Kérdésem van  - 
 
Sziasztok.
Víz bevitelre keresek alkalmazást, de ha lehet akkor a leg egyszrrubbet. Igazából valami értesítés alkalmazás is jó lenne ami csak jelezne félóránként. Felesleges a sok csicsas grafikon. Tudtok esetleg ajánlani? 
Translate
1
Michele Lagorio's profile photoBalint Gulyas's profile photoEndre Pável's profile photoKókai László's profile photo
11 comments
 
Ha tényleg elég a faék egyszerűség, az android beépített órája jó erre, ráadásul még tudatosítani is segít, mert nem elég kinyomni, hanem újra is kell indítani a visszaszámlálást. 
Translate
 
Csak az nyomja a dallamot amíg meg nem unja. Elég lenne egy sima hang is amit beállítok neki 
Translate
 
Külön beállítás van a visszaszámlálónak a hangok közt, bár valóban, addig szól, míg le nem nyomod. Másik megoldás lehet még, naptárbejegyzés, amihez teszel 30 percenként notification-t. Utána meg ismétled az eseményt minden napra :-)
Translate
Translate
 
Ha nagyon fontos, ott van olyan a MI BAND 2 bár pénzbe kerül, rezeg a kezeden....
Translate
Translate
Translate
 
Hasznalj agyat...bocs... Nem tudtam kihagyni!;(( De lassan mar tenyleg app kell, hogy levegot vegyunk?? Nekem meg a bandbe levo sluggy reminder is durvan sok...hat csak vagyok mar annyira felnott,hogy tudatosan cselekedjek.. sorry az offert.. ( javaslok egy faek egyszeru stopert vagy calendar beallitast ha 2+3 nap alatt nem epited be a rutinodba legyen az barmi app sose fogod)
Translate
 
Én az alarm calender plus-t használom, hogy adott időpontokban csipogjon.
Translate
 
Baromi egyszerű app: látóteredben legyen mindig vizes palack, vagy egy kancsóban víz.
Translate
Add a comment...