Profile cover photo
Profile photo
Gründermessen
10 followers -
Møteplassen for gründere i oppstarts- og vekstfasen.
Møteplassen for gründere i oppstarts- og vekstfasen.

10 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
Din forretningsidé – de første trinn mot etablering av egen bedrift

En forretningsidé og en forretningsplan er noe av det første du må konsentrere deg om når du skal starte bedrift. Det er mange utfordringer som venter, og en god struktur i arbeidet er verdifullt. Ved å ha en klar og målrettet idé og plan står du bedre rustet i møte med alt som du har i vente.

Av: +Stian Moen, Markedskoordinator i Exhibition Managment og Min Bedrift / Gründermessen
Add a comment...

Post has attachment
Lur hjernen til å bruke tiden best mulig

En oppgave tar som regel den tiden du gir den. Og hvis du gir mye tid til uviktige oppgaver blir det lite tid igjen til de viktige oppgavene. Oppgaver som kanskje oppleves som noe som ikke haster, men som er svært viktige for framdriften til bedriften din. Om du kjenner deg igjen i denne situasjonen, så kan du øve deg på å «lure» hjernen til å bruke tiden best mulig.

Av: +Stian Moen, Markedskoordinator i Exhibiton Management og Min Bedrift / Gründermessen
Add a comment...

Post has attachment
Joda, de små bedriftene er mange, innovative og flinke til å omstille seg. Men nå som mengder av ny teknologi velter innover landet, må måten vi jobber på endres i et stadig hurtigere tempo. Vi står overfor noen enorme teknologiske endringer, som går så fort at vi knapt greier å ta det innover oss.

Kronikk av Mads Vold, daglig leder i Exhibition Management AS og gründer av Gründermessen og Min Bedrift
Add a comment...

Post has attachment
Vet du hva som er jobben din?

Det er veldig mange som går på jobb og vet hva de skal gjøre den dagen. De vet også som regel hvorfor, men ikke alltid. Men hvordan vet du at du jobber med de riktige tingene?

Av Egill Elvestad, Business Coach, rådgiver, fasilitator – www.bratilbest.no
Add a comment...

Post has attachment
Har du riktig mindset for å lykkes som gründer?

Talent og en god ide er aldri feil men langt fra nok. For å lykkes som gründer, må du jobbe hardt og smart, være disiplinert og tåle å gå på trynet. Suksess handler om å ta riktige valg. Hver dag.

Av Kristin Grimstad, Navigator Kompetanse
Add a comment...

Post has attachment
Syv trinn for en sterk pitch

Hvordan du presenterer din bedrift eller dine tjenester kan være utslagsgivende for den videre veksten. En god salgspitch kan gi interessen rundt bedriften din en ordentlig «boost». Det handler om å få kundenes oppmerksomhet og et salgsargument som vil bli husket.

Av +Stian Moen, Markedskoodinator i Exhibition Management og Min Bedrift / Gründermessen
Add a comment...

Post has attachment
Hva er er en god leder

Lederskap er det like mange teorier om som det er ledertyper. Og jeg må kanskje legge til, “ansattetyper”. Det er muligens ikke noe som heter det, men poenget er at en leder som er riktig for en, er nødvendigvis ikke riktig for en annen.
Add a comment...

Post has attachment
Kultur for innovasjon i etablerte bedrifter

Å jobbe med forretningsmodeller i etablerte bedrifter er forskjellig fra hos en startup. Der en gründerbedrift gjerne tenker innovativt fra dag èn, må de etablerte bedriftene jobbe for å skape en kultur for innovasjon samtidig som de ivaretar etablerte forretningsmodeller.

Av +Stian Moen Markedskoordinator i Exhibiton Management og Min Bedrift / Gründermessen
Add a comment...

Post has attachment
Trenger du patent eller annen beskyttelse til ideene dine?

_For å få realisert din idè eller solgt dine tjenester og produkter er du nødt til å dele dem med omverden, men mange gründere kvier seg for å dele for mye i tilfelle noen skulle stjele ideen og komme raskere til markedet med den. _
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded