Profile cover photo
Profile photo
Bella
35 followers
35 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Kawan Plastik
Kenapalah dalam hidup ni asyik jumpa kawan plastik sahaja. Aku ni dah macam pampers pakai buang. Bila dia rasa bosan takda orang nak lepak dengan dia baru nak cari aku. Bila kawan2 baik dia yang lain free takda pula nak contact aku join sama. Kawan baik dia...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Handmade Ramen - Restoran Kungfu Ramen
Tengok macam kedai makan cina tapi ni kedai makan cina muslim. Antara menu yang diorder. Entah apa nama menu ni. cuma tahu dumpling dan milo O je. Haha First time makan dumpling. Not bad rasanya. Mee tu mee tarik tangan tau. Meenya lembut dan kenyal. Tak ma...

Post has attachment
Public
Jalan-jalan cari durian
Best hujung minggu mengisi perut dengan menikmati durian Musang King dari Pahang.  Cendol dia pun sedap. Lain dari yang lain. Beli cendol biasa tambah durian sendiri. Jimat berpuluh ringgit. Hoho Cendol kongsi 2 orang. Kekonon nak simpan space perut untuk m...

Post has attachment
Public
Trauma berkawan
Trauma nak berkawan masih belum hilang lor. Takut mereka menyampah dengan kita. Takut mereka tak suka dengan kita. Takut dikianati mereka. Kita yang syok sendiri nak berkawan dengan dia. Sakit hati bila kita syok sendiri nak berkawan. Terjumpa rajah ni masa...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Inna Lillahi wa inna ilaihi raji'un
Inna Lillahi wa inna ilaihi  raji'un we belong to Allah and to Him we shall return Ungkapan yang ringkas tapi mendalam maksudnya. Kita adalah milik Allah hatta tubuh badan sendiri, makanan, tempat tinggal, keluarga, harta, kebahagiaan, keamanan semuanya ada...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Karnival Misaki EcoGarden Semenyih
Al kisah hujung minggu. Nampak banner besar2 kat kawasan rumah tentang Karnival Misaki ni masa balik kerja. Baru terdetik hati ini nak ke sana tup tup ada kawan sudi nak bawa. Memang pucuk dicita ulam mendatang betullah. Jadi tadaaa.... inilah hasil tangkap...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded