Profile cover photo
Profile photo
Zaleha Muhamad
134 followers -
017 942 7969
017 942 7969

134 followers
About
Zaleha's posts

Post has attachment
Rawat Gastrik dengan Suhoor Cereal Granola
Mulut kalo ade ulser, pedihkan? tapi kalo perot ade ulser, itu tanda GASTRIK menyerang! ? Konpem, pedih dan sakit kan? . Bukan sikit sikit tau sakitnya. Yaa Amaaattlah sangat! Time puasalah gastrik selalu nak ada. Lagi lagi awal puasa. silap hari bulan terp...

Post has attachment
Sampai Dah Die
Alhamdullillah. Harini hari yang ditunggu oleh Premium Stokis macam kak leha ni. hehehe Stok Suhoor Cereal Granola mula dipunggah di HQ untuk di agihkan pada semua yang dah submit order. Tak sabar nye nak bersahur.  Zaleha Everlynn

Post has attachment

Post has attachment
Hydrotox - Muka Bulat Jadi Runcing
TIPS RUNCINGKAN PIPI TEMBAM ========================== === ehehehhe. suke lettewww! meh baca tips kat bawah ni. lepas baca sharing sharing pada kawan yang lain okay! . ✒️  Senyum Senyum mengerakkan sebahagian besar otot di pipi. Caranya agak mudah. Cuba ula...

Post has attachment

Post has attachment
DARA Sentiasa
Heeeeeeee. Tajuk pun seram. seram la. lepas amal ni abam terlampau suke.hehe. saje share dengan pembaca pembaca kak leha. yela. untuk isteri, suami tu keramat hidup kte selain mak abah kte.  takde restu die,tak kemana pun kte. so, kene sentiasa pandai jaga ...

Post has attachment

Post has attachment
**
call terus kat nombor atas ye. atau terus click link wassap kat bawah ni je 😊 www.wasap.my/0179427969 Zaleha Everlynn

Post has attachment
**
5 Food Jangan Telan Kalo Korang Nak Turunkan Berat Badan  Selamat Mengempiskan Peyot uolss! Zaleha Everlynn

Post has attachment
mai try sebatang!
Wait while more posts are being loaded