Profile cover photo
Profile photo
Wan Far Lee
7 followers -
Hidup aku, aku mahu bebas!
Hidup aku, aku mahu bebas!

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Kembara ke Eropah, bumi Amsterdam & Northwest Germany [Bahagian 2]
Assalamualaikum sekali lagi. Alhamdulillah, bertemu kembali kita di blog aku untuk bahagian kedua yang mana aku menjanjikan untuk menulis tentang pengalaman aku di Wolfsburg dan Amsterdam yang lebih gila. Kepada yang masih belum membaca bahagian pertama , d...
Add a comment...

Post has attachment
Travelling ke Eropah "Amsterdam & Northwest Germany" (First part)
Assalamualaikum guys. Alhamdulillah, hampir 1 tahun 5 bulan aku tak menulis apa-apa pun di blog ini. Seriously, lately memang aku gile travel. Sebelum ini ye lah, tak berapa berduit. Paling kuat pun pergi Singapore, itu pun ikut ayah meeting. Alhamdulillah,...
Add a comment...

WanFarLee
Enlightened
Kajang

Anybody knows about Kajang?

Post has attachment
Saja update.
Seriously masuk kat GMi ni membuatkan aku jadi lebih sibuk dan seterusnya menyebabkan masa aku nak mencoret dalam blog hampir takde. Sepanjang aku study di GMi, semuanya biasa je. Gila normal hidup aku. Pagi pergi kelas, petang dah dekat malam baru nak bali...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded