Profile cover photo
Profile photo
Putery Memory
63 followers -
Melt her heart with your du'a brother
Melt her heart with your du'a brother

63 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Malam Penghargaan Sukarelawan Muslim Volunteer Malaysia 2018
Assalamualaikum Semua! Beberapa hari lepas Mar ke Majlis Penghargaan Sukarelawan,
Keluarga Asnaf, Pekerja, Penaja, Rakan NGO dan Rakan Media Muslim Volunteer
Malaysia . Mar teruja sangat dapat turut serta dalam Majlis ni taw . Sebab
apa? Sebab Mar selalu ik...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
AINAA CLEANSER & AINAA SERUM Merawat Semua Masalah Kulit
NSA BEAUTY merawat semua jenis kulit | Hi Semua, dah dekat sebulan Mar cuba pakai Cleanser & Serum Syafiqah Aina & Hafiz Mahamad ni. Nak try juga sebab produk ni viral weyh. Mesti semua terfikir, okay ke tak? menjadi ke tak kan? Jadi bila Mar suka sangat pa...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Steamboat Paling Murah Di Shah Alam | D'kayangan Steamboat
Hey Guys, untuk korang yang tertanya tanya restoran steamboat yang murah kat mana,  ni salah satu restoran steamboat yang paling murah dekat Shah Alam Mar pergi baru baru ni .  Nak share ni kali kedua Mar ke Dkayangan steamboat taw! Steamboat BBQ Buffet D’K...
Add a comment...

Post has attachment
Steamboat Paling Murah Di Shah Alam | D'kayangan Steamboat
Hey Guys, untuk korang yang tertanya tanya restoran steamboat yang murah kat mana,  ni salah satu restoran steamboat yang paling murah dekat Shah Alam Mar pergi baru baru ni .  Nak share ni kali kedua Mar ke Dkayangan steamboat taw! Steamboat BBQ Buffet D’K...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Milagro Coffee Patawali Penawar Kencing Manis
COFFEE PENAWAR  | Hi Semua! Mar pasti korang semua mesti suka sangat minum coffee kan? lagi lagi suka lepak di kedai kedai kopi hipstur sekarang ni. hehe TAPI kalau dapat kopi yang boleh buat sendiri kat rumah lagi best KAN?! tak payah lagi bersesak sesak h...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded