Profile cover photo
Profile photo
Nurul
102 followers -
Be honest, be kind
Be honest, be kind

102 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Public
memori ni...zaman dulu memang buat..hampir keseluruhannya

Post has attachment
Vivix Shaklee
Antara fungsi utama Vivix adalah sebagai anti-penuaan pada tahap selular! antara 4 mekanisme penuaan dari vivix adalah: 1. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA 2. Mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan t...

Post has attachment
Testimonial Vivix.
*Entry dan testimonial ini memang dari pihak saya sendiri. Cerita sebenar, saya belikan vivix untuk nenek saya yang sedang sakit. Seminggu makcik saya berikan vivix pada nenek saya, dan sedihnya nenek tak dapat terima vivix. Lagipun umur nenek dah cecah 80 ...

Post has attachment
Testimonial Vitamin E, Vitamin C dan Shaklee.
Hello..Assalamualaikum.. Alhamdulillah...ada lagi testi yang boleh dishare. Diam-diam pun, ada testi..ye tak? Testi ni dari orang terdekat. Kakak sendiri. Alhamdulillah, sebelum ni dia order ESP, sekarang dah mula berjinak-jinak dengan supplement vitamin C ...

Post has attachment
Hey, want to win free ticket from Qatar Airways? Click here~ just click, its easy meh.. ;)

Post has attachment
AJHT : Testimoni Mother-in-law
Assalamualaikum Hari ni nak share testi dari ibu mertua. Alhamdulillah. Sebenarnya, saya jarang bertanya balik pada customer yang beli produk dari saya, sebab saya yakin kalau customer saya dapat hasil yang baik dari vitamin shaklee, mereka akan secara semu...

Post has attachment
Zinc Complex dan luka dalaman
Another story to share :) Supplement Zinc shaklee. Saya amalkan selepas 3 bulan saya jalani laparoscopy sebab kes endometriosis. Actually, selepas 3 bulan tu saya kerap juga sakit balik kat tempat tiub fallopio kanan yang dah dipotong. Salah banyak gerak ke...
Wait while more posts are being loaded