Profile cover photo
Profile photo
Direct2Internet
6 followers -
Direct2Internet erbjuder snabbare och billigare uppkopplingar för dina kortterminaler
Direct2Internet erbjuder snabbare och billigare uppkopplingar för dina kortterminaler

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Pressrelease 2013-11-26


Direct2Internet tecknar partneravtal med snabbväxande Kredithanterarna
Genom partneravtalet får Kredithanterarna tillgång till Direct2Internets (D2I) egenutvecklade betalväxeltjänst ”Egen PSP”. Kredithanterarna kan därigenom erbjuda sina kunder en betalväxeltjänst i eget namn. Genom ökad kundnytta stärker Kredithanterarna på detta sätt ytterligare sin position i marknaden.
”EgenPSP” är tillgänglig för alla typer av  ehandelsplattformar och gör det möjligt för ehandelsföretag att agera egen betalväxeltjänst utan att därmed behöva genomgå och löpande hantera den omfattande och tidsödande processen som en certifiering innebär.
– ”Det är alltid stimulerande att jobba med professionella organisationer. Att Kredithanterarna, som är Sveriges snabbast växande inkassobolag, väljer ”Egen PSP” är vi stolta över”, säger Jens Claesson, vd för Direct2Internet.
För mer information,
http://www.direct2internet.com/ehandel-egen-psp Direct2Internet Nordic AB
Jens Claesson 
Tel. 08-702 29 80
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Direct2Internet lanserar betalväxeltjänsten EgenPSP 

Direct2Internet (D2I) gör det nu möjligt för företag att starta sin egen betalväxeltjänst. Företag kan använda D2I:s tjänst EgenPSP för att själva förmedla kortbetalningar från e-handelsföretag till kortföretag och banker. Företag behöver därmed inte utveckla sin egen betalväxeltjänst, bli certifierade och hantera de höga säkerhetskrav som ställs på en betalväxel.  

Den nya tjänsten från D2I möjliggör för företag att bli en betalväxel, det vill säga att ta emot kortbetalningar från e-handelsföretag. D2I hanterar all känslig data, exempelvis kortnummer, som är sådan information som endast kan och får hanteras av PCI-godkända företag. 

Tjänsten är särskilt lämpad för leverantörer av mjukvaruplattformar och andra betalningssätt riktade mot e-handeln.   
- EgenPSP är en egenutvecklad tjänst som vi är ensamma om på den svenska marknaden, säger Jens Claesson, vd för Direct2Internet.

EgenPSP ger också möjlighet att erbjuda betalväxelstjänsten i sitt eget namn. Det egna domännamnet registreras och hostas av D2I, men slutkunden känner igen utseendet, vilket upplevs som professionellt.
- När slutkunder känner igen betalningsmottagaren blir det också mer sannolikt att de avslutar betalningen, vilket ur e-handelsföretagets perspektiv naturligtvis är en stor fördel med den här lösningen, säger Jens Claesson.

All korthantering sker på ett säkert och godkänt sätt i D2I:s PCI-certifierade miljö, via ett HTTPS-baserat API. Prissättning och all hantering som traditionellt hanteras av betalväxel-leverantören kan istället hanteras av den som tecknar avtal för tjänsten från D2I.
Add a comment...

Post has attachment
Sista dagen för kampanjen, beställ senast idag !
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Direct2Internet kompletterar sina tjänster och blir PSP (Payment Service Provider).

Direct2Internet är nu en PSP (Payment Services Provider) med en betalväxelfunktion som hanterar och administrerar internetbetalningar, e-betalningar eller så kallade Internetbanksbetalningar.

Lösningen är certifierad enligt PCI DSS och omfattar alla funktioner som behövs för att erbjuda ett smidigt och riskfritt kortbetalningssystem på Internet.

PSP-tjänsten från Direct2Internet är speciellt lämpad för kunder med särskilda krav och behov, då den är byggd för att vara flexibel och möjlig att enkelt anpassa till specifika förutsättningar.

Kontaktuppgifter, försäljning och information:

Direct2Internet
Tel. 08-702 29 80
www.direct2internet.com/psp

Kontaktuppgifter, redaktionellt:

Direct2Internet
Jens Claesson
Tel. 08-702 29 80
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded