Profile cover photo
Profile photo
amanda musa
18 followers -
The talkative
The talkative

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Korea personal.shopper..hurry up DM us now!!

Korea personal shopper for RM30 https://carousell.com/p/135509498 on #carousell
Add a comment...

Post has attachment
Email me at thefunnjoy@gmail.com
if you want me to buy anything on behalf you from korea .price start from RM30
Hurry book you slot!!!!!!

Personal Shopper ETUDE HOUSE for RM30 https://carousell.com/p/135060798 on #carousell
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
KOREA AUTUMN/WINTER TRIP: ALL ABOUT BEFORE TAKE OFF (PREPARATION)
Salam, anyeong Chingu!!! It almost time to take off..yeay!!!!!!! I'm soooooo excited!!!!.errr not almost sangat lah basically. I still have a month..but i just don't care... I so excited!!!.. Last trip happened in 2014... Reason kenapa tak pergi trip after ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HALAL KOREA : CAFFE BENE
Salam, Anyeong Chingu!!! Kita kan bila before pergi Korea kan, mesti dah plan nak makan itu, nak makan ini.. But when arrived there, semua pun rasa nak makan tapi satu pun tak dibelinya.huhuhu Why??????? Because kind of was-was gitu. Plus, dont know how to ...
Add a comment...

Post has attachment
LUGGAGE OVER WEIGHT???
Assalamualaikum Chingu!!! Pernah tak korang kalau naik flight, eh eh bila nak check in luggage tetiba over weight?? Jue pernah kene.... 2 kali.ahahaha.. Padahalnya, dari TG-KL je pun. Tapi beria sampai over weight. Hampeh.hahahah..Itu domestic, belum overse...
Add a comment...

Post has attachment
JAYJUE TREASURE BOX & BUYING SERVICE
Assalamualaikum & salam sejahtera..Chingu!!! Ini Jue nak habaq kat hangpa semua.. Kalau korang nak topup korean skin care, nak beli barang2 korea yang memang korang idam-idamkan seabad yang lalu..Nak beli dekat Malaysia mahal or online price markup banyak s...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded