Profile cover photo
Profile photo
Roel J
145 followers
145 followers
About
Posts

Post has shared content
Chrome OS will be merged into Android.

Well, it's finally happening. We'll get a peek next year at what Android with Chrome OS folded in will look like, but until then, here's hoping we get the best of both worlds.
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Roel J commented on a post on Blogger.
Based on the ds213j using the arch-armada370 architecture please use the armada 370 version of each package. https://dl.dropboxusercontent.com/u/300345/spk/mono/mono_armada370_3.6.0-2.spk
https://dl.dropboxusercontent.com/u/300345/spk/nzbdrone/nzbdrone_armada370_20140728-2.spk

Maybe you need to tweak those package files if they won't install correctly.
Add a comment...

Geachte lezers,

Ik vroeg me af of iemand een mogelijkheid weet om Acestream/Torrentstream streams (dus een Acestream/Torrentstream ID) te openen op je Synology Nas. Ik wil ze in principe NIET bekijken op mijn Synology, maar ik wil ze door middel van 'transcoding' doorstreamen op een intern ip adres in mijn netwerk. 

Weet iemand of er via een bepaalde applicatie of webapplicatie (welke ik kan installeren op mijn Synology) bovenstaande uitgevoerd kan worden? Op dit moment doe ik het via de instellingen van Acestream/Torrentstream op mijn PC maar ben ik dus genoodzaakt om een Windows PC aan te hebben staan...

Alvast bedankt...

Post has attachment
Een tijdje geleden heb ik al een artikel geschreven over de installatie van NzbDrone op een Synology NAS. Om NzbDrone als volwaardig en eigenlijk nog beter alternatief te bestempelen zul je in de configuratie nog enkele zaken moeten instellen.

Vandaag heb ik voor jullie beschreven hoe je NzbDrone nog functioneler kunt maken met behulp van Newznab services. Newznab is een soort van grote bibliotheek welke bijhoudt welke zaken er allemaal in de diverse nieuwsgroepen worden gepubliceerd.

Ik weet niet of er toevallig al meer mensen een poging hebben gewaagd om NzbDrone te installeren op hun Synology NAS?
Sinds de laatste update lijkt de connectie van NzbDrone met sabnzbd niet meer te werken.
Heb al heel wat instellingen geprobeerd maar krijg de connectie niet werkend.

Hebben hier meer Synology bezitters last van? Zo ja, oplossing bekend?

Update: Wellicht heeft het te maken met de volgende wijziging in NzbDrone. (Sabnzbd/Nzbget settings will now fail to save if you entered a non-existing category.) Ik maak geen gebruik van categorieën maar als ik het op die manier configureer werkt het ook niet. Maar even afwachten dus...

Post has attachment
Veel van onze lezers zullen al bekend zijn met Sickbeard. Sinds een tijdje bestaat er echter ook een alternatief voor Sickbeard genaamd NzbDrone. De installatie van NzbDrone kent echter een aantal puntjes van attentie welke ik voor onze volgers zo duidelijk mogelijk heb beschreven.

Ga jij een poging wagen en NzbDrone gebruiken?

Post has attachment
Vraagje aan de hele community. Ik heb zojuist een bestand gewijzigd en geulpad naar mijn filestation. Nu staat de laatst gewijzigd tijd in het Synology filestation twee uur vroeger.

Ik heb een bestand net gewijzigd en geupload en de laatst gewijzigd tijd staat in filestation op 12.20 ipv 14.20
Tijd van de Synology staat wel gewoon goed op nl zomertijd (in screenshot nog 14.10 maargoed).

Reboot wil niet helpen... Is er nog ergens anders een file station tijdsinstelling waar ik niet vanaf weet?
Photo
Photo
2014-03-31
2 Photos - View album

Post has attachment
Het Synology Surveillance Station kent standaard ondersteuning voor een enorme lijst met IP-camera's. Ik heb natuurlijk een IP-camera welke niet standaard ondersteund wordt, maar heb hem wel aan de praat gekregen!
Wait while more posts are being loaded