Profile cover photo
Profile photo
Carstens Diner & Lyngehallens cafe
About
Posts

Post has attachment
Fordele ved at vælge en catering løsning, ja det kan være af flere grunde. Først og fremmest skal du ikke selv stå, flere timer i et køkken og knokle løs. Dernæst tager catering firmaerne sig også ligeledes af den store opvask. Til slut er det vel bare, at så har du meget mere tid til, at kunne nyde det pågældende arrangement som du skulle være en del af.
For at se meget mere til vores cateringløsninger og vores menuer, så er du naturligvis mere end velkommen til, at tage et kig forbi vores hjemmeside.

http://carstensdiner.dk/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi ved alle, at maden betyder bare meget i selskaber. Derfor er det vigtigt, at der først og fremmest er nok, og at kvaliteten er et udtryk for prisen. Det er derfor altid en god ide, at man indhenter flere tilbud. Der er desværre stort spænd når det kommer til catering dette værende pris, mængde og kvalitet. Vi anbefaler derfor, at spørge om man kan få en smagprøve af nogle de enkelte ting. For at se meget mere til catering besøg da gerne vores hjemmeside. Her kan findes meget mere information og mere til hvem vi er som virksomhed.

http://carstensdiner.dk/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded