Profile cover photo
Profile photo
Ayu Zan
1,435 followers
1,435 followers
About
Ayu's posts

Post has attachment
Public
Tips bila baby selesema
baby kalau selesema kesian kan.. Kesian tengok..nak hembus hingus tak reti. tu belum lagi kalau kena yang hingus pekat sampai hidung sumbat. nak nyusu pun mereka tak selesa.. time gini memang asyik menangis je mereka.. time ni mak memang rasa terhiris hati....

Post has attachment
Public
UBAT NYAMUK SEMULAJADI
assalamualaikum.. ihihihi,, saje nak tepek first video kat youtube.. still belajar belajar lagi nak buat video ni.. tapi tetap nak share buat kenang kenangan.hihihihi video tentang cara guna essential oi citronella / serai wangi untuk halau nyamuk.. mudah m...

Post has attachment
Public
Tukar Tukar Hadiah Hari Guru 2017
Assalamualaikum semalam sambutan hari guru di sekolah tempat ayu bekerja... dan..antara slot kegemaran saya secara peribadi ialah TUKAR TUKAR HADIAH! ini versi mini. RM50/box(50 ml each btl) . kalau botol biasa RM20/btl 200ml each. dan saya memilih GIFT SET...

Post has attachment
Public
DIY : Jahit Batu Seremban
Assalamualaikum hehehe.. sape kenal ayu dari awal, ofcos tahu DIY is apart of my life ayu vs diy tidak dapat dipisahkan.. alkisahnya seorang sahabat minta jahitkan 10 set batu seremban. kiranya ni projek saja saja la. tapi azab juga nak siapkan. maklumlah, ...

Post has attachment
Public
Selamat Hari Guru 2017
Assalamualaikum Sempena 16 Mei 2017 ni, saya mengucapkan  Selamat Hari Guru dan Terima Kasih Cikgu! buat semua warga pendidik. terutamanya.. guru guru saya :- Guru mengaji Tabika Kemas Parit Amal SK Parit Bakar Darat, Muar SMK Bandar Maharani , Muar Politek...

Post has attachment
Public
Salam Rindu
Assalamualaikum semua.. entah kan ada lagi ke tidak yang sudi singgah.. lama kemahen tak ke mari... rindu membuak.. dah bersarang labah labah blog. malahan domain pun lupa nak renew.. huhuhu takpe..tu nanti kite usahakan.. u olls apa khabar? kenal lagi tak ...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
shell out at home
Assalamualaikum Semalam fathers day.. tp semalam juga lah daddy amani yg memasak. Beliau dah lama ajak bershellout di rumah, tapi puan isteri ni allergic ketam udang tu dia jadi xberapa nak ada mood shell out. Tp smlm cakap kat dia...kite buka mkn shelloutl...

Post has attachment
Public
Masalah Lipas Selesai
MASALAH LIPAS SELESAI!!! ===================== Akak ni beli 3 botol MPS pandan bulan lepas. Alhamdulillah, kat rumah dan kereta customer ni dah tak de lipas dah. Syukur alhamdulillah. Bau wangi.. Lipas lari.. Tak bahaya lagi.. Kalau guna aerosol kan bahaya....

Post has attachment
Public
Solusi Masalah Dengkur Suami
Bukan setakat solve masalah dengkur suami nya, malahan senang bangun pagi. Guna apa? Deep sleep pillow spray rm25 Silentzzz massage oil rm30 lega hati puan isteri. kejut sahur sekali je dah bangun. Pakai seminggu alhamdulillah dah beri kesan positif! Bermin...
Wait while more posts are being loaded