Profile cover photo
Profile photo
Gali Renáta sminkes
19 followers -
Fedezd fel a benned rejlő természetes szépséget.
Fedezd fel a benned rejlő természetes szépséget.

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Miért fontos, hogy helyesen tisztítsd és tárold a sminkecseteidet?
////////////////////
A helytelen tisztítással, szárítással, vagy tárolással több gond is van:

Higiéniai szempontból rossz neked (hiszen az arcodon dolgozol majd vele), de ugyanúgy rossz az ecsetednek is (károsíthatja a szálakat, lerövidítve ezzel ecseteid élettartamát). Ha az anyag beleszárad, megeshet például, hogy a korrektor-, vagy alapozóecseted csak csíkosan viszi fel a festéket.

A porállagú anyagokkal használt ecseteknél ez nem jelent akkora veszélyt, viszont a színek tekintetében már lehetnek problémák, ugyanis a visszamaradt por keveredhet később a többivel.

A mostani bejegyzésben épp ezért, arról olvashatsz hasznos tudnivalókat, miként óvhatod, tisztíthatod meg a készleted szakszerűen, egyszerűen. ;)

Ha még keresed az otthoni használathoz ideális ecseteket, olvasd el korábbi posztomat egy személyre szabható, praktikus, 8+2 darabos válogatásról: http://bit.ly/ecsetkeszlet_otthonra
‪#‎sminkecsetek‬ ‪#‎sminktipp‬ ‪#‎galirenata‬ ‪#‎renatagali‬ ‪#‎renatagalimakeup‬
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Változó bejelentkezés, díjak, kiszállás a kényelmedért
☆☆☆☆☆☆
A lelkesedésetek, megkereséseitek és a közös sminktanácsadások tartják mozgásban a napjaimat. Ennek egyik velejárója a mosoly, amit sosem hagyok el, rohanjak épp a stúdió, egy esküvő, vagy épp valamelyik forgatás felé - amiért tényleg, nagyon hálás vagyok nektek. A másik, hogy a dolgok fejlődnek és újra és újra ki kell lépni a komfortzónából.

Egy idő után elfogadtam, hogy mind a kettő ugyanannyira jó dolog. Ez a kulcsa annak, hogy egyre többen követitek az oldalam, jártok a tanfolyamokra, és kértek fel az esküvőtökre sminkesnek.
Viszont hogy az egyre nagyobb érdeklődés mellett is tökéletesen összpontosíthassak egy-egy munkámra, kicsit át kell alakítanom február 8-tól a sminkek kapcsán a bejelentkezés és kiszállás dolgait, illetve a díjszabásokat.

Hogy a végén a tükörbe nézve továbbra is meglegyen az őszinte mosoly.

A részletekről a blogon olvashatsz, a mostani posztban az alkalmi és fotózásra szánt sminkek kapcsán. ‪#‎arak‬ ‪#‎bejeletkezes‬ ‪#‎renatagali‬ ‪#‎galirenata‬
Add a comment...

Post has attachment
Változó esküvői sminkszolgáltatások a nyugodt készülődésért
☆☆☆☆☆☆
Az esküvői sminkek készítése igazi próbája anyagoknak, technikának, türelemnek és harmóniának. Az utóbbihoz szükséges a próba, ahol a sminkesed feladata, hogy a vágyaidat kifürkészve, az arckaraktered lehetőségeit és stílusodat egyeztetve elkészítse a tökéletes sminket.

Ennek hibátlan megismétléséhez szükséges még a készülődéskor a nyugalom, amit ismét nem kis részben a sminkesed teremt meg. De ehhez neki is teljes lelki nyugalomra van szüksége aznap.

Épp ezért, ahogy sokasodnak a foglalások - akár egy, másfél évre előre is -, eljött az ideje, hogy a garantált nyugalmad érdekében kicsit változtassak a foglalások és kiszállások rendszerén. Erről olvashatsz most a blogon. ‪#‎arak‬ ‪#‎bejelentkezes‬ ‪#‎renatagali‬ ‪#‎galirenata‬
Add a comment...

Post has attachment
Ami az elegáns és emlékezetes megjelenéshez fontos lehet a nagy napon.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Szereted a szép sminkeket, de nem érted mi ez a nagy felhajtás a sminktanfolyamok körül, egyáltalán te mire tudnád őket használni, vagy miért jobb egyénileg, mint csoportban tanulnod?

Akkor tedd próbára a dolgot a saját szemeddel, új, a tanfolyamok világát bemutató filmem segítségével! 🎬💄🎨👄📝
---------------------------
🎁Illetve egyúttal tudj meg mindent közelgő nyereményjátékomról is a blogon wink emoticon🎁
---------------------------
Ha már jártál nálam, is érdemes kattintanod, ugyanis november-december folyamán a megújult tanfolyamok és a bemutatkozó sminkvideók kapcsán hamarosan jön egy kis játék, amiben egy válaszért M.A.C, vagy Pupa palettát vihetsz haza. Videó és részletek a bejegyzésben! ;)

A videót köszönöm a [smartfilm] csapatának!
‪#‎egyenisminktanfolyam‬ ‪#‎sminktanfolyam‬ ‪#‎sminktanacsadas‬ ‪#‎renatagali‬
Add a comment...

Post has attachment
Szép alkalmi smink előreugró szemre: lépések + videó
🎬 📝💄💋 🎬 📝💄💋
A különböző szem- és arcformák, valamint az egyéb sajátosságok miatt gyakran előfordul, hogy ami az egyik embernek smink tekintetében telitalálat, az a másiknak nagyon rosszul áll.

Ha volt már, hogy beleszerettél egy sminkbe, szinte láttad, ahogy mindenkit leveszel vele a lábáról a társaságban, de előreugró szemeid miatt nem sikerült követned a lépéseket, akkor a blog mostani anyaga neked szól!

Egy könnyen követhető lépésről-lépésre anyag és videó segítségével sajátíthatsz el egy elegáns változatot. A smink Petra személyiségéhez, arcformájához igazodik, így ha szükséged lenne személyre szabott tippekre, írj kommentet, vagy levelet az elérhetőségeimre! 
‪#‎smiktipp‬ ‪#‎alkalmismink‬ ‪#‎eloreugroszem‬ ‪#‎renatagali‬ ‪#‎galirenata‬
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded