Profile cover photo
Profile photo
Tuinwinkel.nl
4 followers -
Dé grootste tuinwebwinkel van Nederland met ruim 30.000 hoogwaardige tuinproducten. Tuinwinkel.nl is onderdeel van De Tuinen van Appeltern.
Dé grootste tuinwebwinkel van Nederland met ruim 30.000 hoogwaardige tuinproducten. Tuinwinkel.nl is onderdeel van De Tuinen van Appeltern.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Fruit heeft de laatste jaren weer aan populariteit teruggewonnen en waarom ook niet? Het heeft niets dan voordelen om een fruitboom in de tuin te hebben! 🍎🍐🍇🍒

In het voorjaar een zee van bloesems die de fruitboom minstens zo aantrekkelijk maakt als een heester, in het najaar kan men genieten van lekker sappig fruit uit de eigen tuin. Ook in een kleine tuin kan men fruitbomen zetten.

Fruitbomen kunnen geplant worden in de periode van half oktober tot einde maart. November en december zijn echter de beste maanden (niet bij vorst) omdat de bomen dan nog vóór de winter nieuwe wortels kunnen aanmaken en dus beter aanslaan!

Bekijk ons complete assortiment via: http://shop.tuinwinkel.nl/beplanting/fruit/
Fruit | Tuinwinkel.nl
Fruit | Tuinwinkel.nl
shop.tuinwinkel.nl
Add a comment...

Post has attachment
Een bolletje in een tuintekening wordt meestal gebruikt als symbool voor een lamp. Een bolletje meer of minder valt in een tuinontwerp vaak niet eens op. En toch is de plaats van een armatuur en/of stroompaal wel belangrijk.

Net als in huis, waar de lampen vaak niet boven de tafel hangen, kan het in de tuin ook misgaan. Bedenk ook dat een tuin door een lamp meestal niet mooier wordt. Of het moet gaan om een bewust gekozen armatuur. Verlichting moet functioneel zijn, het moet uw tuin verlichten daar waar het nodig is en met een dusdanige kracht die niet stoort als u ’s avonds het tuinpad oploopt. Voor de stopcontacten geldt hetzelfde. Zorg ervoor dat ze er wel zijn, maar niet opvallen.

💡💡 Bekijk ons uitgebreide assortiment tuinverlichting via: http://shop.tuinwinkel.nl/tuinverlichting_-_buitenverlichting_-_12_volt_verlichting/ #tuinverlichting #buitenverlichting #tuinlampen #tuinwinkel #tuingeluk
Add a comment...

Post has attachment
WWOO outdoor kitchen is de buitenkeuken van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Een trendy en toch tijdloze tuinkeuken die je geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstelt. Met een hoge achterwand of juist wat lager, lichtgrijs of antraciet.

Je kunt hem uitbreiden naar eigen wens, bijvoorbeeld met de Big Green Egg, een RVS wasbak, een geïntegreerde stalen haard of Zuid-Afrikaanse braai en aankleden met ruige houten opbergkistjes en bijvoorbeeld olijfhouten snijplanken.

Met de WWOO buitenkeukens vorm je een wand tussen jou en de buren, een scheiding van een deel van je tuin of terras, of verleng je je huiskamer. Alles kan!

🍷🍴🍗🍤 Kijk voor meer informatie en de verschillende modellen op: http://shop.tuinwinkel.nl/buitenkeuken_buiten_eten/ ‪#‎buitenkeuken‬ ‪#‎barbeque‬ ‪#‎greenegg‬ ‪#‎wwoo‬ ‪#‎koken‬ ‪#‎tuinkeuken‬
Add a comment...

Post has attachment
Tuinsets, banken, picknicktafels, ligstoelen, zonnebanken en poefs. Zo zijn er veel uitvoeringen, van allerlei materialen en in alle denkbare kleuren.

Soms zijn we zo bezig met het design en de uitstraling, dat we vergeten waar ze voor dienen. Lekker zitten, heerlijk liggen, hoog genoeg om aan te werken en prima geschikt om aan te eten. Het onderhoud wordt ook nog wel eens vergeten. We zijn nu eenmaal niet heel erg opruimerig, dus is het wel handig als we de meubels het hele jaar door buiten kunnen laten staan. En dan liefst ook nog jaren achtereen.

Tuinmeubels zijn er te kust en te keur voor elke situatie, voor elke terrasgrootte en elke tuinstijl. Dat laatst verdient nog wel wat aandacht, helaas zijn er nogal wat tuinen waarin het meubilair een te dominante, vaak ook nog negatieve rol speelt. En hoe u het ook went of keert, dan zit u daar niet lekker!

🍀🌸 Bekijk al onze verschillende soorten tuinmeubelen: http://shop.tuinwinkel.nl/tuinmeubelen/ #tuinmeubelen #meubels #tuin #tuinwinkel #tuinstoelen #tuintafel #tuinbankje
Add a comment...

Post has attachment
De klimplant die altijd veel bewondering oogst is de Clematis en vooral de grootbloemige soorten spreken tot de verbeelding. Al heeft Clematis bloemen in heel wat meer vormen, zoals sierlijke klokjes of lieflijke sterretjes.

Het zijn heerlijke planten die weinig ruimte vragen, ze groeien immers omhoog. Bij een goede verzorging kunnen ze heel oud worden, de stokoude clematisplanten vormen op de duur armdikke takken, die knoestig ogen en ook ‘s winters mooi zijn.

Ze klimmen vanzelf omhoog, zodra hun blad contact maakt met een object slingeren ze zich vast en klimmen omhoog. Toch moeten ze wel even op weg worden geholpen. Zet ze daarom tegen een muur, een schutting of laat ze in een struik of boom klimmen, dit laatste geeft een heel natuurlijk effect.

Tuinwinkel.nl verkoopt ruim 100 verschillende soorten, bekijk het complete assortiment op: http://shop.tuinwinkel.nl/beplanting/klimplanten/clematis/ #clematis #klimplant #tuingeluk #tuinwinkel
Clematis | Tuinwinkel.nl
Clematis | Tuinwinkel.nl
shop.tuinwinkel.nl
Add a comment...

Post has attachment
De tuinhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cor-ten A staal en uitermate geschikt als terrasverwarming, perfect wanneer het 's avonds wat harder afkoelt.

Cor-ten A staal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn vrij te plaatsen in uw tuin, op uw terras of indien mogelijk onder uw afdak of veranda. Door het stoken verkrijgt de buitenhaard specifieke warme kleuren.

🔥🔥 Bekijk alle modellen nu in onze tuinwinkel! 🔥🔥
http://shop.tuinwinkel.nl/buitenhaarden_tuinhaarden/tuinhaarden_-_buitenhaarden_van_zeno_products/ #tuinhaard #buitenhaard #vuurhaard #vuur #cortenstaal #warmte #tuinwinkel
Add a comment...

Post has attachment
Altijd al een kweekkasje is uw tuin willen hebben? De compacte muurkas van Royal Well is een echte eyecatcher! Handig van formaat, en daarom eenvoudig te plaatsen op balkon of terras!

De Cedar Wall Garden is opvallend! Niet alleen in materiaalgebruik en uitstraling, maar ook in maatvoering. Dat maakt het een uniek model en daar houden wij van.

🍅🍆🌽🍓 Deze muurkas wordt geleverd inclusief dubbele schuifdeuren, dakraam, 1 kweektafel en 1 kweekschap. Zeer compleet en dus direct klaar voor gebruik!

Kijk voor meer informatie op: http://shop.tuinwinkel.nl/hobby-_muur-_en_patiokassen/patiokassen/patiokas_cedar_wall_garden/patiokas_cedar_wall_garden_cederhout_veiligheidsglas_3mm/ #kweken #hobbykas #patiokas #tuinieren #groente #fruit
Add a comment...

Post has attachment
Beplanting is het meest belangrijke onderdeel van uw tuin. Zonder planten is er geen sfeer, geen gevoel, geen leven. Uw keuzes zijn alles bepalend voor het beeld, maar bijvoorbeeld ook voor het onderhoud. Met de juiste planten stuurt u de tuin en de hoeveelheid werk in de richting die u maar wilt.

Maar het blijft lastig om een keuze te maken uit het grote assortiment tuinplanten. In onze webwinkel hebben we een aantal kant-en-klare borderpakketten samengesteld om u een handje te helpen. Tevens zijn er ook borderpakketten samengesteld die erg fleurig zijn maar relatief weinig onderhoud vragen, de zo genaamde prairie borders.

Kijk voor ons ruime assortiment en alle verschillende soorten beplanting op: http://shop.tuinwinkel.nl/beplanting/
Add a comment...

Post has attachment
Trendy en functioneel kunnen heel goed samengaan vindt Nesling. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Kijk voor meer informatie en ons ruime assortiment op: http://shop.tuinwinkel.nl/zonwering_en_schaduwdoeken/ #schaduwdoek #zomer #schaduw
Add a comment...

Post has attachment
Een erfafscheiding is een scheidingsconstructie om de grens met bijvoorbeeld de buren aan te geven. Een erfafscheiding kan een natuurlijke vorm hebben (bijvoorbeeld een haag) of een constructie (bijvoorbeeld een schutting of een hekwerk).
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded