socialisme leidt tot onderdrukking, armoede en honger. Rechtse propagandisten hebben dit beeld al verspreidt sinds 2013. Veel mensen geloven nu de leugens over Venezuela. Chavez en Maduro hebben echter nooit de macht van de kapitalisten gebroken, hierdoor konden die zich blijven verzetten en dat is nu wat we zien. Een oorlog tussen de bureaucratische staat en de heersende klasse die Maduro in alles wil saboteren. De president is ondertussen paranoïde geworden en vreselijk autoritair uit wanhoop. Zijn onvermogen om het socialisme te realiseren komt voort uit het feit dat hij geen marxist is en nooit begrepen heeft dat de kern van het socialisme bij de arbeidersklasse ligt. Die heeft nooit de macht gekregen, in tegendeel. In Venezuela heersen de staatsbureauraten, het leger en de kapitalisten. Zelfs de verenigde socialistische partij die Chavez in 2007 heeft opgericht is een instrument van de staat en niet de arbeiders!

Add a comment...

Post has attachment
Mark Rutte is een neoliberaal en dus een voorstander van het kapitalisme. Hij is daarin niet alleen. Ook sociaal democraten, christen democraten en rechtse populisten steunen de dictatuur van de zogenaamde ”vrije markt”. We weten allemaal dat de VVD de partij is van het grote geld. Helaas weten de kapitalistische partijen de meerderheid van de Nederlandse arbeiders voor zich te winnen. Dat komt omdat er geen socialistisch alternatief bestaat en politiek links de werkende klasse vaak genoeg in de steek gelaten heeft. Politiek rechts profiteert daarnaast nog steeds van het feit dat ze de controle hebben over de media. Er bestaan geen kranten of televisiezenders die het socialisme verkondigen. Zelfs de VARA pleit niet voor een socialistische samenleving. Mark Rutte kan hierdoor doorgaan met het voeren van politiek in dienst van de rijken en het kapitalisme. Zo heeft zijn rechtse regering net de dividendbelasting afgeschaft, een cadeautje van 1,4 miljard voor buitenlandse grootaandeelhouders van de grote Nederlandse multinationals!
Mark Rutte in dienst van het kapitalisme
Mark Rutte in dienst van het kapitalisme
revosocialistischemedia.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Bill Cosby and his work will forever be poisoned by the fact that he was a mass rapist, who exploited his power over young women.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded