Profile cover photo
Profile photo
Vazraka Bozorg
15 followers
15 followers
About
Vazraka's posts

Post has attachment

Post has attachment
10 Benda Pelajar Tahun Akhir Buat Sebelum Grad
Tengok benda benda typical yang final year student ni akan buat bila dah nak grad. Yang mana satu kah anda hehehe.... apa lagi yang anda buat?  Food hunt cari makanan kat kedai kak ros, kak siti, kak na, kak ni, kak nu dan semua kedai yang femes. Makan maca...

Post has attachment
How To Write Internship Report
Here is some guidelines to write your your internship report.  This report is based on engineering internship that I did in fulfillment of chemical engineering course in water treatment plant, though generally others sector would also have the same trend. H...

Post has attachment
Kerang Berdarah Darah
Sempena bulan puasa ni lepas balik-balik terawikh tu (pergi ke?) makin berlambak kedai2 makan yang dibuka. Maklumlah hari siang tak boleh nak meniaga kan, satgi kena tangkap. Kitaorg pun foodhunting merayau sekitar bandar bahru, kedah mencari sesuatu yang h...

Post has attachment
Jill Barber - Chances


Post has attachment
Lata Belatan, Besut, Terengganu
Papan tanda menunjukkan kesejukan air Lata Belatan menanti   Lata Belatan ini tidaklah sefemes Lata Tembakah di Besut jugak. Tapi kawasan ini lebih perlahan airnya dan mendamaikan Tenang ...dengan aliran sungai yang cetek dan menjadi  kawasan permainan kana...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kings Of Convenience - Boat Behind
So we meet again after several years several years of separation moving on moving around Did we spend this time chasing the other's tail? Singing Ohohohoh, I could never belong to you Ohohohoh, I could never belong to you Winter and spring Summer and fall Y...

Post has attachment
Neopolitan Dreams - Lisa Mitchell

Wait while more posts are being loaded