Profile cover photo
Profile photo
Veiligheidsmuseum PIT
6 followers -
In Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van de politie, brandweer en ambulance via een interactieve experience!
In Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van de politie, brandweer en ambulance via een interactieve experience!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Politie, brandweer en ambulance werken samen in de zorg voor veilig verkeer. Goede samenwerking tussen hulpverleners is dan ook essentieel maar ook weggebruikers kunnen bijdragen om het verkeer veiliger te maken. Veiligheidsmuseum PIT staat van 24 september tot 21 december 2016 volledig in het teken van voorrangsvoertuigen en verkeersveiligheid!

Blijf jij kalm en rustig bij het naderen van een voertuig met sirene en zwaailicht? Test het bij PIT! Met de nieuwe voertuigenspeurtocht kom je van alles te weten over historische brandweerwagens, politieauto’s en ambulances. Heb je onze nieuwe ME Jeep al gezien? Kinderen kunnen hun skelterrijbewijs halen op de veilig verkeersbaan. Hoe veilig rijd jij? In de herfstvakantie vertellen verschillende hulpverleners van de brandweer, politie en ambulance over hun werk in het verkeer.

Meer weten? Zie http://www.pitveiligheid.nl/herfst2016
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Regent het pijpenstelen en kan je daardoor helaas niet naar het strand? Of zoek je een plek om even af te koelen van de hitte van de zon? Kom dan deze zomervakantie naar Veiligheidsmuseum PIT. Er is elke dag iets leuks te doen in de zomer! Bekijk de historische voertuigen, rij veilig op de skelterbaan, blus een digitale brand, speel crime-scene games of doe een activiteit met één van onze vrijwilligers! Bij mooi weer kan je genieten van ons zonnige terras en een ijsje van het museumrestaurant.

Ook kan je deze zomer een gratis speurtocht uitkiezen, waaronder de PAW Patrol speurtocht en er is een expo van de Reddingsbrigade. Voor het hele programma zie: www.pitveiligheid.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Een ambulance die voorbijraast met loeiende sirenes, een agent die een boef vangt, een brandweer die een slachtoffer bevrijdt… vaak zien we een autoriteit, maar een agent, een brandweerman of een ambulance medewerker is vooral ook een mens. Ontmoet deze herfstvakantie de mens in het uniform bij het Veiligheidsmuseum PIT. Luister naar waargebeurde verhalen en doe mee aan spetterende demonstraties! Wie zijn die mensen die elke dag werken voor onze veiligheid? Wat gaat er door hen heen in gevaarlijke situaties? Waarom riskeren ze hun leven voor anderen? Vraag het ze deze herfstvakantie zelf! Kinderen die verkleed komen krijgen een leuke verrassing. In de herfstvakantie is PIT ook op maandag open. 
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded