Profile cover photo
Profile photo
Zaleha Muhamad
134 followers -
017 942 7969
017 942 7969

134 followers
About
Posts

Post has attachment
Zaleha Everlynn
Zaleha Everlynn
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Bagaimana nak didik anak bertudung? Didiklah ketika usianya masih muda. Waktu ni, kainnya masih putih lagi. Belum banyak warna lain yang di conteng. Perlu tegas, tapi tidak keras! Ibu dan bapa kene banyak bersabar melayan karenah. Usaha pun kene berkali gan...
Zaleha Everlynn
Zaleha Everlynn
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INNER YANG SESUAI IKUT BENTUK WAJAH
INNER YANG SESUAI IKUT BENTUK WAJAH
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INNER YANG SESUAI IKUT BENTUK WAJAH
Dulu kala kte panggil serkup je.  Skang serkup ni, dah macam macam nama. Dulu kala, warna die putih dengan hitam je. Kekadang ade warna cokelat jugak. Tapi skang, tak terbilang warnanya. Sebut je. Insya Allah semua ade. Tinggal uolss nak bayar je.kiikiii Du...
INNER YANG SESUAI IKUT BENTUK WAJAH
INNER YANG SESUAI IKUT BENTUK WAJAH
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kawen Dulu VS Kawen Skang
Kawen Dulu VS Kawen Skang
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kawen Dulu VS Kawen Skang
Assalamualaikum. Rindu Kak Leha tak? hahaahah Berminggu kak leha tak share kan? Insya Allah lepas ni akan kembali meroyan. Itu target baru kak leha untuk blog. Eh. bukan meroyan tak tentu hala. meroyan berfaedah kaedahnya. sekurang kurangnya, bila kak leha ...
Kawen Dulu VS Kawen Skang
Kawen Dulu VS Kawen Skang
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
16 Tips Cara saya Travel ke PERTH dengan 3 anak lelaki yang masih kecil.
Perth. Antara lokasi idaman kak leha nak bawak anak anak jalan. bukan takat anak.  malah mak abah dan adik beradik sekali. ntah la. rasa damai dan tenang je kat sana. padahal tengok gambar je. korang ade tak rasa perasaan yang sama? hehehe Nak di jadikan ce...
Add a comment...

Post has attachment
Zaleha Everlynn
Zaleha Everlynn
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
macam mane bole terjebak?  kisahnya bermula begini. 7 tahun dulu. waktu preknen Princess. ketika tu gaji hanya RM1,700 kasar sebulan. tolak epief, tolak socso, tolong hutang personal. tinggal lah satu ribu dua ratus hengget jah. gaji laki bini gabung dua. s...
Zaleha Everlynn
Zaleha Everlynn
mommyryanmia.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded